Şimdi Ara

Akıllı telefonunuz artık bileğinizde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bugün akıllı saatler batarya yetersizliği nedeniyle daha çok akıllı telefona bağlı olarak kullanım özellikleri sunan cihazlar haline geldi. Bir dönem Android işletim sistemli olarak piyasaya çıkan akıllı saatlere ise ilgi kalmadı. Yine de ZTE bu alanda şansını denemek istiyor.


     


    ZTE nubia-? sports özellikleri


     


    ZTE nubia-? sports adıyla geliştirilen telefon kavisli bir OLED ekrana sahip ve bileklik şeklinde takılabiliyor. Böylece hem akıllı telefon hem de akıllı saat taşıma derdinden kurtarıyor.


     


    Ayrıca Bkz.Yeni iPhone’lar 12 Eylül tarihinde tanıtılacak

    Telefonun donanımı ile ilgili bir bilgi yok ancak çağrı cevaplama, uygulama kullanma, 4G bağlantısı, bildirim alma gibi işlevler yerine getirilebiliyor. Sağ kısımda yüksek çözünürlüklü bir kamera ve Home tuşu da yer alıyor.


     


    Dar alan kullanımı için giyilebilir telefona özel bir arayüz geliştirilmiş. Telefondaki yakınlık sensörü sayesinde kolunuzun durumu algılanarak ekranın yönü değiştirilebiliyor.


     


    ZTE telefonu yıl sonuna kadar piyasaya sürmek istediğini dile getirdi. Bu denli küçük bir yapıda batarya da haliyle küçük olacaktır. ZTE bunun nasıl üstesinden gelecek bilinmiyor.


     







  • Herşey iyi hoşta batarya durumu nedir sonuçta 1 günü çıkaramıyorsa benim için çöptür.
    Aslında olması gereken donanımlı bir saatin 1 hafta çalışır şekilde dayanabilmesi ama bu şuanki teknoloji ile imkansız. Batarya teknolojileri hala aynı şekilde gidiyor.

  • Pil konusunu çözerlerse yeni bir akım başlatabilir. Zira böyle bir cihazın en az 2 gün pil ömrü sunması şart.

  • 1 günü bile çıkaramaz. Bu kadar küçük saate nasıl bir batarya koyacaklar ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bir dönem Android işletim sistemli olarak piyasaya çıkan akıllı saatlere ise ilgi kalmadı" yahu bir insan bu kadar mı hazımsız olur kaynakta olmayan şeyleri "monte" eder habere

  • Benim merak ettiğim bir şey var (yasal hakları bana aittir), arama sinyali gelirken yanan ışık muhabbetleri vardı bir ara, hatırlar mısınız? Bu tür küçük cihazların pillerini az da olsa küçük küçük şarj etmesi sağlanamaz mı? Dijital sim takılmaya başlandığında sanki işe yararmış gibi geliyor bana? Yoksa olayı yanlış mı biliyorum.

  • Işık ve güneş enerjisi verimliliğini yükseltme sorunu çözüldüğün de, akıllı saat ve telefonların batarya sorunu da bitecektir.

  • Bilekte batarya patlarsa koparıyormuş ondan abarta koymamışlar güneş enerjisiyle çalışıyormuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Arama sinyali gelirken yanan ışıkların da kendi pilleri oluyordu diye hatırlıyorum. Pilsiz olanını hiç görmedim. Ayrıca olsa bile ufak bir led'i yakmak için gereken enerji ile telefonu çalıştırırken kullanılan enerji arasında uçurum var. Bu birazda elektrikli arabaların tekerine dinamo takıp aküyü doldurmaya çalışmaya benziyor. Mantıken güzel ama gerçekleştirilebilirlik açısından verimsiz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.