Şimdi Ara

Forumda Yaptığım Alış-Verişler ve Detayları...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
11.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar imzamda yazacak yer kalmadığı için böyle bir topic açmak ve 01.01.2007 tarihinden itibaren forumda yapmış olduğum alış-verişleri buraya detaylı olarak yazmak istedim...

Ayrıca benimle alış-veriş yapanlarda ''cevap yazarak'' hakkımda yorum yapabilirler...

Herkese saygılar...

Not: Aşağıdaki ürünlerden yada benzerlerinden talep etmeniz durumunda talebiniz karşılanacaktır veya belli bir süre içinde temin edilecektir...

Ayrıca Sony - Canon marka fotoğraf makineleri içinde fiyat alabilirsiniz...

Forumda ''01.01.2007'' tarihinden itibaren yaptığım alış-verişler ve detayları...;

Sennheiser CX-500 Kulaklık;

X-Gen (x6), 09nanometer (x3), burak9006 (x3), KENSHIN (x2), jeandan_type-r (x2), mahqum34 (x2), amylee (x2), d_e_s_i_r_e (x2), cemilova, Ziw®o, tugberk23, furkanaltun123, head, master_of_hell, doğukanözden, mfaraday, gokhan1903bjk, Erdson, kraskm, TheProdigy, Dave Mustaine, yken, kazein, maviturk, riffraff, Krush, Kenjimikee, obora48, burak03, fatiheer, KEHRIBAR, adu1905, blackxtr, pyr@mid, Malifb, madozan, NAGYOS74, Nurush, RaphaeLmiX, Technics, Creader, wsyin, SIRLI, Cry of Cyrus, bakieryigit, Salamsosis, FIRST, Mertozyigit, Andruil, zoptrik, saruhat, Powermove, Kenex...

Sennheiser CX-500 G4ME Kulaklık;

maviturk, İlkerring, aliceee...

Sennheiser CX-400 Kulaklık;

**CCR**, leufeu, emirgir, ^Biotech^, 09nanometer, gokhan1903bjk, Æmre93, spinoza17, rebellious86, Ftorun, salamsosis, Turkmaster...

Sennheiser CX-400 II Kulaklık;

ibrahimtapu (x3), cembu1991 (x2), owen_10, CR9, ermanilman, Kenjimikee, kronik, Axelipxe, jeandan_type-r, protol-x, ceylanem82, SIKILHAN, ahmet008, hakkikarahan, Sertacksk, Mufat, Zek, bahadr35, a_king, Jrsuko, mr.crowley, sançi, __ers__, MaedHrOS, brad_pittch, CRaFTY_35, ScriptKidie, DrHw, Ixion...

Sennheiser CX-300 Kulaklık;

kazein (x4), tirannosaurus (x4), sicakyuz (x3), X-Gen (x3), barisozer83 (x2), sevensleepers1907 (x2), d_darko (x2), lilsam (x2), _Maxy_ (x2), **CCR** (x2), delann (x2), 09nanometer (x2), Amorph (x2), hakkikarahan (x2), hatred (x2), jeandan_type-r, fortress34, eahmet, wenigma, DrynhwyL, darendeli, infernox, zeroshut, mx_mx, InViSiBlE KiD, s_solak, |ExCaLiBuR|, musiclover, cagribey, alperbaba, burak erdogdu, mertcenk, MadDog1, kimi1179, Hazar, God is Staff, pashack, kaancam, cliffburnstein, mstf_n72, _karlos_, foreverfatih, Josh, 06fthtky, dj.system32, OnuR, bbuzol, fatih_18_18_18, DreamTheGray, ajfa, memhisar, chatluck07, FaTeeH, alpercesur, tuncapak, PesimistChe, tugberk23, fuat, outlawz_1903, erden4444, recepduru85, Tromsø, bandidas, airspeed, suatay, 2pacalypse, coldfire3, omusti, Hercule Poirot, szr_yalcin, Snakeeyes, gece görüşü, AnFoU, kdr_, ahmet331, Tuf4n, deserthawk, barbarosakgun, Bitter, sevindi42, KEHRIBAR, fenderimsi, djmuratt, nervium, palakash, black_blasterR, Nurush, Zoptrik, eeerdem, d_e_s_i_r_e, the_floodex, |Ruthless|, antroch, hypnosse, Versace precious, e_cool, Gfbmert, Andruil, wotn, BoccAcio, Günney, Puyik.1...

Sennheiser CX-300 II Presicion Kulaklık;

Zeynel (x2), SLWeeR, Tayfa-140, E2i4LiFe, fatihhilal, buckethead®, Dory23, erm1122, 09nanometer, wenigma, jeandan_type-r, EYC, morqos, fenerium1983, groll, AnFoU, aLMaNNN, BlıtzKrıeg, Sawion, Serhat, Dory23, skyhawk34, lj94, ibrahimtapu, jamesdean0701, AdReNaLiNe, mc_doki, tugger...

Creative EP-830 Kulaklık;

LiveForSpeed (x3), darendeli (x2), HaRDCoRé_CHiLD (x2), Ixion (x2), mest47 (x2), JeFFreY.JeY, rockkit, dmeric, guneyonur, @li behr@m, aselka, LostDevil, Azawarai, D&T&S, santanna_88, 09nanometer, ugur_bek, tàlhà, Bilinmeyen, ozanucar, onki, raymanallstar, R@, Azarwai, chOsen, aygunal, Groovy, NAGYOS74, Kralkobra_kralkobra, woody61, kaan_9292, AhmetVural1987, arifbjk, suicide, ONLYtheSTRONGsurvive, ersin79, thorpedo, aLMaNNN, er06, cngzky, farukalyuz, huseyin__58, sienen, Barış26, Vorb, squall144, ege_kip, HeLLoRd_85, amylee, HsyN34, hombak108, khanja...

Creative EP-630 Kulaklık;

09nanometer (x7), gsaray15 (x4), burak9006 (x3), **CCR** (x3), hakan_444 (x2), maxx1903 (x2), dmeric (x2), ayazdede (x2), z4m4 (x2), hsaid (x2), vincee (x2), halilibocartero (x2), sicakyuz, crossfire, wenigma, ufuk_acar, PeTeR PaN, sudfans, e_cool, pyr@mid, morrigan2, YgTBgC, arfeiniel, yolcux, durden38, dwadech48, aNLcLk_1905, scanmanw, JackSparroW-, @kii, lizkin, @dministrator, chopy, silahtar1, semihalyuz, akinel, sayın, February 29th, fukay, MUJİM™, kemal08, tugberk23, feriox, ryan cohen, syengec, slybzkrt, abebe123456, ^Biotech^, 3dimension, sardemir, dreamwalker2006, Salih, maviturk, respiro89, AhmetVural1987, Xlebronx, Blindevil, biolog_hakan, Dave Mustaine, fatihakok, respiro89, Tolqan, huseyin__58, mceliker, zoptrik, Tun4, djoy, ibraxi, corvus_corvusan, Nurush, R-2, erkanays, kemla12, Axelipxe, NIKEmRe, Arkas, SyBeRcY, hakkikarahan, Bloodthirstyy, darklord111, brad_pittch...

Sennheiser PMX680 Kulaklık;

DemirAylak...

Sennheiser CX380 Kulaklık;

ps3cü...

Sennheiser İE4 Kulaklık;

Mustafakeman (x3), yigit_konur (x2), yampir (x2), buzzy104 (x2), sevensleepers1907 (x2), barisozer83 (x2), jeandan_type-r (x2), nohackmove, DrynhwyL, rockmrt, Spaydix, |ExCaLiBuR|, celestial_fury, X-Gen, hakan_444, archilleus, nicaleus, S@ldırg@n, blood955, ahirzora, 2wicky, rom11, maxx1903, biolog_hakan, erenun, aKMel, Jaws, 09nanometer, burak9006, math_boy, fatih_18_18_18, HALO®, vincee, sayın, serdar514, lizkin, uzumaki_naruto, install06, EkooL, day sleeper, Difference, BlackPeac3, maelle, NightmarE_6, denon, dj_jaws, can90, gfbmert, zoptrik, Powerofmind, kazein, cemilova, weros, Avalon64, Aerobacter, semihalyuz, gonencoztok, Unnatural_Disaster, ahmet008, berkangeler, omergencay, malifb, ramanujan20, Mufat, halilibocartero, fbahadir07, RaphaeLmiX...

Sonyericsson HPM-70 Kulaklık satışı (Siyah, Beyaz veya Gri renk);

2wicky (x3), melantis (x3), @lien (x2), ddonmez(x2), Tsunami41 (x2), bussinesstr(x2), _karlos_(x2), yasmut (x2), jeandan_type-r (x2), dewe®, sevgimilitanı, tirannosaurus, kerem092, infernox, _kUrT_oGlU_, sadbul, Spaydix, SAVIAR, ahmetsenkaya, crossfire, macufuk, ilkerring, Jaws, garuda, ahmt_gvnl, alperbaba, rockcity, burak733, just sky, Maglor Nenharma, verondeniz, BraveHeart, Fremdal, Hazar, theunforgettable, hah, Cthun, onestep2death, sudfans, SuPeRBoY911, JackSparroW-, **CCR**, ^Biotech^, kntrli, juti34, Minero...

Sonyericsson HPM-82 Kulaklık satışı;

burak erdogdu, yigit_konur, mallorn, ge-none, kenex, Orgeneral_, ahirzora, shark2055, lorji, akinel, BiGKaBuS, seco.sercen, ugur_bek...

Sonyericsson HBH-DS970 Bluetooth Kulaklık satışı;

burak erdogdu, e_cool, ^Biotech^...

Sennheiser PX-200 Kulaklık;

wenigma (x2), God is Staff (x2), cliffburnstein (x2), sudfans, barisozer83, furkanaltun123, 09nanometer, Æmre93, Bitter...

Sennheiser PMX80 Kulaklık;

wenigma (x2)...

Sennheiser MX-660 Kulaklık;

barışozer83 (x3)...

Sennheiser MM50 Mikrofonlu İphone için özel üretim Kulaklık;

Platinium...

AKG 324P Kulaklık;

cliffburnstein, denon, rockmrt, hakan_444...

V-MODA Bass Freq;

jeandan_type-r...

Westone UM1 Kulaklık;

dr.steganos...

Sennheiser MX-500 Kulaklık;

kadirche (x2), eahmet...

Sony MDR-V700DJ Profesyonel Kulaklık;

sudfans...

Sony ECM-DS70P Mini Mikrofon;

ahmt_gvnl...

2 GB'lık Sandisk Memory Stick Micro M2 Hafıza Kartı Satışı;

melantis...

1 GB'lık SONY Pro DUO Hafıza Kartı Satışı;

ddonmez, ilkerring...

2 GB'lık SONY Pro DUO Hafıza Kartı Satışı;

milyondabir, dj.trust.06, bussinesstr, reefted, lloyd, asavaso, badboy®, Jackass21, X-Gen, yavuzhan03...

4 GB'lık SONY Pro DUO Hafıza Kartı Satışı;

ktu_ifc, seyhat, milyondabir, ilkerring, sudfans...

SONY NW-S205F Mp3 Player Satışı;

siyau...

SONY NW-E005F Mp3 Player Satışı;

kimi1179, fatih_18_18_18...

SONY NW-E003F Mp3 Player Satışı;

varidat...

SONY NW-E002F Mp3 Player Satışı;

kimi1179...

İriver T10 Mp3 Player Satışı;

eahmet...

Sandisk 2 GB'lık Mini SD kart Satışı

lloyd...

Sonyericsson 3,5mm'lik Çevirici Satışı

sudfans (x2), YgTBgC (x2), woody61 (x2), nightsorrow, 2wicky, dmeric, lorji, ajfa, kraskm, ryan cohen...

Nokia 3,5mm'lik Çevirici Satışı

mstf_n72 (x2), erenun (x2), _Maxy_, rom11, FaTeeH...

Samsung 3,5mm'lik Çevirici Satışı

09nanometer (x2), tugberk23, aselka...

SE W 850i Satışı;

ilkerring...

W 850i ve W810i Kristal Kapak Satışı;

Rockewi, mcff, kanuncan, nicaleus, Hazar, shark2055...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitaldelisi -- 30 Mayıs 2012; 19:30:09 >

• 4x4 lük bir insan sorunsuz ürün dediği gibi gayette saygılı olabilecek en güzel özellikler var bu satıcıda tavsiye ederim
  • çok güvenilir ve iyi bir insan.güvenerek ürün alabilirsiniz..
  • Paraya değer vermeyen çok kaliteli bir insan. Ürün alırken tereddüt etmenize gerek yok. Benim gibi nice arkadaş kefil olacakdır kendisine.

Ürünler aynen dediği gibi eksiksiz ve özenle hazırlanmış olarak geldi. Tekrar teşekkürler.

Saygılar.
  • Bu konu için yeni bir başlık açmak iyi fikir ancak bence başlığı buraya açmak yerine konu dışı kısmına açsanız daha iyi olurdu. (örneğin visor'un yaptığı gibi) Hepimiz aynı şekilde başlık açarsak ikinci elde satış ilanından çok referans başlığı olur. Her yorum aldığınızda da (şimdi olduğu gibi) satış ilanlarını aşağıya indirmiş olacaksınız. Bence bu önerimi dikkate alın. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kendinibil

Bu konu için yeni bir başlık açmak iyi fikir ancak bence başlığı buraya açmak yerine konu dışı kısmına açsanız daha iyi olurdu. (örneğin visor'un yaptığı gibi) Hepimiz aynı şekilde başlık açarsak ikinci elde satış ilanından çok referans başlığı olur. Her yorum aldığınızda da (şimdi olduğu gibi) satış ilanlarını aşağıya indirmiş olacaksınız. Bence bu önerimi dikkate alın. Saygılar

Eğer; ''2. El Böümünde açılmış bir ilana cevap yazıldığında, ilan enüste çıksaydı'' bu söylediğinizde haklıydınız... Bu ilan daha önceden verdiğim bir kulaklık ilanının sayfasıdır... İlan sayfası çok gerilere düşünce bende değiştirip böyle bir sayfa yaptım... Ve ilan şuanda 10. sayfada... Yani görüldüğü üzere üste çıkıpta herhangi birinin ilanını geri düşürme durumu yok... Yinede dikkatin ve uyarın için teşekkür ederim... Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitaldelisi -- 16 Mayıs 2007; 13:40:34 >

• Bence 10 numara bir arkadaş bir iş yapmadan önce,sizin lafınıza göre yol çiziyor bu da çok güzel bir meziyet .Hiç birşeyi ikiletmiyor sağolsun.
    Hayırlı satışlar hocam.Görüşmek üzere başka alışverişlerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Digitaldelisi ile şans eseri tanıştım.Ama tanıştığım için hiçbirzaman pişman olmayacağım,kaliteli,düzeyli,tam bir ticaret adamı.

İşine saygılı ve güveni tam bi arkadaş.

Size şöle bi örnek verebilirim,onun ilgi alanı olsun olmasın bişey almak istersem eğer ilk önce digitaldelisine sorarım eğer onda varsa başkasına başvurmama bile gerek kalmaz,daha iyisini bulmam mümkün deildir.

Teşekkürler digitaldelisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddonmez -- 16 Mayıs 2007; 14:36:52 >
  • dürüst , düşünceli ve kaliteli bir arkadasımızdir.
    alışverişlerde kendinden çok karşı tarafı düşünür.

dostluğumuzun devam etmesi dileğiyle

hayırlı satışlar kardeşim
  • Merhaba,

Dün kendisinden satın aldığım Sony NW-S205F MP3 çalar bugün sorunsuzca elime ulaştı. Gerçekten dürüst ve ilgili bir insan, kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Umarım gelecekte de bol bol alışverişimiz olur.

Saygılar
  • dürüst ve saygılı bir arkadaş ürünleri dediği gibi orjinaldir hiç kimse tereddüt etmesin %100 de güvenilir bir arkadaş forumda böyle insanların olması çok güzel... arkadaşım sana hayırlı satışlar sağlıcakla kal..
  • @digitaldelisi
    CX-300 aldım şimdi onu test ediyorum. Gerçekten de orjinal. Yarı fiyatına çok güzel...
    Ayrıca Alış verişte sağladığı kolaylıklar için çok teşekkür ederim. 10 üzerinden 10 ... kralsın
  • bende digitaldelisinden kulaklık aldım hiç bir şüpheniz olmasın şimdi bu arkadaş gibi güvenilir insan pek kalmadı özellikle ürünleri %1000 orjinal cx300 almak isteyenler çok uygun fiyata alabilir... kargolama işlemide oldukça mükemmel özenerek paketlenmiş alışverişte hassas bi insan... dostluğumuz sonsuz olması dileğiyle
  • Murat ile daha önce samsung s500 fotograf makinası ve hpm70 kulaklık alışverişimiz olmuştu. Kesinlikle sorunsuz bir satıcıdır. İnsanlığına da söylenebilecek en ufak bir söz yok.
  • murat, çok şahane bir şekilde alişveriş yaptigim cok sevdigim bir arkadasimdir, gönül rahatlığıyla alişveriş yapabilirsiniz, ben herşeyine kefilim
  • Murat abim,tüm sorduğum sorulara bıkmadan ve özen göstererek cevapladın herşey için teşşekkurler,kusura bakma daha önceden bu konuyu görmemiştim.umarım sınavların iyi geçmiştir
    Not:Eğer kaliteli,dürüst ve sattığı ürünün her zaman arkasında olan bir satıcı arıyorsanız daha iyisini bulamazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 1 Ağustos 2007; 2:35:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Murat abim,tüm sorduğum sorulara bıkmadan ve özen göstererek cevapladın herşey için teşşekkurler,kusura bakma daha önceden bu konuyu görmemiştim.umarım sınavların iyi geçmiştir
    Not:Eğer kaliteli,dürüst ve sattığı ürünün her zaman arkasında olan bir satıcı arıyorsanız daha iyisini bulamazsınız...

en uğraşılmayacak insanla bile bıkmadan usanmadan ilgilendiğini bilirim keşke forumdaki herkes böyle olsa

• murat bnm on numaralı arkadaşımdır sorgusuz sualsiz yolluyo allah razı olsun ondan kadeşim hayırlı satışlar
  • allah razı olsun benim hpm-70 kulaklıgımın sol ucundaki plastigini bugun kaybettim ve digitaldelisine nasıl ve nerden bulabilecegimi sordum o da bana kendisinde arızalı bir kulaklık oldugunu ve onu bana para talep etmeden full icerik halinde gonderbilecegini soyledi.
    bu foruma ve ulkemize boyle insanlar lazım.
    hayırlı ve bereketli gunler dilerim sana ve senin gibilere.
  • evt dun elime ulastı murat kardesimin bana gondermis oldugu kargo.
    calısan ust kısmı ve 4 tane plastik ucuyla teslim aldım. ne diyebilirim ki murat kardesimle alısveris yapan kazanır
    para talep etmeden tanımadıgı bir insana iyilik yapan gecimi icin parayla sattıgı urun icin neler yapar artık orasını siz dusunun.

tekrar tesekkurler murat kardesim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.