Şimdi Ara

....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 1 Nisan 2012; 2:36:13 >

• "İPTAL EDİLEN TURKCELL-HAZIRKART VE TELSİM VODAFONE MYCEP NUMARASININ AYNISINI AVEA 0553XXXXXXX OLARAK VERSE MİLYONLARCA KONTÖRLÜ HAT KULLANICISI TURKCELL-HAZIRKART VE TELSİM VODAFONE MYCEP HATLARINI İPTAL ETTİRİP CİHAZ BOŞA ÇIKTI VE HAT İPTAL BELGESİ İLE AVEA GEÇER"

Cümlede devriklik var anlaşılmıyor
    HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
  • Valla şahsen Avea bana deseki, numaranın aynını veriyoruz, 6 ayda ücretsiz konuş, ben yine geçmem. Çünkü çekmiyor, çekmeyen bir hat ile nereyle görüşecem...

Şebeke problemini düzeltmediği sürece avea istediği kampanyayı yapsın yani. Ankaranın göbeğinde, telefonu cebime koyduğumda çekmiyor, teli eli aldığımda falanca kişi sizi aradı mesajları gelecekse, olmaz bu iş...

Orjinalden alıntı: Noxco

Valla şahsen Avea bana deseki, numaranın aynını veriyoruz, 6 ayda ücretsiz konuş, ben yine geçmem. Çünkü çekmiyor, çekmeyen bir hat ile nereyle görüşecem...

Şebeke problemini düzeltmediği sürece avea istediği kampanyayı yapsın yani. Ankaranın göbeğinde, telefonu cebime koyduğumda çekmiyor, teli eli aldığımda falanca kişi sizi aradı mesajları gelecekse, olmaz bu iş...

Avea burda ful çekiyor şehiriçi ve ilçelerde.Turkcell de kim aramışcell(7585) yönlendir(her ulaşılamama 1 sms 2 kontördür) o sorun turkcelldede var yönlendir bak
  • Avea ile istanbul Taksim meydanında gündüz saat 13:00 ile 13:20 arasında konuşmayı dene bakalım satcell..
    Ben pek çok kez (hemen hemen her gün) denedim oarada bile 6 veya 9. dakikalarda kesiliyor..
    Ve ayrıca diğer operatörü aradağımda ses gitmemeklede bir kaç kez karşılaştım.
    Diyeceksin yoğunluktan olabilir..

Peki o zaman bir de bunu oku bakalım;

Arkadaşlarımın binasında AVEA ve TURKCELL vericileri mevcut oradada yine aynı şekilde görüşmeler kesiliyor.
    Ama diğer operatör aramaları sorunusz oldu.?
    Buna ne demeli satcell..

TELSİM ve TURKCELL TEKNOLOJİ ve KAPSAMA ALNI ile birbirlerini zorlayacak iken..
    AveA'mızda hala ''YOĞUN İSTEK ÜZERİNE'' tarifelerle ve sorunlarla uğraşıyor..

Daha bitmedi ;

ALINTI KAYNAK : ŞİKAYET VAR.COM 'dur..

* AVEA'nın Paşa Gönlü Kampanyamda Değişiklik Yapmak İstemiş
    * Üye Adı [07 Mart 2007, 09:00]

Sözleşmeme göre mobil öğrenci kampanyasına dahilim. Bana sorulmadan daha avantajsız olacak şekilde tarifemde değişiklik yapılmış ve sizin için daha iyisini yaptık diye hakkımda hüküm sürüyorlar.

Oysaki ben eski kampanyamın devam etmesini istiyordum. Kendilerine bunu ilettiğimde de yapacağınız hiç bir şey yok, biz karar veriyoruz diye saçma sapan yanıtlar aldım. Bu ne saygısızlıktır anlamadım! Gün itibariyle Avea hattımı iptal edeceğim ve bir daha böyle şirketlerle alaka kurmayacağım. ^^

Üstteki alıntıda senin dediğin gibi yakında öğrencilerden öğrenci belgesi isterler veremeyenide ARAMIZDA tarifesine geçiri demiştin ya bence haklısın..

Evet ben böyle bir şey artık ''yoğun istek üzerine'' beklerim..

Tarifem: TT PRİME AŞIMSIZ 40GB

Aracım: Seat Cordoba 1.4 75Bg-(Stella)

• @satcell bahsettiğiniz uygulamanın ileride devreye girmesi beklenilen numara taşıma sisteminden ne farkı var pek anlayamadım da
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekonomici

@satcell bahsettiğiniz uygulamanın ileride devreye girmesi beklenilen numara taşıma sisteminden ne farkı var pek anlayamadım da

isteyen bu şekilde isteyen öteki şekilde operatörünü değiştirir Avea bu fırsatı sunmalı
  • Kendinle çelişiyorsun. Hem her yerde çekiyor diyorsun hem de konuşma kesiliyor denildiği zaman normal diyorsun. Kaldı ki konuşmanın kesilmesi yoğunluktan kaynaklı değil bildiğim kadarıyla..Çünkü yoğunluk olsa bile boş bir kanal bulup görüşmeye başlayan aboneyi etkilememesi gerekir.
    HP COMPAQ PRESARIO DV6730 ET - Aidata - P IV 2,8 GHz. � 512 Mb. Ram - Win XP SP2 � Nikon D50 � Sigma 17-70 mm. F2.8-45 Macro � Nikon 18-55 mm. F3.5 -5.6 G ED � Nikon Nikkor 70-300 mm. F 4-5.6 G � Nikon SB-600 - Canon EOS 3000V - Canon 28-90mm. DC-Sony Ericsson P990i -Nokia E50 � BlackBerry 7130G - Nokia 8910i - Ipod Nano Siyah 4 GB. � Opel Corsa 1.3 CDTI Essantia 2005 � Besiktas - Ferrari
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmir_sevdalısı

Kendinle çelişiyorsun. Hem her yerde çekiyor diyorsun hem de konuşma kesiliyor denildiği zaman normal diyorsun. Kaldı ki konuşmanın kesilmesi yoğunluktan kaynaklı değil bildiğim kadarıyla..Çünkü yoğunluk olsa bile boş bir kanal bulup görüşmeye başlayan aboneyi etkilememesi gerekir.

Avea burda şehir merkezinde ve ilçe merkezlerinde FUL çekiyor
  • quote:

Telefonun çekip çekmemesi önemli değil. Full çekiyorken arama yapması ya da biri aradığı zaman ulaşılabilmesi önemli...

burda hem ful çekiyor hemde arayan ulaşıyor hemde arama da sorunda yok
  • quote:

Adresi ver de sizin oraya taşınalım bari Avea hat ile konuşmak için.

sizin ordada Avea ful çeker

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Benim nerede olduğumu bile bilmeden sallıyorsun. Ayrıca önemli olan çekmesi değil demiştim ama başa döndük yine...
  • quote:

quote:

quote:

Benim nerede olduğumu bile bilmeden sallıyorsun. Ayrıca önemli olan çekmesi değil demiştim ama başa döndük yine...

sen ya çöldesin yada dağlık bir köydesin diğer tüm yerlerde Avea çekiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen ya çöldesin yada dağlık bir köydesin diğer tüm yerlerde Avea çekiyor

+

/>

• Kapsama Alanına bak ne kadar azmış :)
    En iyi kapsama alanını en iyi teknolojiyi TURKCELL ve TELSİM sunuyor..

VODAFONE ve TURKCELL TEKNOLOJİ DİYE YARIŞIRKEN... Yakışır devlere...
    AveA ''YOĞUN İSTEK ÜZERİNE'' TARİFELERLE OYNUYOR.. Nereye kadar oynayacak bakalım...

Birde Mob.Öğrenciye Bizbizecell'i rakip görüyor.. ŞAŞIRDILAR..
    Elma Elma ile mukayese edilir. Ayva ile değil.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 9 Mart 2007; 19:27:06 >

Tarifem: TT PRİME AŞIMSIZ 40GB

Aracım: Seat Cordoba 1.4 75Bg-(Stella)
  • aveanın zaten böyle bir kampanyası yokmuydu

Orjinalden alıntı: Bico

Kapsama Alanına bak ne kadar azmış :)
    En iyi kapsama alanını en iyi teknolojiyi TURKCELL ve TELSİM sunuyor..

VODAFONE ve TURKCELL TEKNOLOJİ DİYE YARIŞIRKEN... Yakışır devlere...
    AveA ''YOĞUN İSTEK ÜZERİNE'' TARİFELERLE OYNUYOR.. Nereye kadar oynayacak bakalım...

Birde Mob.Öğrenciye Bizbizecell'i rakip görüyor.. ŞAŞIRDILAR..
    Elma Elma ile mukayese edilir. Ayva ile değil.!!!

5 yılda bu kadar süper nerdeyse turkcellin 13 yılda kapsadığı kadar,Avea 13 yıl değil 3 yıl içinde tüm köylerde bile ful çekecek.Telsim nerde en iyi teknolojiyi sunuyor daha telsimde gprs ve edge bile yok,AYRICA MOBİL ÖĞRENCİ İLE KAMPUSCELL VE CEP ÖĞRENCİ BU LİKTE http://forum.donanimhaber.com/m_12370126/tm.htm,MOBİL ÖĞRENCİ TURKCELL KAMPUSCELL 10 ÇEKER HATTA 1000 ÇEKER VE ÜSTELİK MOBİL ÖĞRENCİ HERKESE ÖĞRENCİ KİMLİĞİ OLMADAN

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.