Şimdi Ara

MOBİL ÖĞRENCİ-KAMPUSCELL-CEP ÖĞRENCİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
32.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVEA

MOBİL ÖĞRENCİ

*Tüm MobilÖğrencileri
    10 dakikası 2 kontör(ayda 150 kontör yüklenirse)
    *Diğer Avealıları
    3 kontör / dk
    *Sabit hatları
    4 kontör / dk
    *Diğer operatörleri 2 kontör / dk(60 sn 2 kontör 150 ve üstü kontör yüklenirse) (150 ve üstü kontör yüklenmezse dk 4 kontör 15 sn 1 kontör)
    *250 ve üzeri kontör yükleyene her yöne 150 sms bedava
    *Diğer operatörlere sms göndermek 1 kontör
    *Kontör yüklemezsen aynı tarifedekileri aramak dk 2 kontör
    *Hep kazandan 250 kontör yükleyene bedava kontör
    *39 kontöre her yöne 500 sms yada 39 kontöre şebeke içi 5000 sms
    *TÜM DÜNYA PAKETİNE BİR DEFAYA MAHSUS 50 KONTÖRE ABONE OLUP DÜNYA ÜZERİNDEKİ MİLYARLARCA CEBİ,EVİ,İŞİ DK 4 KONTÖRE ARAYABİLİRSİNİZ(TümDünya paket kapsamında yapılan yurtdışı aramalarının ücretlendirme periyodu 60 saniyedir+KKTC ve Uydu telefon aramaları pakete dahil değildir+Uluslararası dolaşım sırasında alınan çağrılar için çağrı başlatma ücreti (MTC) alan operatörlerin ücretleri ayrıca yansıtılır+Faturasız hatlarda TümDünya Paketine üyelik başlangıç işlemi için 50 kontör bir kereye mahsus olmak üzere alınır)

NOT:öğrenci kimliği olmadan istediğiniz kadar alabilirsiniz kalıcı tarife

TURKCELL

KAMPUSCELL

*kampuscell den kampuscell e ilk 10 dk 1 kontör sonrası dk 1 kontör(10 Şubat 2007 - 31 Aralık 2007 tarihleri arasında 100 kontör yüklendiği durumda, yüklemeden itibaren 1 ay boyunca tüm mevcut KampusCell'liler ve KampusCell'e 10 Şubat'tan itibaren yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için geçerli)
    *kontör yüklenmediği durumda kampuscell den kampuscell e dk 1 kontör
    *diğer turkcellleri dk 3 kontör
    *sabit hatları dk 3 kontör
    *diğer operatörleri dk 8 kontör
    *kampuscell den kampuscell 1 sms 1 kontör
    *diğer turkcelllere 1 sms 2 kontör
    *diğer operatörlere 1 sms 2 kontör
    *30 aralık 2007 kadar günde 5 ücretli sms gönderirsen kampuscell den kampuscell e günde 1000 sms gönderebilirsin
    *50 kontöre 500 sms alıp sadece gençturkcell lere gönderebilirsin
    *50 kontöre 30 sms yada 100 kontöre 100 sms yada 200 kontöre 250 sms alıp yurtiçi diğer operatörlere gönderebilirsin
    *31.12.2007 kadar 200 kontöre 1000 şebeke içi sms alabilirsin
    NOT:öğrenci kimliği olmayan kayıt olamaz sadece 1 adet hat ile kayıt olabilirler ve her yıl 1 Aralık ile 30 Nisan tarihleri arasında kayıtlarını yenilemelidirler yoksa otomatik bizbizecell geçiş yapılır

VODAFONE

CEP ÖĞRENCİ

*seçilen 10 adet Vodafone numarası ile 5 dk 1 kontör(100 kontör yüklenirse)
    *Vodafone cep öğrencide 5 dk 1 kontöre konuşma süresi 1 gün ile 30 gün arası
    *diğer vodafonluları dk 2 kontör
    *diğer tüm operatörleri aramak dk 6 kontör
    *yüklenen kontör kadar şebeke içi bedava sms
    *ücretli sms yurtiçi heryöne 1 kontör
    *kontör yüklemezseniz 10 numara dahil dk 2 kontör

NOT:10 numara ile 500 dk sınır var sınırı aşarsan dk 2 kontör,öğrenci kimliği olmadan isteyen istediği kadar alabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 13 Temmuz 2007; 14:08:42 >

• Bakınca Avea Mobil Öğrenci diğerlerinden daha avantajl sayılır. Şebeke sorunuyla karşılaşılmasa tabi.
  • bana en uygunu avea suan itibariyle.son zamanlarda sebeke sorunları da yasamıyorum.ufak tefek sorunlar olsada aldıgım günden beri avea dan memnunum.
  • en avantajlısı avea mobil öğrenci elbette, hatta bence şu anda en avantajlı kontorlü tarife bu.
  • mobil öğrenci diğer hatları ararken en avantajlısı..vodafone da cep öğrencinin avantajı ise 5 dakikaya kadar 1 kontör gitmesi çünkü avea da kısa görüşmelerde 10 dakikaya kadar 2 kontör old. için kısa görüşmelerde pek avantajlı değil ama vodafone da 500 dk sınırı insanı biraz soğutuyo..kampuscell de ise kampuscell arkadaşı çok olanlar için iyi bende vodafone cep öğrenci kullanıyordum ama bütün arkadaşlarımın kampuscell e geçmesiyle kampuscell e geçtim bende..diğer yerleri aramaya gelince de mobil öğrencimden arıyorum telsimdeydik bütün arkadaşlar hepsi kampuscell e geçince telsim şimdilik cüzdandakini yerinin aldı ve 15 haziran a kadar orda kalacağa benziyor..çünkü kampuscell 15 haziran da bitecek eğer uzatmazlarsa..
  • en iisi awea
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satcell -- 9 Mayıs 2007; 18:12:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TURKCELL: Memur-Sen Kampanyası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 150 msj olmöası çok kötü oldu yaaaa
  • ewet ya gerçektende kotu
  • ah avea bi de şu bazı düzeltse
  • Baz üniteleri konusunda da haklısınız ama benim anlamadığım daha doğrusu anlayamadığım(durum açık aslında ama yine de öyle diyelim) neden bir konuşma 10. 20. ya da 30. dakikalarında kesilmez de hep 6. dakika ya da 12. dakika gibi dakikalarda kesilir. Bir keresinde 5.06 da kesilmişti
  • arkadaslar ben 2 tane turkcell hat aldım (faturalı değil) şimdi ikiside kampuscell'e geçti her ikisinede ayrı ayrı 100 er kntrr yukledk fakat sms hala ücretli..Hani 5000 sms bedava olcaktı.Beni bu konuda aydınlatırsanız cok sevinirim saolun simdiden
  • bence kampuscell.bende cep öğrenci var hiç memnun değiliim.keşke almaz olsaydım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: satcell

AVEA

Avea MOBİL ÖĞRENCİ TARİFESİ

*Tüm MobilÖğrencileri
    10 dakikası 2 kontör
    *Diğer Avealıları
    2 kontör / dk
    *Sabit hatları ve diğer operatörleri
    4 kontör / dk
    *250 kontör yükleyene her yöne 150 sms BEDAVA
    *DİĞER OPERATÖRLEREDE SMS GÖNDERMEK SADECE 1 KONTÖR
    *KONTÖR YÜKLEMEZSEN BİLE AYNI TARİFEDEKİLERİ ARAMAK DK 1 KONTÖR
    NOT:istediğiniz kadar alabilirsiniz kalıcı tarife

TURKCELL

KAMPUSCELL

*kampuscell den kampuscell e ilk 10 dk 1 kontör sonrası dk 1 kontör( 10 Şubat 2007-15 Haziran 2007 tarihleri arasında)
    *diğer turkcellleri dk 3 kontör
    *sabit hatları dk 3 kontör
    *diğer operatörleri dk 8 kontör
    *kampuscell den kampuscell 1 sms 1 kontör
    *diğer turkcelllere 1 sms 2 kontör
    *diğer operatörlere 1 sms 2 kontör
    *50 kontör ödersen 5000 sms sadece kampucelllere gönderebilirsin( KampusCell SMS Paketi kampanyası 31 Mart 2007'ye kadar geçerli)
    NOT:öğrenci kimliği olmayan kayıt olamaz sadece 1 adet hat ile kayıt olabilirler ve her yıl 1 Aralık ile 30 Nisan tarihleri arasında kayıtlarını yenilemelidirler yoksa otomatik bizbizecell geçiş yapılır

TELSİM VODAFONE

CEP ÖĞRENCİ

*seçilen 10 adet Telsim Vodafone numarası ile 5 dk 1 kontör
    *Telsim vodafone cep öğrencide 5 dk 1 kontöre konuşma süresi 1 gün ile 30 gün arası
    *diğer telsim vodafonluları dk 2 kontör
    *diğer tüm operatörleri aramak dk 6 kontör
    *yüklenen kontör kadar şebeke içi bedava sms
    *ücretli sms yurtiçi heryöne 1 kontör
    *ceparan dan arandıkça bedava kontör(diğer operatörlerden 50 dk aranırsan 50 kontör hattına yüklenir,7506 dan kayıt olmalısınız)
    *kontör yüklemezseniz 10 numara dahil dk 2 kontör
    *yükle kazandan abone yılına göre kontör ve bedava sms(250 ve üstü kontör yüklemelerde geçerli)
    NOT:10 numara ile 500 dk sınır var sınırı aşarsan dk 2 kontör ve 5 dk 1 kontöre konuşma süresi 1 gün ile 30 gün arası değişiyor,isteyen istediği kadar alabilir

bu üç tarifeyi karşılaştırınca şöyle bir sonuç çıkıyor Avea mobil öğrenci için diyorum arkadaşların-ailen-çevren tanıdıgın herkes Avea mobil öğrenci olabilir ve böylece tanıdıgın herkesle 10 dk 2 kontöre konuşabilir bedava mesajlaşabilirsin,Turkcell kampuscell için diyorum Turkcell kampuscell e sadece öğrenci kimliğin varsa tek bir hatla kayıt olursun ve aradıgın herkes kampuscelli olmaz,Telsim cep öğrenci içinse seçtiğin 10 Telsim vodafonlu arkadaşın-ailen-çevrenden eklediğin 10 telsim vodafonlu ile 5 dk 1 kontöre rahat rahat konuşursun

satcell öncelikle bu hazırlamış olduğun tablo için teşekkürler eline sağlık güzel olmuş

işte benim anlatmak istediğimde sana buydu

• Avea öğrenci şu an en uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesimistsago

arkadaslar ben 2 tane turkcell hat aldım (faturalı değil) şimdi ikiside kampuscell'e geçti her ikisinede ayrı ayrı 100 er kntrr yukledk fakat sms hala ücretli..Hani 5000 sms bedava olcaktı.Beni bu konuda aydınlatırsanız cok sevinirim saolun simdiden

Turkcell'in tuzağına düşmüşsünüz. SMS kampanyası 50 kontör karşılığı satın alınabiliyordu, 4 gün sonra bitiyor. Sadece 2 ay boyunca ilk 2 milyon aramayı aşmaşsanız ilk 10dk 1 kontör, sonrasında dksı 1 kontörden konuşabileceksiniz birbirinizle. Turkcell'in Avea'ya göre hiçbir avantajı yoktur. Avea'ya geçin 39 kontöre 5000sms alın, 10dksı 2kontörden, hem doya doya konuşun hemde ölene kadar mesajlaşın

• ben telsim cep ögrenci derim.
  • arkadaşlar sanırım TELSIM VODAFONE nin CepÖğrenci tarifesi nisan ayında sona eriyor.çünkü bikaç kişiden duydum ve dikkat ederseniz *123# yi tuşlayınca kontör yüklemek için son tarih olarak 1 ay sonrası değil mayıs-haziran ayı olarak gösteriyor.artık mecburen aveaya geçiş yapcaz :(

• şuanlık turkcell
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.