Şimdi Ara

Shannon Woodward The Last of Us Part 2 Ekibine Katıldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
       HBO'nun başarılı dizisi Westworld'te Elsie Hughes karakterini canlandıran Shannon Woodward The Last of Us Part 2 ekibine dahil oldu.

Shannon Woodward bu haberi Naughty Dog yönetmeni Neil Druckmann ile birlikte çektiği fotoğraf eşliğinde twitter üzerinden paylaştı. Shannon Woodward, The Last of Us Part 2'deki rolü ile ilgili herhangi bir detay vermedi.

Daha öncesinde de Neil Druckmann twitter üzerinden yaptığı açıklamada Halley Wegryn Gross'un The Last of Us: Part 2'nin ortak yazarı olacağını açıklamıştı.

Halley Wegryn Gross, Westworld dizisinde 2 bölüm (2 de hikaye editörlüğü) Banshee dizisinde 1 bölüm yazarlık yaptı. Bunun dışında 2 tane kısa filmde çalışan Halley Wegryn Gross'un birçok filmde de oyunculuk deneyimi var.  

Sony Interactive Entertainment ile Naughty Dog, The Last of Us Part 2'yi PlayStation Experience esnasında resmi olarak duyurmuştu. Şu ana kadar paylaşılan bilgilere göre The Last of Us Part 2 ilk oyundan birkaç yıl sonra geçecek ve Ellie 19 yaşında olarak karşımıza çıkacak. Oyunu Ellie olarak oynayacağız. Ayrıca ikinci oyunun ana teması nefret olacak. İlk oyunda bu tema sevgiydi. 

The Last of Us Part 2'nin bir çıkış tarihi bulunmuyor. 

The Last of Us Part 2 PS4 için geliştiriliyor. 

• Biz sana ps fanatigi ol, gel beraber xbox ı ezelim demiyoruz, tarafsızım ayağı yapıp, xbox lehine haberde ps tarafına laflar sokup, ps lehine olan haberlerde ise ortadan yorum yapmana sinsilik diyoruz. Bırakacaksın bu tarafsızım ayaklarını, yorumlarından belli neci olduğun. Her mesajda ortadan konuşsan kimse bişey demez.
    Sony exculesive oyunları olduğu sürece,Scorpio isterse 26K bile çözünürlük açsa,böyle kaliteli exculesive oyunları olduğu sürece Xbox markası çöp olacaktır.E3 2016 yılından itibaren Sony'nin neden çok daha kaliteli olduğunu çok iyi anladım.Umarım bu sefer geçen senenin E3'ün den bile daha iyi olur.Gerçi Sony 2 tane yeni kaliteli IP tanıtsa bile bu E3'de yine Microsoft'u tokat manyağı yapar. Sony artık exculesive oyunların işini adamlar çözmüş.Kısaca Sony her zaman oyunculara en iyi ve farklı deneyimleri sunuyor.
  • Sırada e3 var neil birşeyler göster..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çabuk Scorpio 4K'cılar gelmeden

• E3'te oynanış videosu gösterilirse ve çıkış tarihi duyurulursa güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 7 Nisan 2017; 22:5:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpio denmesin artık. Project Scorpio'nun teknik özelliklerinin açıldığı konudan geliyorum. Ne olmuş orada öyle?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Scorpio isterse 8k olsun 16 gb ram olsun şu oyunun kalitesine yaklaşan 1 tane oyunları yok yazıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: ZacharyIscariot

Scorpio denmesin artık. Project Scorpio'nun teknik özelliklerinin açıldığı konudan geliyorum. Ne olmuş orada öyle?

Korkunç değil mi? =D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boone

quote:

Orijinalden alıntı: ZacharyIscariot

Scorpio denmesin artık. Project Scorpio'nun teknik özelliklerinin açıldığı konudan geliyorum. Ne olmuş orada öyle?

Korkunç değil mi? =D

Phil spencer veya Shuhei Yoshida konuyu görse oturur ağlar. :'(
  • Bu oyunu native 4K da 120 fps scorpio da ve 10 bin liralık bilgisayarımda ultrada oynamak istiyorum
  • Scorpio katili oyunlardan sadece birisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony exculesive oyunları olduğu sürece,Scorpio isterse 26K bile çözünürlük açsa,böyle kaliteli exculesive oyunları olduğu sürece Xbox markası çöp olacaktır.E3 2016 yılından itibaren Sony'nin neden çok daha kaliteli olduğunu çok iyi anladım.Umarım bu sefer geçen senenin E3'ün den bile daha iyi olur.Gerçi Sony 2 tane yeni kaliteli IP tanıtsa bile bu E3'de yine Microsoft'u tokat manyağı yapar. Sony artık exculesive oyunların işini adamlar çözmüş.Kısaca Sony her zaman oyunculara en iyi ve farklı deneyimleri sunuyor.

• Scorpio da 4K oynarız artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 8 Nisan 2017; 0:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Scorpio da 4K oynarız artık

• Yav ps 4um de var pro xboximda ama her konu altinda su çekişmelerden biktik be kardeşim haberle ilgili yorum yapin
  • yalnız o değilde Microsoft iyi vurmuş ki ses sonycilerden çıkıyor bu kadar kıskandığınızı belli etmeyin bari sony fancıkları
  • Bırakın isteyen istediğini alsın oynasın.Saygı duyun farklı tercihlere... Ben yakında Nintendo Switch alıyorum ha dostlar
  • Olum PS4 Pro ile bu kadar exc. oyunla akmak varken neden Scorpio alayım ki..Zaten 3 yıla PS5 çıkar,O zamana kadar Pro rahat götürür benii..Yani düşünüyorumda Scorpio'ya ne gelebilirki bu oyunlardan daha kaliteli..Scorpio'nun oyunları kesin Ryse Son of Rome gibi grafik gösterisinden başka birşey olmayan oyunlar olacak...İnsanları grafikli ama içi boş oyunlarla etkilemeye çalışacaklardır...Bence 4K 60 fps deneyimi için PS5 beklenmeli.. Scorpio alıpta 3 yıla PS5 çıkarsa ne yapacam ben bu konsolu,3 yıllık bir konsolmu alacam..Zaten hiçbir zaman microsoft bu konsolu Sony kadar exc. oyuna doyuramaz...Eee Multiplatform oyunları 4K'mı oynayacam yanii,Ki birçok kaliteli 3. parti oyun serisi çıkışını yaptı,BF5 desen 3-4 yıla gelir,GTA 6 desen 3-4 yıla gelir,Witcher 4 desende öylee..Hepsi PS5'in zamanına denk gelecek...Bunlarıda düşünmek lazım..
  • Scorpio killer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scorpio 4k 300fps açar artık
  • Scorpio'da 4k 60FPS ve Dolby Atmos desteği ile oyun uçacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.