Harddisk (GB) 160 GB Diske kayıt süreleri HQ (1 Saat) SP (2 Saat) LP (3 Saat) EP (4 Saat) SLP(6 saat) Maksimum Kayıt Süresi (saat) 205 DivX (MPEG4) Var DVD (MPEG-2) Var DVD-R / DVD-RW Var DVD+R / DVD+RW Var SVCD Var VCD (MPEG-1) Var JPEG Var Kodak Picture CD Var MP3 Var WMA (Windows Media Audio) - CD Var CD-R Var CD-RW Var Dijital kamera girişi Var Dijital kameradan oynatma ve kayıt Var Tek tuşla kayıt Var VHS ve DVD Player gibi harici cihazlardan kayıt Var Menü Dili 11 Otomatik ve Manuel kanal arama Var Otomatik ve Manuel konu ekleme/silme Var Zaman ayarlı kayıt Var Progressive Scan Var Kolay kullanım sağlayan grafik menüler Var Konuşma dili desteği (DVD filmin özelliğine bağlı olarak) Var Altyazı Dili (DVD filmin özelliğine bağlı olarak) Var Türkçe kurulum menüsü Var Dijital floresan gösterge (VFD) Var 4:3 ve 16:9 Görüntü oranı desteği Var Zoom Özelliği Var Tekrar repeat Var Konu ve başlık değiştirme Var Açı seçme Var PAL/NTSC desteği Var Görüntü dondurma Var Ebeveyn kontrol kilidi Var İleri / Geri hızlı oynatma Var Yavaş İleri oynatma Var Dolby Dijital dekoder - Kanal çıkış sayısı 2 Optik Dijital çıkış (DTS ve Dolby Dijital Desteği) Var Koaksiyel Dijital çıkış (DTS ve Dolby Dijital desteği) Var Scart Girişi Var Scart Çıkışı Var Komponent (Y, Pb/Cb, Pr/Cr), (YUV) Girişi - Komponent (Y, Pb/Cb, Pr/Cr), (YUV) çıkışı - S-Video Girişi Var S-Video çıkışı Var RCA Audio L/R Girişi Var RCA Audio L/R çıkışı Var RCA Kompozit Video Girişi Var RCA Kompozit Video çıkışı Var Uzaktan kumanda Var Boş Disk 1 Anten Kablosu Var Genişlik (cm) 43 Yükseklik (cm) 32,8 Derinlik (cm) 6
396 YTL 12 TAKSİT NE DERSİNİZ?
bende çok araştırdım illa dvd recorder alcam diye ama piyasadaki hiç birini beğenmedim özellikle arçeliki kafayı yiycektim kararsızlıktan, kaç tane ürün iade ettim gerçi ürünler hatalıydı sende alırsan büyük yerlerden al neyse arçelik dükkanına git bak ileri geri kayıt mayıt tuşları hep içine çökmüş 3aylık teşhir ürünüymüş 3ayda öyle olduysa .. bide eski vhs lerden daha bi kötü görüntüsü var artı aldığın zaman ürünü kolay kolay iadede edemezsin tek artı yönü 160 gb , kafamı karıştıranda buydu zaten oyüzden ben bile çulsuz halimde 100 daha fark verip philipsin harddisksizini aldım çok sağlam makina valla , vestelin kaydediceleride çok iyi , burada alış sonrasını düşün çünkü arçelik hariç hemen hemen hepsi aynı seviyede özellikleri kailte falan işte
yani uzun lafın kısası kaliteye önem veriyorsan uzun ömürlü kullanmak istiyorsan sony, philips derim, 2-3 yıl sonra tamire gidip gidip gelmeye başladığında uğraşabilecek durumdaysan da 2-3 yıl tadını çıkarırsın bu makinenin çok ta kötü değil yani