Şimdi Ara

Apollo uygulaması iPhone kameralarıyla harika işler yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple’ın son iki yıldır telefonlarında çift kamera kombinasyonu sunması fotoğrafçılık alanında çıtayı oldukça yükseltti. Firma çift kameralarını en verimli şekilde kullanıcıya sunuyor olsa da henüz tüm potansiyeli ortaya çıkmış değil. Apollo uygulaması bunun en iyi kanıtı.


     


    Apollo uygulaması özellikleri


     


    Sadece iPhone 7 Plus, iPhone 8 Plus ve iPhone X modellerinin portre modu üzerinde çalışan Apollo uygulaması, bu moddan elde ettiği derinlik verilerini kullanarak gerçekçi fotoğraflar ortaya çıkarabiliyor. Uygulama ışık kaynağının yönünü değiştirebiliyor, farklı ışık kaynakları ekleyebiliyor, parlaklığı ve renkleri ayarlayabiliyor. Derinlik verisi ile bunu yapabilen ilk uygulama durumunda.


     


    Ayrıca Bkz.TeenSafe çocuk güvenliği uygulaması veri sızdırıyor

    Deney amacıyla geçen yıl başlayan Apollo projesi büyük gelişme göstererek geçtiğimiz hafta App Store üzerinde hayata geçirildi. Ekip ilk aşamada çok kötü sonuçlar alsa da zaman içerisinde farklı yöntemler deneyerek uygulamayı en iyi hale getirmeyi başarmış.


     


    Kullanıcılar portre modunda çektikleri 2 boyutlu bir fotoğrafı farklı ışık kaynakları uygulayarak etkileyici 3 boyutlu fotoğraflara dönüştürebiliyor. Fotoğrafların kamerayla çekilmiş gibi gerçekçi olması önemli bir başarı. Uygulama 9TL fiyat etiketine sahip.


     

     







     









  • iş kamerada, çekende. saçma sapan reklam haberleri yapmayın artık.

  • Direkt olarak reklam alsanız da insanları aptal yerine koymasanız daha iyi olmaz mı? Böyle böyle isheep olarak fişleniyorsunuz.

  • Gerçekten gereksiz bir uygulama artık haberlerinizde eski gerçekçilik doğruluk ve fayda yok başarısız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesela Sony Xperia Xz Premium 2.0 diyafram olmasına rağmen Profesyonel Çekimlerde bu cihazları tokat manyağı yaptığı ortada siz en baba uygulamayı yapın olay kamerada biter.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekrem71 bey de bir fotoğraf çekip yüklese de, dediği kadar iyi miymiş görsek. ( bu reklam yazıları için direk editörlerle mi irtibat kuruluyor yoksa DH havuzuna gelen işler sırayla mı yayınlanıyor acaba? )

  • Reklam diyen arkadaşlar bu haberi yabancı basına da bakarsa rahatlıkla görebilir. Bu site bizim yararlanmamız için var değil mi? Öyleyse uygulama haber bölümü tamamen reklam diyelim geçelim. Bu tanımlaması zor zihniyete ne denilir daha bilemiyorum.
  • Bu site reklam almalı ki orada ki çalışanlara maaş verebilsin, kirasını, vergisini vs ödeyebilsin. Niye zorunuza gidiyor ki? Donanımhaber gibi bir sitenin hiç var olmaması daha mı iyi? Adamlar her yeni çıkan haberi ve ürünü neredeyse dünya ile aynı anda bizimle paylaşıyor.

  • Haberlere ve yorumlara (-) butonu koyulmalı.

  • DH savunması yapanlar enteresan asıl, birşey deniyordu onlara... neyse bende kalsın;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.