Şimdi Ara

Akaryakıtta self servis dönemi: Deposunu kendi dolduran yakıtı indirimli alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
1
Favori
9.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    ABD’de aracınıza yakıt almak istediğinizde Türkiye’den farklı olarak yakıtı pompacılar değil kendiniz dolduruyorsunuz. Ülke genelinde yıllardır uygulanan bu sistem şimdi Türkiye’ye geliyor. Aytemiz, tüketicilerin kendi araçlarına yakıt doldurup bedelini ödeyebileceği “Aytemiz self servis” adalarını 30 istasyonda hizmete sundu. Aytemiz self servis hizmetini kullanan tüketicilere indirim fırsatı da var.
     

    Aytemiz self servisi kullananlar yakıtı ucuza alacak 

    Self servis hizmetine özel fiyat uygulaması yapılacağını belirten Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, benzin ve dizel alımlarında kullanılacak self servis yakıt fiyatlarının standart fiyatlardan daha düşük olacağını söyledi. Aytemiz self servis hizmetini kullanarak yakıtını kendisi dolduran müşteriler motorinin litresini 20 kuruş, benzinin litresini ise 15 kuruş indirimli satın alabilecek. Bu da 50 litrelik bir deponun yaklaşık 10 lira daha ucuza dolması anlamına geliyor.

     
     

    Otogazda self servis uygulaması olmayacak 

    Aytemiz self servis uygulaması ilk etapta kredi kartıyla kullanılabilecek. Daha sonra nakit ile de hizmet vermeye başlayacak Aytemiz self servis uygulamasında bir yıl içerisinde bitcoin veya kripto paraları bile kabul edebilecek bir noktaya gelinmesi planlanıyor. Aytemiz self servis uygulamasında yakıt ikmal işlemi yaklaşık 2-2.5 dakika içinde tamamlanabilecek. Otogaz dolumu eğitim gerektirdiği için otogazlı araçlarda self servis hizmeti kullanılamayacak.

     
     

    İlk etapta 30 istasyonda bulunacak Aytemiz self servis uygulamasının bir ay sonra 100 istasyonu geçmesi hedefleniyor. Bu projenin Aytemiz’e maliyetinin 10 milyon lirayı bulduğu açıklandı.

     







  • Mantıklı bence

  • Agzinda sigara ile doldurur bizim millet :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda olması gerekeni aytemiz yaptı. yurtdışında böyle zaten. projeye talep arttıkça diğer firmalarda görmezden gelemeyecek. diğer firmalarında bu uygulamaya başlamasıylada rekabet başlıyacak, indirim oranı artacak.

  • Umarım en kısa zamanda bütün ülkeye yayılır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightbringer kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir hayal ettim de herkesin kafasında aynı kare belirmiştir muhtemelen
  • Bu tip şeylere hazırlıklı olsunlar :D

  • Eee insanlar işsiz kalacak. Bu iyi bir şey gibi neden sunuluyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim millet beceremeyecek yine oradaki pompacıdan yardım isteyecek. Bunu gören şirket de uygulamayı sonlandıracak. Daha atm kullanmasını beceremeyen insanlardan bahsediyoruz.

  • Poşet meselesi gibi bu da onyıllardir yurt dışında olan bir şey. Bu kadar basit bir işi neden başkasına yaptırıyoruz anlamış değilim hani zaten ödemek için arabadan iniyoruz. Bunu da yapıveririz.

  • Daha ucuz fiyatlı yakıt desteğiyle böyle bir uygulamanın olması güzel olur tabii de öyle çok beyinsiz tip var ki bunu nasıl başaracak ? Bir de en önemlisi güvenlik sorunu var. Benzinliği havaya uçuracak potansiyel sahip iki eliyle bir pompayı tutamayacakları da düşününce iyimser olamıyorum.
  • Pompaci diye bir meslek neden var zaten hic anlayamadigim birseydi, kartimizi sokuyoruz benzinimizi doldurup gidiyoruz bunu bile baskasina yaptirmaya calisiyoruz sorun oradaydi zaten.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışında yıllardır uygulanan birşey.İyi de o pompacı elemanlar ne olacak 1 tane adam koysan yetecek artık.Her benzincide en az 5-6 tane adam var ,2 tane yetecek 4 kişi yallah posta.Teknolojinin gelişmesi veya bu tarz selfti bilmemneydi iyi birşey mi kötü birşey mi ben artık karar veremez oldum.Teknoloji olmazsa olmaz ama teknoloji geliştikçe makinalar çıktıkça misal yerine göre 10 işçnin yaptığı işi 2 kişiyi başına koyduğun makinalar rahatça yapıyor.Geri kalan 8 kişi ne olacak ve bu seneler içinde katlanarak gidiyor.Patronlar zevkten dört köşe işçi ya az maaşa razı olacak yada işsiz kalacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 30 Ocak 2019; 19:49:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightbringer

    Agzinda sigara ile doldurur bizim millet :D
    ona gerek yok Türkiye de yünlü kazak giyme alışkanlığı fazla olduğu için vucut statik elektrik üreteceğinden durduk yere çok yangın çıkar benzin pompasına dokunduklarında
  • Türkiye'de 13 bin akaryakıt istasyonu var. Tahminim 50 bin pompa görevlisi. Yok ya, ben aracın içinde bekleyeceğim diye bu kadar insan işsiz kalmasını istemem. (Sanırım benden ticaret adamı olmaz.)

  • bizim millet onu çözene kadar izdiham yaşanır benzinlikte. hızlı olun desen dayak yersin. gereksiz. self servis için yeteri derecede medeni değiliz.
  • Pompacıların gözü yaşlı..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.