Gelişen teknoloji ile birlikte donanımlar da küçülmeye devam ediyor. Bu konuda alışık olduğumuz Via EPIA serisi gibi komplike sistemlerin dışında farklı firmalarda farklı kullanım alanları için alternatif çözümler üretmeye devam ediyor. Yurt dışında minyatör PC'ler üzerine çalışma yapan firmalardan Gumstix, yeni mini-anakartını duyurmuş durumda. Son derece küçük olan anakart donanımları ile de dikkat çekiyor. Firmanın Verdex serisinin en hızlı anakart modeli olan Verdex XL6P'nin bazı özellikleri şu şekilde,
- İşlemcisi: Marvell PXA270 CPU (Bilindiği gibi Marvell geçen sene Intel'in taşınabilir cihazlara yönelik Xscale işlemci departmanını satın almıştı) - Bellek: 128MB RAM + 32MB Flash bellek - Genişleme için: 60-pin (Hirose), 24-pin (flex) ve 120-pin (MOLEX) btb (Board to Board) konnektörleri - Ek özellikler: USB host, CCD kamera desteği, Wi-Fi ve Bluetooth uyumluluğu - İşletim sistemi: Ön hazırlıklı: Linux 2.6 ve ek olarak Windows CE 5.0 ve Windows Embedded CE 6.0 - Boyut: 80mm x 20mm
ağzım açık okudum.tabiki içimden okudum.Dışımdan ağzım açık okuyamam zaten
İntel Core 2 Duo E6600, Asus P5W DH DELUXE Wi-Fi, Palit 8800GT Sonic Red PCB, 250GB WesternDigital HDD, 2 GB DDR2 667MHZ Kingston Ram,Asus LightScribe DVD-RAM,Scythe Ninja CPU Cooler, FSP Bluestrom 500W,Enermax Chakra Big Tower Case , Dizüstü: MONSTER Q90M571TU43 ( Çok Yakında ), Sony Ailesi : Sony PlayStation 3 (60GB,PAL), Sony Playstation 2 30004-R, Sony Playstation 1,Sony KDL-X4500 LCD TV (Çok yakında) ,Sony PSP 2004, Sony DCR-HC40E MiniDV Camera, Sony Ericsson K750i, Sony MARK2 8GB Memory Stick Duo
eskiden kasamın içi çok kötü anakart çok ısınıyor diyordum.Şimdi bunu alınca
buna bi tane 8mm lik fan alıcaksın.boyundan 2 kat daha büyük buz gibi yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltınYumruk -- 3 Nisan 2007; 22:22:55 >
İntel Core 2 Duo E6600, Asus P5W DH DELUXE Wi-Fi, Palit 8800GT Sonic Red PCB, 250GB WesternDigital HDD, 2 GB DDR2 667MHZ Kingston Ram,Asus LightScribe DVD-RAM,Scythe Ninja CPU Cooler, FSP Bluestrom 500W,Enermax Chakra Big Tower Case , Dizüstü: MONSTER Q90M571TU43 ( Çok Yakında ), Sony Ailesi : Sony PlayStation 3 (60GB,PAL), Sony Playstation 2 30004-R, Sony Playstation 1,Sony KDL-X4500 LCD TV (Çok yakında) ,Sony PSP 2004, Sony DCR-HC40E MiniDV Camera, Sony Ericsson K750i, Sony MARK2 8GB Memory Stick Duo
sik sik anakart alirken eve zor sokuyordum kocaman paketleri ,evdekiler gormesin diye artik bunu alirsam eve elimi kolumu sallaya sallaya rahat girerim
kibrit kutusundan kasa yaparım ona evcilik oyunu gibisinden
Güneşli bir günü,hoş bir kadını,kibar insanı,büyük arabaları,parayı,elektronik cihazları,gülüşmeyi,gökkuşağını,akıllı adamları.bilgisayarımı,arabamı severim. Üst katımda oturan hayvanları,ortalıkta küfür edenleri,rahatımı bozanları,beni tren sananları,lafımı üstüne alınanları,ukalaları,ezik insanları,mavi ekranı sevmem.
Abi bu Kadar Kucuk Ana Kart Olurmu Ya Donanımı neresine Takıcaz heheh gene buyuk oluyo gorundugunden daha buyuk oluyor donamınlarını taktıgımız zaman Benım Görusum bu