Şimdi Ara

İstanbul'da UBER aracına silahlı saldırı yapıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
4.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Birkaç gündür haberlerini yaptığımız UBER saldırılarına, bu akşam saatlerinde bir yenisi daha eklendi. Milliyet'in haberine göre, İstanbul'da müşterisini almaya giden bir UBER aracına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Şans eseri içinde yolcu bulunmayan araca tam 4 kurşun isabet ederken, UBER şoförü olaydan yara almadan kurtuldu.

    Ayrıca Bkz.DonanımHaber Android uygulaması yayında!
    Yunus Emre adındaki UBER şoförü, dehşet veren olayın ardından Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek şikayette bulundu. Kamyon şoförü olduğunu belirten Yunus Emre, boş zamanlarında UBER şoförlüğü yaptığını söyleyerek, olayın Küçükçekmece Kanarya mahallesinden müşteri almaya gittiği sırada olduğunu söyledi.

    Artan şiddet olayları karşısında UBER sessizliğini koruyor 


    Emre, seyir halindeyken bir şahısın durması için işaret yaptığını ama kendisinin durmayarak yoluna devam ettiğini aktardı. Ardından 3-4 el silah sesi duyduğunu söyleyen Emre, aracı müsait bir yerde durdurup kontrol ettiğinde arka cam ve kaportaya 4 kurşunun isabet ettiğini gördüğünü belirtti. Etrafta taksi görmediğini söyleyen UBER şoförü, saldırganın taksici olup olmadığını tam olarak bilmediğini ifade etti.


    Olayın ardından soruşturma başlatan Polis ekiplerinin, UBER sürücüsünün olay yerini ve saldırganı tarif etme konusundaki ifadelerini de şüpheli bulduğu belirtildi. Geçtiğimiz gün bir taksici içinde yolcu olan UBER aracına bıçakla saldırmış, aracın kapılarının kitli olduğunu görünce lastiklerini patlatmaya çalışmıştı. UBER yönetimi ise özellikle İstanbul'da gün geçtikçe artan bu şiddet olayları karşısında hala bir açıklama yapmış değil.







  • Insallah tum sari taksiler batar. Ulan dunyada sari taksi kalmadi, yasadigim yer ( california ) bir tane sari taksi yok, her yer uber / lyft olmus.

    Bir tek siz akillsiniz , sari taksiyle milleti yolcaksiz.

    Sene 2018 , bitti o oyle cuvalla kazanmalar.

    Bunlar iyi gunleriniz, az kaldi,

    Heryer Uber olacak Lyft olacak.

    Millet guvenli, temiz, en guzel arabalarsa seyahat edecek, ve cok daha ucuza...

    Hadi bakalim plakaları sallarsiniz cope :)
    Uber yasal, servis hizmeti veriyor sana ve bu faturadan vergi ödüyor. Taksiciler ise havalimanı patlamasında yaptıkları şerefsizliklerini unuttuğumuzu düşünüp biz plakaya vergi veriyoruz bizim müşterilerimiz diyorlar. Uber standard fiyat politikası izlerken taksiler 16 inçlik jantlarını 15 yada 14 e düşürüp gitmediği kilometrenin parasını taksimetreden yazdırabiliyor. Millette daha dürüst oldukları için uber sürücülerine güveniyor tabi.

    Edit1: tüm taksiciler degil tabi, aralarında dürüst namuslu olan insanlarda var lakin adını kirleten acurları durdurmadıkları için kurunun yanında yaşta yanıyor.
    Peki sizce insanlar neden Uber kullanıyor? Taksiler doğru düzgün hizmet verse kim neden Uber kullansın? Sadece büyük ve gösterişli bir araç olduğu için mi Uber kullanılıyor sanıyorsunuz? İnsanlar leş gibi sigara kokan, konuşmaktan aciz, kısa mesafede surat asan tiplerle muhattap olmak istemiyor. Rekabet kaliteyi arttırır. İşlerini düzgün yapsınlar paralarını kazansınlar.
    Taksilere cihaz takmayla, aracı yenilemeyle çözülmez. Kaldı ki sorun araçlar değil. Nerede bi baltaya sap olamamış it, kopuk varsa bin liraya aldıkları ehliyetle taksici oluyor. Öncelikle bu itleri temizlemeleri lazım. O "oda" dedikleri yerde de bu itlerden bol miktarda var. Öncelikle orayı temizleyebilirlerse devamı gelir.
  • Arkadaşlar bu uber yasal bir şey mi? Taksi ile farkları nedir? Taksicilerin derdi nedir bilen bir arkadaş var mı? Küçük bir ilçede yaşadığım için bırakın uber i taksiyle bile işim olmaz :)

  • İstanbul'da yaşamıyorum ama kesin olarak taksileri boykot ediyorum. Sen ekmek yiyorsun eyvallah adam da yesin bırak ne istiyorsun?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul'da UBER aracına silahlı saldırı yapıldı

  • taksi = plaka = mayfa dir uber den 3 krs kazanicam diye mafyaya kafa tutmayın uber sürücüleri

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu haberlerin devamlı artması acaba kasıtlı mı yaptırılıyor dedirtiyor insana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu onun bunun çocuklarına ağzımızı açsak ban yeriz. Ne desem bilemedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hani nefes alan herkesi kenara çekip sorguya alıyorlar ya, polis bunlara neden hiçbir şey yapmıyor?

  • Neden uber açıklama yapsın ki, taksicilerin ve emniyetin bi açıklama yapması gerekmiyor mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sosisvesalam S kullanıcısına yanıt
    Bu kasıt acaba her geçen gün kan kaybeden taksiciler yapıyor olmasın.



    Hani hiç bilinmeyen uber için basın toplantısı yapan taksiciler federasyonu kendi eliyle reklamı yaptığı gibi.



    Kimse bilmiyor du ama bütün Türkiye öğrendi.



    Kendi ayağına sıkmak bu işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yasal adamlar vergilerini veriyor. Taksi ile farkı hem kısa mesafe gidebiliyor hemde araçları 8 kişilik gibi ve şarj, kendi istediğiniz müziği açma , sürücüyü önceden bilme , sürüşten sonra sürücüye puan verme gibi özellikleri olan bir uygulama. Gideceğiniz yeri seçiyorsunuz ücreti size hemen gösteriyor ve araçları geniş olduğu için bazen daha uyguna geliyor. Taksiciler herkes uberi tercih etmeye başladığı için asıl sebebi milleti kaziklayamadiklari için değil ha (zaten kısa mesafe götürmezler ) sevmiyorlar bu uberi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uber yasal, servis hizmeti veriyor sana ve bu faturadan vergi ödüyor. Taksiciler ise havalimanı patlamasında yaptıkları şerefsizliklerini unuttuğumuzu düşünüp biz plakaya vergi veriyoruz bizim müşterilerimiz diyorlar. Uber standard fiyat politikası izlerken taksiler 16 inçlik jantlarını 15 yada 14 e düşürüp gitmediği kilometrenin parasını taksimetreden yazdırabiliyor. Millette daha dürüst oldukları için uber sürücülerine güveniyor tabi.

    Edit1: tüm taksiciler degil tabi, aralarında dürüst namuslu olan insanlarda var lakin adını kirleten acurları durdurmadıkları için kurunun yanında yaşta yanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 10 Mart 2018; 22:4:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Terörist bu hanzolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşi sözlük'te boykot başladı. Sarı taksilere binmiyoruz. İnadına Uber!

    https://eksisozluk.com/istanbul-taksicilerine-boykot--5589581

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Saldırı olayını asla tasvip etmiyorım bi yanlış anlaşılma olmasın. Taksiciler iyidir yada kötütürde demiyorım taksicilerin eksiklerni ayrıca tartışabiliriz.
    Ama insanlar 1,5-2 trilyon yatırım yaptığı işe birileri 100 bin tl ye panelvan araçlarla bedavadan girmeye çalışırsa bunu kimse hoş karşılamaz. Gitsin plaka alsınlar öyle yapaınlar. sen ekmek yiyosun bizde yiyelim değil bu iş.. Uber yaptığı büyük saygısızlıktır, yasal bir boşluğu kullandığı çok açıktır. İ

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Silah kullanan, yolcusu varken bir insana bıçak çeken, başka insanların aracına zarar veren adama ben güvenmiyorum. Nokta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 10 Mart 2018; 22:18:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uberler de bi dolsunda ortalık. Ararsın sarı taksileri. Daha dğn neydiniz bugün ne olsunuz ? Tabi ya taksi plakanız yok ya atıp tutuyorsunuz. Onca evini yurdunu aatıp taksiden evine elmek götüren binlerce temiz dürüst insan var.
    Uber öyle sözde gelip dürüst iş yapıyorım ayağına öyşe bu işe dalamaz. Taksicilerde eksik var fazla var o çok başk konıdır. Şöförün kişisel insani ayıbıdır vs. Ama öyle k..nız 3-5 rahat gördü diye böyle ahkam kesme hakkınız yok.

    Bu arada ne taksim var nede plakam.
    Kimse gelip öyle ahkam kesmesin
    Hayatını bı işe adamış para birktirmiş trilyonlar değerinde yatırım var bu işte
    Öyle çek bi vito siyah filmi yapıştır al sana Uber
    Yok ya... burası Türkiye onca insan bu plakalara para vermiş bu işi yapacaksanız gidip tıpış plaka alacaksınız.

    (Bu arada Kaba kuvvet , Saldırı vs olaylarını kesinlikle tasvip etmediğimi bilmenizi isterm)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Sarı taksiler bu bıçak çeken kurşun atan taksiciler yüzünden daha çok zarar görür bence. Millet sarı taksicilerden korkmaya başlarsa sarı taksiler için sonun başlangıcı görünür. Zorla güzellik olmaz. Kimse sarı taksileri kullanmazsa o zaman ne olacak? Bilmeden ubercilerin ekmeğine yağ sürüyorlar aslında. Zorla olmuyor bu işler. Millet işine hangisi geliyorsa onu kullanır. Halen anlayamadılar.

  • Acaba taksiciler dünyayı elegeçirmeye mi çalışıyor?

  • sakarboy S kullanıcısına yanıt
    Alt kısımlarda yazmışsın ama hiç kusura bakma, konuştuğun tarz tamamen taksici olduğunu yansıtıyor.

    Düzgün kesim, kendini bilen, herkese saygısı olan taksici %10 civarıdır. Siz bu kesimin dışındasınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.