Şimdi Ara

Xiaomi Mi 7'nin kılıfları ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    23 Mayıs'ta tanıtılacağı söylenen Xiaomi Mi 7 hakkındaki spekülasyonların ardı arkası kesilmiyor. Ortaya çıkan son Render görselinin ardından şimdi de Xiaomi Mi 7'ye ait olduğu söylenen birkaç kılıf kendini gösterdi.  
     
    Mi 7'ye ait son Render görselini doğrular nitelikteki kılıflar, Mi 7'nin tasarımı hakkında birtakım ipuçları veriyor. Alt tarafta USB Type-C portunun yanına konumlandırılan 3.5mm kulaklık girişi dikkat çekiyor. Üst tarafta ise IR blaster (kızılötesi) için bir açıklık olduğunu görüyoruz. Mi 7 bu sayede kumanda görevi görecek.
     
     
    Arka yüzeyde Mi MIX 2s'te olduğu gibi dikey hizalanmış kamera boşluğu yer almakta. Güç düğmesi ve ses açma kapama butonları kılıfın sağ yanına konumlandırılırken sol tarafta ise herhangi bir detay bulunmuyor. 
     
    Kılıfın arka yüzeyinde parmak izi tarayıcısı için herhangi bir alan bulunmaması da Mi 7'nin ekrana gömülü parmak izi sensörüyle geleceği ihtimallerini güçlendiriyor.  







  • Elimde 1100 liralik Mi Max 2 var. Ne donuyor ne baska bir sorun var. Yanımda calisan cocugunda iPhone 7'si var. Tonla para verip aldi. Benden tek farki o powerbanka bagli yasiyor ben sarj problemi yasamadan yoluma devam ediyorum. Aksama kadar da oyun oynuyorum hic sıkınti yok.



    Bu arada iPhone alacak param var. +100 binlik aracim var.kendime ait evim var. Bankada epey param var. Bunu niye yazdım. Telefon dedigin fiyat performans ürünü olacak. Ayni seyleri 1100 liraya yapabiliyorken niye 6 bin tl verip ustune powervankla yasayayim ki? Telefon markasi fanboyluguna gerek yok. Xiaomi candir gerisi heyecan. Yok cin maliymis yok çöpmus gülüyorum sadece

    Insan icine cikilmayacak telefon markasi yazmis adamin biri kahkaha atiyorum
  • Çok güzel bir telefon olacak çok belli. Ama maalesef ülkemizde 3500TL'den aşağıya satılmayacak..
    İthalatçı garantili olanlar anca eylül-ekimde gelir.
    Red mi Note 5 Pro 230$'a satılıyor Aliexpress'de ama Gitti Gidiyor'da 1700 TL ona göre hesap yapın Mi7'yi.
    Değersiz para birimi + yüksek vergiler + yüksek bayi karları = HÜSRAN........

    Ayrıca kulaklık girişi değil o mikrofon için bulunuyor orda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terliktengiiriyorum -- 7 Mayıs 2018; 21:47:48 >
  • Epey büyümüş

  • Gerçekten merakla beklediğim tek telefon diyebilirim. Eminim ki bir çok donanım takipçisi de benimle aynı görüşte.
    İnanın bana, Xiaomi çok kısa bir süre içinde dünyanın en çok satan üç akıllı telefon üreticisinden biri olacak. Markanın akıllı telefonlarına -ve daha bir çok ürününe- fiyat/performans açısından bakacak olursak üreticiler arasında birinci sıradadır.

    Mesele az param var Xiaomi alırım, çok param var IPhone alırım meselesi değil arkadaşlar.
    Apple, Samsung vs. alınca %40-%45 arası reklam parasını sen cebinden ödüyorsun. Xiaomi Mi serisinden bir telefon alırsan firmanın %5 karla sattığı ürüne, hak ettiği bedeli ödeyerek sahip oluyorsun.
    Görüşlerim bu şekilde. Tercih sizin.

    Tebrikler Xiaomi, yolun açık olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricin -- 7 Mayıs 2018; 23:33:1 >
  • Çöp çinli telefonlardan biri yazılımı berbat bide buna 3-4 bin TL isterler Iphone X aldım kafam rahat.
  • Kim böyle kafam rahat lafı derse bilin ki bir kuyruk acısı var. Maalesef günümüzde 6 bin TL yerine 2 bin TL verip aynı şeyleri alınca bazıları çıldırıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi yazılımı çöp demek

    Büyük başarı bence
  • Burda aplle'a parazı yedmienler gelmiş iyosa, aplle'a laf edior. Aplle aldim kafam rahad... Kimze bir Çinli çöbe para vermes. Aplle fani arkadaşlar beni beyenin de gücümüzü gösderelim şu androidcilere xiomiçilere



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slaved by makarna -- 7 Mayıs 2018; 22:30:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık girişi falan yok microfon için açıklık bırakmışlar sadece. Adamların son telefonlarının çoğunda kulaklık girişi yok bunda da olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O minnacık noktanın nasıl 3,5 mm kulaklık girişi olduğunu düşündünüz anlamış değilim, ayrıca hepimiz biliyoruz ki Xiaomi üst model cihazlara artık IR (kızılötesi) koymuyor, bu yüzden ben o alttaki noktanın ana mikrofon, üstteki noktanın ise gürültü engelleyici mikrofon olduğunu düşünüyorum, sonuçta bu bir amiral gemisi olduğuna göre en 2 tane mikrofon olması gerekmekte ve kılıflarda bunlardan başka mikrofona uygun delik yok. Ben de isterdim ki 3,5 mm jak girişi olsun, üstünde kızılötesi olsun filan ama eğer bu kılıflar gerçekse durum malesef bunların olmayacağını gösteriyor.

    Yalnız kılıfların fazlaca kalın olduğu ve USB-C girişinin de olması gerekenden baya geniş olduğu dikkatlerden kaçmayacaktır. Ya MI 7 oldukça hantal olacak ve USB-C portuna ayrı bir özellik katacak, ya da bu kılıflar gerçek değil...

    Ayrıca da "sol tarafta herhangi bir detay bulunmuyor" diyerek kılıftaki en ilginç detayı atlamanız da takdire şayan doğrusu, sol altta görülen ve üstünde yan yana iki tane ince boşluk bulunan bir çıkıntı yer alıyor ve bu durum beni oldukça heyecanlandırıyor. Çünkü bu, MI 7'de olacağını tahmin etmediğimiz ya da belki de bugüne kadar hiç görmediğimiz yenilikçi bir özellikle gelebileceği anlamına geliyor. Bunu kılıftaki USB-C boşluğunun genişliği ile birleştirince akla şu soru gelmiyor değil: "Acaba USB-C portunu da kullanan ve kılıfın çıkarılması zorunluluğu olmayan modüler yapıda cihazlar mı çıkacak?" Bu ihtimal biraz gerçek dışı görünse de, neden olmasın? Sonuçta Xiaomi'den bahsediyoruz. Peki cihazın yanında bedava verilecek Samsung Dex gibi bir bilgisayar konnektörü nasıl olurdu? Ama çok da şey yapmamak lazım, belki de basit bir deklanşör tuşudur ya da daha da kötüsü bilek askısı filan da olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 9 Mayıs 2018; 1:11:28 >




  • 2000 liralık Çin çöpünü kullanmam.

    iPhone cular beğensin. Şu fakirlere hadlerini bildirelim. Çünkü biz zenginiz iphone alıp zenginliğimizi belli ederiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YnSs58

    2000 liralık Çin çöpünü kullanmam.

    iPhone cular beğensin. Şu fakirlere hadlerini bildirelim. Çünkü biz zenginiz iphone alıp zenginliğimizi belli ederiz.
    Fanboy'luğun (Ya bu kelime fazla erkek egemen değil mi? Belki Fangirl'dür ) takdire şayan fakat can dostumuz Apple kullanıcılarına yarardan çok zarar veriyorsun, asla Apple kullanmam fakat her düzgün ve "özgür" Android kullanıcısı gibi Apple kullanana da saygı duyarım. Her ne kadar Apple'ın mantalitesi özgürlüğü kısıtlayarak başkalarına saygı duymayı örnek A'daki gibi engellese de...

    Not: Bu cevap @YnSs58 ile beraber onun hemen 3 mesaj üstündeki @Slaved by makarna'ya da ithaf edilerek itina ile kombo yapılmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 7 Mayıs 2018; 23:21:40 >




  • Bence dolar artmasına rağmen Mi7'nin fiyatı 2500 TL civarları olur ve benim beklediğim telefon ise sanırım mix3 olacak onun da 3000 TL olmasını bekliyorum böyle olursa ben bile alabilirim.(Yıllardır Dandik Vestel kullanıyorum da 1 Gb olanından :) )

  • pro-üye P kullanıcısına yanıt
    Kesin öyledir anlıyorum sizi
  • @Bloodin



    Öncelikle şöyle bir durum var ki fangirl değil fanboy bu bir.

    İkincisi zirvedekiler her zaman takdir görür yani ben iphone kullanıcısı olduğum için sizin tarafınızdan kabul edilebilir olmam lazım zaten. Ama şimdi şöyle de bi durum var ki o da şudur ; bu harf sana gerçeği yansıtmadığından ve dahi sekmanları bozduğundan bu seçim sana örnek falan olmaz kardeşim git tezgahını başka yere yapıştırıversen olur mu he ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YnSs58 kullanıcısına yanıt
    Sevgili fanboy arkadaşım;

    Rahmetli Steve Jobs'tan sonra iPhone'lar iki şey hariç hiçbir zaman zirveye oynayamadı: Fiyatları ve sentetik benchmark testleri ki bu benchmark testlerinin günlük kullanımı yansıtmadığı da defalarca kanıtlandı. Kabul ediyorum ki iPhone X ile bir konuda daha zirveye oynadı; ekran kalitesinde, Samsung'un muhteşem Amoled'i saolsun...

    Yenilikçi mi iPhone? Evet yenilikçi; saolsun hayatımızdan 3,5 mm jakı gereksiz yere söküp aldı ve yerine o ucube çentiği koydu, ki bu Apple'ın suçu değil, bunları trend diye düşüncesizce kopyalayan diğer firmaların suçu...

    Zirvedekiler derken iPhone'dan değil de kendinden bahsediyorsan, yani meyveli telefonun olduğu için kendini zirveye çıkmış hissediyorsan, bundan sonra söylenecek laf kalmamış demektir. Tartışmayı okuyanlar durumu takdir edeceklerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 7 Mayıs 2018; 23:33:42 >
  • @Bloodin



    Öncelikle sesinin çok yüksek çıkması ve sözümü sürekli kesmen bana dha çok meyveli telefonu olmayıp da üzülen lunapark görevlisini hatırlatmadı değil aziz dostum. Mütevelli heyeti ile ilgili bahsinize gelirsek bilmem kabul eder misiniz ama dolardaki düşüş piyasaya pek bir para sağlamadı kanaatindeyim. Mevcut durumlar zaat ı şahanelerinizi aşağı sıralara indirirlen iphone kullanıcıları bu dünyayı daha yaşanabilir hale getirmeye devam ediyor. Fakat illa ki de çin malı alıcam diyosanız sizin tercihiniz. Ben açıkçası kendime işkence yapılmasından hoşlanmam. İnsan içine çıkılmayacak bir telefon markasının da bu kadar abartılmasını açıkçası gülünç , komik ve hatta absorbe edilmiş buluyorum. Sözümü bir çin atasözüyle bitirmek istiyorum. Son xiaomi satıldığında , son çentikli telefon üretildiğinde son işlemci söndüğünde fakirler telefonun yenmeyen birşey olduğunu anlamayacak ne yazık tır ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Xiaomi fiyat performansta iyi işler yapıyor 1600 liran varsa mi6 çok iyi gider ama 3000 liran varsa dönüp xiaomiye bakmazsın. Umarım fiyattan bu kadar kısmaktan vazgeçip kaliteli telefonlar üretmeye başlar. Bunun ilk örneği mi7 olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde 1100 liralik Mi Max 2 var. Ne donuyor ne baska bir sorun var. Yanımda calisan cocugunda iPhone 7'si var. Tonla para verip aldi. Benden tek farki o powerbanka bagli yasiyor ben sarj problemi yasamadan yoluma devam ediyorum. Aksama kadar da oyun oynuyorum hic sıkınti yok.



    Bu arada iPhone alacak param var. +100 binlik aracim var.kendime ait evim var. Bankada epey param var. Bunu niye yazdım. Telefon dedigin fiyat performans ürünü olacak. Ayni seyleri 1100 liraya yapabiliyorken niye 6 bin tl verip ustune powervankla yasayayim ki? Telefon markasi fanboyluguna gerek yok. Xiaomi candir gerisi heyecan. Yok cin maliymis yok çöpmus gülüyorum sadece

    Insan icine cikilmayacak telefon markasi yazmis adamin biri kahkaha atiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riquelme76 -- 8 Mayıs 2018; 1:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    İnsan içine çıkılmayacak bir telefon markasının da bu kadar abartılmasını açıkçası gülünç , komik ve hatta absorbe edilmiş buluyorum.




    Bu neyin kafası?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.