Şimdi Ara

Razer Raptor oyuncu monitörü duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Oyuncu donanımları pazarının önemli isimlerinden Razer, CES 2019 fuarını da boş geçmiyor. Nvidia RTX ekran kartları ile güçlendirilmiş Blade dizüstü serisinin ardından Raptor oyuncu monitörü de sahneye çıktı.


     


    Razer Raptor özellikleri ve fiyatı


     


    Razer Raptor oyuncu monitörü 27 inçlik IPS ekranında 2560x1440 çözünürlük sunuyor. DCI-P3 renk gamının yüzde 95’ini kapsayan model HDR desteği ile çok daha canlı görüntü tecrübesine imza atıyor. Köşeden köşeye panelin çerçeveleri sadece 2.3mm kalınlığında ve agresif bir ekran-kasa oranına erişilmiş.


     


    Ayrıca Bkz.Nvidia’dan önemli hamle: Freesync monitörler G-Sync desteği alacak

    Monitörün tepki süresi 7ms iken bu rakam hareket bulanıklığı önleme ile 1ms, optimizasyon ile 4ms seviyelerinde gerçekleşiyor. AMD Radeon FreeSync ile tazeleme hızları 144Hz seviyesine kadar çıkıyor.


     


    Monitörde FPS, yarış, MMO ve yayın için farklı görüntüleme modları yer alıyor. Kaide kısmında yer alan Razer Chroma aydınlatma sistemi Razer Synapse 3 ile yönetiliyor ve diğer uyumlu ürünlerle senkronize olarak çalışabiliyor.


     


    Kabloların görünmemesini sağlayacak kanallara sahip olan monitörde 1 adet HDMI, 1 adet DP, 1 adet şarj özellikli USB Tip-C ve 2 adet USB 3.1 Tip-A portu yer alıyor. Birden fazla kaynaktan eş zamanlı görüntü aktarabilen monitör için 700$ fiyat etiketi belirlenmiş.


     







  • Oyuncu ekipmanları hayal oldu artık bu kurlarla..

  • Farkında mısınz; ülkenin ekonomik durumu o kadar kötüleşti k yakında donanımhaber bile bu haberleri yapamayacak çünkü açlıkla uğraşan insanlar 100 dolar bile harcayamayacak. Batıyoruz ve bu haberlerin bizim için hiç bir önemi yok maalesef.

  • Hayal kuralım ; Alttaki rgb renkleri beğenmedim.
    Gerçeklere dönelim ; Fakiriz.

  • siparişini verdim ahahaha yaşasın zenginlik

  • Razer Raptor daha hiçbir ülkede satışa çıkmadı,resmi sitesinde bile notify me yazısı var.Ve sen kalkmış sırf havalı gözükmek için yalan söylüyorsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.