Şimdi Ara

EŞİT FİYATTA, PANASONİC 42PV60'MI YOKSA SAMSUNG 42E7HD'Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa Sitesinde Samsung PS42E7HD ve Panasonic TH-42PV60 modellerinin fiyatları 2.999 YTL indirilmiş. Bu konuda deneyimi olan arkadaşlarımız, siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Nedeni nedir? Artıları eksileri nelerdir. Özellikle Panasonic'de mor yılan olayından sıkça söz ediliyor. Bu modelde sıkıntı var mı? PV60'ın birkaç modeli var görünüyor. Bu konuda Sitede tam açıklık yok.
    İlgili linki aşağıda veriyorum.
    http://www.teknosa.com.tr/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&CS_Category=_SBA_248_1333_298_586&pg=4&st=P
    Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

1: Samsung 46B650, Digiturk HD, Teledünya HD, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, LG Bluray 550, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
    2: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Atlanta HD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125 + Rear Sony SS-E 317V

• Bu konuda deneyimleri yada fikri olan arkadaşımız yok mu? Panasonic PV 60'cılar ve Samsung 42E7HD'ciler, artılarınız yada eksileriniz neler? Plasma araştırırken pahalı olması nedeniyle Panasonic'den vazgeçip Samsung alan olmadı mı?
    Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Çünkü karar vermemde etkili olacaktır.
    1: Samsung 46B650, Digiturk HD, Teledünya HD, Sony STR-DB 940 QS A/V Receiver, LG Bluray 550, Samsung HD860, Sony CDP-308ESD, Front JBL LX-55, Center Pio S-CR39, Sur.Wharfedale WH20, Sub Pioneer SW-110S.
    2: Samsung 50Q92, Sony STR-DB925 QS Receiver, Samsung HD870, Atlanta HD, Front Technics SB-A33, Sub-Center-Rear JBL TLX 125 + Rear Sony SS-E 317V
  • selam

teknosa daki PV60 fiyatı teşhir ürünleri için geçerli.Yani en az 2 ay en fazla 1 yıl sürekli açık kalmış bir aletten bahsediyoruz.Dün epey uğraştım bunları öğrenmek için.Sadece bilgin olsun diye yazıyorum.Yoksa tabiki PV60...

Bol şans
  • 42PV60 DOGRU BİR SEÇİM OLUR BU PLAZMADA 1080İ DESTEKLİYO 2 HDMI GİRİŞ 1 PC GİRİŞ MEVCUT Maksimum 29 Milyar 10000/1 KONTRAST AV4: RCA fono tip x 1 (ön) ORANI AV4:Mini DIN 4 -pin (ön) AV4: RCA fono tip bağlantılar (L, R) (1 set, ön) Çalışma Isısı 0°C - 40°C G9 HD Plazma Panel ( XGA çözünürlük ) GÜZEL BİR ÜRÜN FİYATIDA DÜŞMÜŞ

Orjinalden alıntı: burak_jbl

42PV60 DOGRU BİR SEÇİM OLUR BU PLAZMADA 1080İ DESTEKLİYO 2 HDMI GİRİŞ 1 PC GİRİŞ MEVCUT Maksimum 29 Milyar 10000/1 KONTRAST AV4: RCA fono tip x 1 (ön) ORANI AV4:Mini DIN 4 -pin (ön) AV4: RCA fono tip bağlantılar (L, R) (1 set, ön) Çalışma Isısı 0°C - 40°C G9 HD Plazma Panel ( XGA çözünürlük ) GÜZEL BİR ÜRÜN FİYATIDA DÜŞMÜŞ

42PV60'ın çözünürlüğü 1024 x 768, yani 1080i desteklemiyor.

Orjinalden alıntı: ttyuksel

selam

teknosa daki PV60 fiyatı teşhir ürünleri için geçerli.Yani en az 2 ay en fazla 1 yıl sürekli açık kalmış bir aletten bahsediyoruz.Dün epey uğraştım bunları öğrenmek için.

Teşhir ürünü ise düşündürücü. Nasıl öğrendiniz bunu sayın ttyuksel. 2999YTL'ye satılan tüm 42PV60'lar teşhir ürünü müymüş?

SANAMI İNANIYIM YOKSA PV60 SI BLU-RAY CİHAZINA BAGLADIGIMDA SOL KENARDA ÇIKAN 1080İ YAZISINAMI

Kesinlikle bana inan. Cidden
    İstersen biraz daha araştır. 1024x768 nedir, 1980x1080 nedir??
  • Haklı olabilirsiniz ama Sitede böyle bir ifade yok. Siteden sipariş verdiğimde, cihaz kullanılmış çıkarsa tüketici yanıltılmış olmuyor mu? Bu defa benim kullanılmamış bir ürün talep etme hakkım doğmaz mı? Bence bu hakkım olur diye düşünüyorum.
    Hepinize cevaplarınız için teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: ttyuksel

selam

teknosa daki PV60 fiyatı teşhir ürünleri için geçerli.Yani en az 2 ay en fazla 1 yıl sürekli açık kalmış bir aletten bahsediyoruz.Dün epey uğraştım bunları öğrenmek için.Sadece bilgin olsun diye yazıyorum.Yoksa tabiki PV60...

Bol şans
  • SAMSUNGGGGGGGGG

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • ARKADASIM BEN TEKOFAKS SERVİSTE ÇALISIYORUM BENDEN DAHAMI İYİ BİLCEN
  • arkadaslar buraya bi kargasa hakim ve bunu çözmek istiyorum öncelikle teshir urunu her halinden belli olur bunu rahatlıkla anlarsınız zaten bunda supheniz olmasın bide bu 1080i olayı varpv60 ı bizzat kendim panasonic BD-10 model bluray cihazıyla test ettim ve göruntu mukemmeldi gelelim moryılana su anda mor yılan çözulmek uzere bugun yeni bir yazılım ve malzemeler geldi ayrıca lacağın cihaz garantili bu konuda suphen olmasın olsa bile mor yılan zaten garantili kısa bir sure içinde çözulsun ayrıca panasonic ve samsung un servise dönus rakamlarını bi inceleyin hangisi daha çok gelmiş farkı görun....ç

legend car of korea hyundai accent 1.4 select 97 hp
  • quote:

ARKADASIM BEN TEKOFAKS SERVİSTE ÇALISIYORUM BENDEN DAHAMI İYİ BİLCEN

quote:

BİZ BU TESTLERİ YAPIYORUZ GÖNLÜNÜZÜ RAHAT TUTUN 42PV60 1080 İ Yİ DESTEKLİYOR.BUNU ŞAHSEN BLU-RAY CİHAZINDA DENİYEREKTE GÖRDÜK

Tekofaks serviste çalışıyorsun ve Panasonic 42PV60'ın 1080i desteklediğini söylüyorsun. Doğru mu anladım? O halde söyleyecek başka bir şeyim kalmadı.

• SERKAN BEY AÇIKLAMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
  • arkadaslar bende tekofaks personeliyim ve size açık yureklilikle söyluyorum ben pv60 a ps3 de bağladım 3 ay önce ama desteklemedi ama 1080p yi zaten bizde destekleyen 2 model var ama tabiki gerçekten 103inçimiz ve 65in birkaç modeli ama 1080ide problem yok

• quote:

Orjinalden alıntı: digiseco

arkadaslar buraya bi kargasa hakim ve bunu çözmek istiyorum öncelikle teshir urunu her halinden belli olur bunu rahatlıkla anlarsınız zaten bunda supheniz olmasın bide bu 1080i olayı varpv60 ı bizzat kendim panasonic

Sayın digiseco, siz de profesyonel olarak bu işle uğraşıyorsunuz ve Panasonic 42PV60'ın 1080i desteklediğini söylüyorsunuz öyle mi?
    Mutlu oldum öyleyse, ben de PV60 kullanıcısıyım.
    Bir de size zahmet 1024x768 nedir, 1920x1080 nedir açıklar mısınız?

• baska sorusu olan varmı

• Benim var
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.