Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.129.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hakoist

Bu araçta ön sis farı yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: DELÜX_4380

quote:

Orjinalden alıntı: emrejet

herkese merhaba

hayırlı iftarlar.

arkadaşlar glx connectin beyaz rengi varmı.

bide 2007 yılına kadar olan araçlar . beyaz renklilerden bahsediyorum.

Bizimki 2004 İNCİ BEYAZ. 2007 DEN SONRASI beyazlar farklı biraz , Buz BEyazı HErhalde.

Artık inci beyaz üretimden kaltı mı ?

bilen varsa...

EMREJET BUYUR SANA 110PS BEYAZ CONNECT

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vobwqib33x2w&asrc=fa

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞIM. TANIŞTIĞIMIZ İÇİN MEMNUN OLDUM....

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

arkdaşlar ne renk glx tercih edersiniz

benim tercihih sıralamam
    1-aytozu gri
    2-tonik mavi
    3-magnum gri
    4-karamel sarısı
    5-siyah8(Lukunku sakın siyahı sona koydum diye kızma)
  • tüm arkdaşlar saoln bi fikir sordum ..bir çoğunuz soyledi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitaf73

quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

Günaydın,

güncel konumuz Yeni Muayene istasyonları ile ilgili, forumda bir topic var ve o topicte de TUVTURK'de çalışan bir A.M.U. (Araç Muayene Uzmanı) var. Sorulara cevap veriyor, yardımcı oluyor. Tam bizim bu topicte de aradığımız şekilde yetkili bir kişi, yardımcı oluyor.

Bazı gelişmeler;

Cam filmleri yasağı kalkmış, trafikte de muayenede de problem yok.
    Muayeneye gittiğinizde maalesef aracın başında olamıyoruz, aracı oradaki yetkililer alıp bir banta sokuyorlar, araç ilerledikçe yeni bir kontrolden geçiyor.

TUVTURK çok ciddi çalışıyor.
    ...

http://forum.donanimhaber.com/m_24055245/tm.htm

Ozam?an hemen cam filmi yaptırıcam. Açıklık koyuluk gibi bir açıklama var mıdır ki?

yaw arkadaslar bu linkte kini okudum

ama fazla bisey anlayamadim ben yaa cam filmi serbest mi simdi nasil??
    hitaf73 hemen hucum eder gibi,

dusundurdu beni biraz

• ARKADAŞLAR GLX DEDİDİĞİN SİHAY OLMALI. AYRICA DÜNYADA ENCOK SİYAH ARABA VARDIR BİLİYORMUSUNUZ.İSTE BÖYLE OLMALI (KARA COCUK) GİBİ

• 30 Ağustos 2008; 22:56:23

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

sayın a.m.u. araç muayenesine egzos pulunu almış olarak mı gitmemiz gerekiyor?yoksa herhangi bir ilgisi yokmu? film hafif kusur demişsiniz filmin koyuluk derecesi bunu etkiliyormu?sonradan merceksiz farlara uygulanan xenonlarda bir gelişme varmı yoksa kesinlikle bu halde geçemiyormuyuz?
    birde şunu öğrenmek istiyorum.muayene harcını mutlaka tuv demı yatırmamız gerekıyor?

egzoz emisyon tarihinin gecmesi herhangi bir sekilde muayeneye engel teşkil etmez

suan için filmlerin koyuluk derecesi hakkında yeni bir yazı gelmedi

mercekli far olması onemli değil aranan husus ağırlığa göre otomatik far ayarlama sistemi ve far yıkama sistemi yoksa xenon ferler engeldir muayeneye

evet tüv e yatırılıyor ücretler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.M.U. -- 30 Ağustos 2008; 22:54:07 >

aynen boyle yazmışlar

• quote:

Orjinalden alıntı: birgecevakti

ARKADAŞLAR GLX DEDİDİĞİN SİHAY OLMALI. AYRICA DÜNYADA ENCOK SİYAH ARABA VARDIR BİLİYORMUSUNUZ.İSTE BÖYLE OLMALI (KARA COCUK) GİBİ

Zevkler ve renler tartışılmaz.

Sana göre siyah bana göre karamel
  • arkadsım error yazısı cıkıosa teybi açıkbırak bir saat sonra tekrar şifre gir cıkıo öyle yap ve kodu gir

bu arada benim arabanın iç aydınlatma lambaları yanmıyordu götürdük servise sigotrta atmış tam 3 saat sonra buldular ve gögüslükleri söktüler bu servistekilerde amma yavaş adamlar
  • İYİ AKŞAMLAR TEAM

@connectgucu bence en güzel glx rengi aytozu gri ve karamel sarısı dır.bizde magnum gri var ama rengi koyu ve gövde rengi tamponu pek fark edilmiyor.elimde olsa magnumu verip aytozu gri alırdım
  • sorduğum soru:A.M.U. sana bir sorum olacak hafif ticari arabalarda(ford connect) araç dışındaki spoiler,yan basamak,tavan çıtası arka tampon korumalığı ön domuzluk gibi dış aksesuarlarda sorun oluyormu birde farlardaki xenon ampüller yani beyaz ampuller sorun çıkartırmı

cevap:Aracın arka kısmında merdiven aksesuarı yoksa diğer akseuarlar sorun değil kamyonet olarak gecen araçlarda serbest

mavi camlı beyaz ışık veren ampuller ve xenonlar bu araçta muayenede engel teşkil edecektir

• kamil26 ön domuzluk çok yakışmış bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: vedkum

kamil26 ön domuzluk çok yakışmış bu arada

sağol teşekkürler de satcam ön dumuzluğu arabanın önünü biraz alçalttığı için tümseklerde yere sürtüyo onun için satıcam
  • iyi aksamlar team .. yorumlar için tşk ederim ..
  • A.M.U dediğine göre sadece far ampulleri beyaz onları değiştirip gitmemi söledi demekki yan basamaklar camfilmleri falan sorun çıkartmıyo.

• iyi akşamlar team
  • iyi aksamlar metin dostum
  • çok güzel mehmet abi ... bu arada drift değil drag drift el freni ile yapılan
  • quote:

İnternette bir yerde görmüştüm, birisi avatar olarak kullanıyordu.
    Drift harika

/>

Fast and furious filminden bir sahne. Ne arabalar vardı insan binmeye kıyamaz. Ama hiçbiri muayeneden de geçemez.
  • quote:

@Jackdaniels_35
    Yüklüyken kalkışlarda aracın zorlanmasıyla alakalı bir soru sormuştunuz, sonra ben de bir cevap yazmıştım.

Daha sonra bir yorum yapmadınız. Ben kendi deneyimlerimle elde ettiğim sonuçları yazmıştım. Kimbilir, belki de benim kullanım tarzım zararlıdır.

Denediniz mi? Sizin başka çözümünüz oldu mu?

Cidden soruyorum...

aynı durumu yaşayacağım yük ya da rampa karşıma çıkmadı ama sizin önerinizi benimsemiştim. bugün biryerden şunu duydum. o şekilde kalkarken gaza yüklenirsen arabanın stop edeceği, hiç gaz vermeden kalkılması gerektiğiymiş. her iki yöntemi de deniycem.
  • canlı olmaya gayret eden team ın .. cansız üyeleri iyi geceler nasılsınz
  • 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.