Şimdi Ara

AMD Ryzen için önemli güncelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • AMD Ryzen için önemli güncelleme 
     
    AMD Ryzen kullanıcıları için önemli bir güncelleme yayınlandı. AGESA 1.0.0.4a versiyon numarasına sahip olan yeni mikrokod güncellemesi, başta sistem açılış süresi olmak üzere bir miktar performans artışı hem de daha iyi bellek uyumluluğu sağlıyor.
     
    Anakart üreticilerinin adapte olması ve kullanıcılarına sağlaması gereken bu güncelleme için, Ryzen işlemci sahipleri sahip oldukları anakartın üretici sitesini kontrol edebilir. Elimize ulaşan bilgilere göre yeni firmware güncellemesi, Ryzen anakartlarda aynı anda 4 bellek slotunun kullanılması durumunda 2667MHz hızında kullanım sağlıyor.
     
    Daha önce Windows işletim sistemi için özel güç yönetim profili sağlayan AMD, geliştiricilerle yakın ilişkiler kapsamında Ashes of Singularity oyununda %20'nin üzerinde performans getiren Ryzen odaklı güncelleme çıkmıştı. Konuştuğumuz yetkililer, AMD'nin yeni güncellemeler üzerinde çalıştığını ve zaman içerisinde sunacağını belirtiyor.







  • şu bellek tanımama sorununu çözsünler artık gerçekten kabak tadı vermeye başladı forum aldığım ram 2133 mhz üzeri çalişmıyor konuları ile dolu.
  • Hayırlısı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittikçe rising...

  • çok sorun çıkardığını duydum özellikle bellekler ile alakalı, iyi ki fakiriz hala alamadık :D 4-5 ay sonra ancak alınır bu işlemci.

  • Sistem üreticileride taşın altına ellerini sokuversinler biraz,AMD gelin şu işe bir el atalım çözüm bulalım demezse suçludur,aynı sorunlar İntel dede yaşanabiliyor maalesef yeni ürünlerde , ilk kullanıcılar denek oluyorlar birazcık,buda kaderin cilvesi olsagerek.

  • Genel sistem anlamında uyum açısından otursun düşünürüz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürü bee AMD yürü bee....

  • Umarim duzeltir yakinda sorunlarini.Yabanci forumlar linc edecek nerdeyse.Eline yuzune bulastirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD Ryzen için önemli güncelleme
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

    Umarim duzeltir yakinda sorunlarini.Yabanci forumlar linc edecek nerdeyse.Eline yuzune bulastirdi.

    hemen giydirmeyin hızlı güncellemeler gelecektir ki geliyor da az sabır hepimizin işine yarayacak
  • Amd iyi ders çıkardı bu sefer. Ryzen tadında vega ekran kartları da gelsin artık. Rekabet iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alelacele Ryzen'i piyasaya sürdü, bir sürü sorun var, remler kendi hızında bile çalışmıyor. Adam ucuz diye Ryzen alıyor, sonra yok ryzenler 3200mhz rem ile asıl performansını veriyor diye 1000 TL'ye bellek alıyor ve onuda 3200mhz'de çalıştıramıyor, tam rezillik.

    Anakart üreticileri suçlarının olmadığını, onlarada AMD'nin bu Ryzen işini son dakika haber verdi diye açıklama yapmıştı.

    Benden size tavsiye eğer aceleniz yoksa ve idare edebilceğiniz bir sisteminiz varsa Ryzen gen2'leri bekleyin. Zaten teknolojide hiçbirşeyi çıkar çıkmaz, ilk partiyi almamak lazım. Üstüne bu kadar sıkıntılı bir platform varken göz göre göre ryzen alıyorsanız sorunlarada katlanmak zorunda kalırsınız.

    ( Burada yanlıs anlamyın gidip Intel alın demiyorum, bu saaten sonra 4 çekirdlei bir işlemciye 1500 tl para vermek delilik. Anlatmak istediğim aceleniz yoksa bekleyin, mecbur sistem almalıyım diyorsanız tabiki ryzen alın )




  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    ram konusu ilginç bende gskill ram var trident z 3000mhz cl14. önce araştırdım sonra aldım.
    hiç sıkıntı yaşamadım 3000mhz cl14 ayarlıyorum direkt açılıyor 3200 cl5 ayarlıyorum direkt açılıyor. uyumlu rama dikkat etmek gerekiyor vatanın değişik mağazalarında 12 adet stok varmış dün sordum fiyatı da 620 tl. uygun mu bence son fiyat artışlarına göre uygun ve problemsiz.
    aynı ram inventus da 880 hepsiburada da 1000tl
  • Ram hızları dışında Ryzen'ın gözüken bir sorununu göremedim. Sorunlu diyenler ne sorunu olduğunu da yazarlarsa biz de öğrenmiş oluruz, fanboyları kaale almayın o yüzden. Onun dışında ram alacak arkadaşlar anakartın resmi sitesinden ram uyumluluklarına baksınlar öyle alsınlar. İşlemci bölümünde yığınlarca arkadaş aldı şu an çatır çatır kullanıyorlar.
  • scerit S kullanıcısına yanıt
    Kullandığın anakart tüm Ryzen anakartlar içinde en iyisi ve uyumluluk sorunu en az olanı. ASUS bu anakartına verdiği desteği diger AM4 anakartına bile veremiyor kaldı ki diger markalar tüm anakartına versin.

    Mesele 1200 TL'lik anakartda kullanıp kullanılamamsı değil, 400 TL'lik anakartlarda durumun ne olduğu, millet ryzen'i ekonomik diye tercih ediyor, ucuz b350 anakartları alıyor.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-maximus-viii-hero-intel-z170-soket-1151-ddr4-3800mhzoc-hdmidp-anakart.html
    linkde ki asusu maximus vııı hero anakart ben ryzen almadan indirimde olsaydı ikinci el i7 alıp intel sistem kurardım.yani ryzensistem uygun değilki. x1400 x1500x alacağıma yukarıdaki anakrtla intel sistem kurarım.
    birde yukarıdaki z170 indirimli anakartlar dışında diğer 400 tl bandındaki intel cipsetlerde de yüksek ram hızlarında stabil değil ki.
  • Erdi Bey Sanırım "AGESA 1.0.0.4a" demek istediniz. . 2 Haftadır F5 Bios sürümlü x370 Gigabyte Gaming 5 de kullanıyorum. Bu kaynağa göre açılış sırasında en hızlı boot edenleri bulabilirsiniz. http://www.pcgameshardware.de/Mainboard-Hardware-154107/News/AMD-Ryzen-AGESA-1004a-RAM-Boot-Zeit-1226360/

  • Amd durdu durdu turnayı gözünden vurdu bu sefer helal olsun.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.