Şimdi Ara

Yerli üretici Reeder, iPhone değişim kampanyası başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
11.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye ile ABD arasındaki siyasi krizin ardından iki ülke arasında karşılıklı yaptırımlar uygulanmaya başlandı. ABD, Türkiye’de üretilen belirli ürünlere ek vergi uygulamasını yürürlüğe soktu. Benzer adımı Türkiye de attı.

     

    Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’li elektronik ürünlere karşı boykot çağrısında bulundu. Erdoğan, “ABD'nin elektronik ürünlerine biz boykot uygulayacağız. Onların iPhone'u varsa öbür tarafın da Samsung'u var. Kendi ülkemize Venüs Vestel var. Dolayısıyla biz kendimize yeteceğiz.” dedi.

     

    Reeder - iPhone değişim kampanyası

    Erdoğan’ın bu çağrısının ardından yerli firmalar boykot çalışmalarını başlattı. Reeder, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile iPhone değişim kampanyasını duyurdu. “Eski iPhone’unu getir, Türk markası Reeder’ı götür” sloganıyla kullanıcıya seslendi.

     

    Samsun’da kurduğu fabrikada üretiminin bir bölümünü gerçekleştiren Reeder’ın değişim programından yararlanmak için sahip olduğunuz telefonun tüm açılardan resmini ve videosunu çekmeniz gerekiyor. Reeder yetkilileri görüntüleri inceleyerek fiyat teklifinde bulunuyor. Teklifin yapılmasının ardından Reeder’ın web siteden istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz.

     

    “Reeder Buyback” olarak adlandırılan değişim programından yararlanmak için ille de iPhone sahibi olmanız gerekmiyor. Marka fark etmeksizin sahip olduğunuz herhangi bir telefon ve tableti değişim kampanyasında kullanabilirsiniz.

     
    [instagram=https://www.instagram.com/p/Bmdm-0jHztU] 
     







  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    NeroWin demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    arkadaşa yazmışsın ama ben de cevap verebilirim buna. ben ne mi yaptım ? her ay maaşımın %30 35 ini vergi olarak verdim, o yetmedi kalan kısıma aldığım sakız için vergi verdim, kıyafet aldım vergi verdim, ev aldım araba aldım vergi verdim hem de arabadan daha çok. sonra öldüm, verdiğim vergilerden arta kalanları çocuklarıma torunlarıma bıraktım, bil bakalım ne oldu ? onun için de vergi aldılar.

    ihracat yapanlar ne yaptı ? bana 3 e sattığını yabancı devlette 2 ye sattı. bulgaristan efes pilsen birayı bizim yarı fiyatına içiyor. sonra mı ne oldu ? zor durumdayım dediler destek aldılar, vergi borçlarımız var dediler vergi borçları silindi. üstelik hani o benim sakızda verdiğim 3*5 kuruş ta değil, binlerce hatta bazen milyonlarca tl af aldılar. dolar arttı zarar etmesinler diye bütün dolar farkını bana kitlediler, dolar düştü ama fiyatlar düşmedi vs vs

    sonra vay efendim, yurt dışından ürün alırsak cari açık artıyormuş, hadi ya ciddi misin ?

    ayrıca tabiri caizse otu boku ithal etmeye başladık, neden cari açığın suçlusu ben oluyormuşum ? saman ithal ediyoruz saman. hani şu buğdayın başından arta kalan şey.
    Yorum yapanlara bakıyorum gerçekten iPhone verip de reeder alacaklarmis gibi düşünüp kiziyorlar. Adamlar reklam yapmış ve gayet başarılı olmuş. Adı Türkçe değil diyen zirtapozlar Türkçe olsa bu seferde Türkçe isimle global marka olunmaz diyecekler. Siz zavallı güruhun en büyük problemi kronik olarak muhalefet etmeye çalışmak. Adamlar Çin'den alıp burda markalayip satıyor.samsung da zamanında Nokia nin Sony nin patentlerini menülerini kullanıyordu. Yorumu kızgınlıkla değil mantıkla yapın bir işe yarasın .son olarak Ben şahsen reeder tablet kullanmaya çalıştım çok kötü bir deneyim olmuştu.zamanla inşallah gelişirler.
  • İphone x olan adam şimdi bu telefonlarlamı değiştirecek ? Bari adam akıllı telefonlar yapsınlar bunlarda hemen fırsatı avantaja dönüştürüyorlar .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TÜRK MARKASI ? ? ? amacım kötülemek degil ancak sadece marka basmakla türk markası olunuyorsa ben almıyım teşekkürler..

  • Apple kullanan adam xiaomiyi samsungu zor begeniyor,reeder i naapsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tokatlama devri başladı... osmanlı tokadı... hemde kendi milletine...

  • Reeder p12s ile Dooge Mix neden birebir aynı? Tesadüf mü? Yoksa markalama mı yaptınız :)

  • mediatek.. nedir arm lisansı... arm nedir? ingiliz markası... ne oldu? japonlar aldı... softcom japonya aslında amerika değil mi? 2nci dünya savaşından sonra... kim kime, kim duma... duma duma dum... biz ne yapıyoruz? koşarken birileri tabelalarla oynuyor.. aceleden ne yaptığımızı bile bilmeyip tuzaktan tuzağa atlıyoruz... bunlar geniş zamanlı politikalar ile çözülecek işler.. şuan tam bir KAOS... appleın işlemciyi sat.. git mediatek al.. performans tablosuna hiç baktın mı? bunun neresi milli? herkes çinden bir ürün alsın milli desin ülkecek biribirimize satalım... böyle de duvara çarpacaksın.. çünkü Bilge Kağan okumamışsın... tarihten ders almamışsın.. papağan gibi verilen bilgiyi ölçüp tartmamışsın.. dinin de ithal malında.. olacak olan belli.. değişim şart.. zaten değişecek yazmama bile gerek yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 15 Ağustos 2018; 19:21:27 >
  • Reeder? Benden uzak dursun tabletini aldım batarya arızası verdi. İki kere servise gönderdim yine aynı arızayı verdi bir kenara attım öylece duruyor. Yerli malı bende almak istiyorum ama ah biraz kaliteli iş yapsalar alıncada böyle oluyor maalesef.

  • Krizi fırsata dönüştürmek diye buna derim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozuk iphone 3g ye bile en üst modeli vermeleri lazım.

    aşırı komik bir girişim.
  • Hehehe çakallara bak. :D

  • Siz getirin ya, biz şamata geçince size iki katına satarız demek istiyorlar sanırım.
  • krizi fırsata çevirmek değiminin açıklamalı örneği..

  • 7 plusı reederi mi değiştiriyim 4S im bile olsa daha iyidir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun adı bile Türk değil ki üretimi Türk olsun. Şuan piyasada can çekişen Iphone bile bunların telefonundan hızlı ve güvenli çalışır. Sitelerine girdim baktım ne işlemcisi belli ne rami ne bişeysi. Krizi, milli duyguları sömürerek fırsata çevirme + reklamdan başka bişey değil. Samsun'da bile yoldan 10.000 kişi çevir "reeder" ne markası de 9900 tanesi bilmez bile. Geçin o işleri

  • Şimdi 8 plus verdiginde kaç tane telefon vericekler acaba.??yada üstünee para vericekler mi.?:)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haktan24

    TÜRK MARKASI ? ? ? amacım kötülemek degil ancak sadece marka basmakla türk markası olunuyorsa ben almıyım teşekkürler..
    ismi bari Türkçe olsa
  • her sözü kanun olan sn cumhurbaşkanımızın sözü üzerine halen iphone kullananların terör örgitüne üyelikten haklarında işlem yapılması lazım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.