Şimdi Ara

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots (PS3 Exclusive | Ana Konu) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.968
Cevap
3
Favori
104.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
    oyun yarın elime geçicek o yüzden hddyi şimdiden boşaltayım diye soruyorum.
    bilenler ayzarlarsa sevinrim

Orjinalden alıntı: @kii

mgs4 hddye kaç gb yükleme yapıyor??
    oyun yarın elime geçicek o yüzden hddyi şimdiden boşaltayım diye soruyorum.
    bilenler ayzarlarsa sevinrim
  • Hayatımda çok fazla oyun oynadım...Ancak hiçbirisi beni MGS4 kadar etkiliyemedi.Biraz önce bitirdim oyunu..Bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum...Kelimeler anlatmaya yetmez...Zaten oyun değildi Filmdi.
  • grafikler super

teşekkürler
  • arkadaşlar sonunda bu oyun dün elime geçti.oyun çok güzel ama birkaç hareket var onları yapamıyorum.Videolarda görürdüm hep adamın arkasından gidip sessizce öldürmek.İşte o sessizce öldürmeyi bi türlü yapamıyorum.Acaba hangi tuşlar ile yapılıyor.Yardımcı olursanız sevinirim

Orjinalden alıntı: eayder

r1 tuşu ve çeşitli kombinasyonlarla yapabilirsin. bunları ayrıntılı öğrenmek istiyosan oyunda starta bas,orada briefing'de cqc tactics gibi birşey olacaktı,7-8 tane olması lazım

ok. saol bakacağım oraya

Teşekkürler Hideo Kojima

• oyun yıkılıyo tek kelime sesler grafik mukemmel

oynanabilirlik harika tek kelime 10 uzerinden 10

psn:oldboyico
  • Oyun çıktı kimse hakkında konuşmuyor neden? Oyun çıkmadan önce binlerce msj atılyodu şimdi hiç yok aynı şey GTA gibi oyunlar içinde geçerli neden böyle?

Çünkü herkes deli gibi başından kalkamadan oynuyor da ondan, GTA4'ü de MGS4'ü de

• quote:

Orjinalden alıntı: Lienna5

Armanius,

Çünkü herkes deli gibi başından kalkamadan oynuyor da ondan, GTA4'ü de MGS4'ü de

Belki haklı olabilirsin ama ben GTA 4 ten çok sıkıldım.Anca seneye bitirirm bu oyunu.Oynayamıyorum artık.

Umarım MGS4 tede aynı problem olmaz(ki olmayacak>)

Orjinalden alıntı: Armanius

Oyun çıktı kimse hakkında konuşmuyor neden? Oyun çıkmadan önce binlerce msj atılyodu şimdi hiç yok aynı şey GTA gibi oyunlar içinde geçerli neden böyle?

Oyun cıkana kadar düsünceler ve beklentiler paylasılıyor.Oyun cıktıgındada milletin gozu oyundan baskasını gormuyor geriye sadece ''oyun süperdi,oyleydi boyleydi ve takılma gibi durumlarda birbirlerine yardımcı olmakla ilgili mesajlar geliyor''.

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Orjinalden alıntı: Lienna5

Armanius,

Belki haklı olabilirsin ama ben GTA 4 ten çok sıkıldım.Anca seneye bitirirm bu oyunu.Oynayamıyorum artık.

Umarım MGS4 tede aynı problem olmaz(ki olmayacak>)

GTA4 bitti zaten. MGS4'ü de bu nedenle yavaş yavaş oynamaya çalışıyorum. Biterse özlenecek tarzda bir oyun çünkü.

Günde 1 saat MGS4, 1 saat GTA4 online yetiyor benim için. GTA4 online'da sıkmıyor, sürekli değişik şeylerle karşılaşıyorsun o nedenle zevkli geliyor bana.

MGS4 online denemedim henüz umarım o da güzeldir

• arkadaslar nutfen hayrına su vamp dene olumsuz varlıgı nasıl öldürecez acıklasın. ben burda bunalıma girecem.
    yardım acil .
    pless
  • _____________________________
    PSN TR: SAMSARA_H
  • saol kardes
    ondan sonraki
    screaming mantis geliyor onu nasıl gececez . soylerseniz cok sevinecem.
    ramazan ayında.
    :D

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

Orjinalden alıntı: Armanius

Oyun çıktı kimse hakkında konuşmuyor neden? Oyun çıkmadan önce binlerce msj atılyodu şimdi hiç yok aynı şey GTA gibi oyunlar içinde geçerli neden böyle?

Oyun cıkana kadar düsünceler ve beklentiler paylasılıyor.Oyun cıktıgındada milletin gozu oyundan baskasını gormuyor geriye sadece ''oyun süperdi,oyleydi boyleydi ve takılma gibi durumlarda birbirlerine yardımcı olmakla ilgili mesajlar geliyor''.

Hmm mantıklı

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.