merhaba arçelik 160 gb lık dvd recorder ı 396 ytl ye satıyor. ne düşünüyorsunuz kullanan alan varsa burda bilgi verebilir mi
genel özellikleri Harddisk (GB) 160 GB Diske kayıt süreleri HQ (1 Saat) SP (2 Saat) LP (3 Saat) EP (4 Saat) SLP(6 saat), Maksimum Kayıt Süresi (saat) 205 DivX (MPEG4), DVD (MPEG-2), DVD-R / DVD-RW, DVD+R / DVD+RW, SVCD, VCD (MPEG-1), JPEG, Kodak Picture CD, MP3, CD, CD-R, CD-RW Dijital kamera girişi, Dijital kameradan oynatma ve kayıt Tek tuşla kayıt, VHS ve DVD Player gibi harici cihazlardan kayıt Menü Dili, Otomatik ve Manuel kanal arama, Otomatik ve Manuel konu ekleme/silme Zaman ayarlı kayıt, Progressive Scan, Kolay kullanım sağlayan grafik menüler Konuşma dili desteği (DVD filmin özelliğine bağlı olarak), Altyazı Dili (DVD filmin özelliğine bağlı olarak) Türkçe kurulum menüsü, Dijital floresan gösterge (VFD) 4:3 ve 16:9 Görüntü oranı desteği, Zoom Özelliği,Tekrar repeat, Konu ve başlık değiştirme, Açı seçme, PAL/NTSC desteği, Görüntü dondurma, Ebeveyn kontrol kilidi İleri / Geri hızlı oynatma, Yavaş İleri oynatma Optik Dijital çıkış (DTS ve Dolby Dijital Desteği) Var Koaksiyel Dijital çıkış (DTS ve Dolby Dijital desteği) Var Scart Girişi, Scart Çıkışı S-Video Girişi, S-Video çıkışı RCA Audio L/R Girişi, RCA Audio L/R çıkışı RCA Kompozit Video Girişi, RCA Kompozit Video çıkışı Uzaktan kumanda Var Boş Disk 1, Anten Kablosu Genişlik (cm) 43 Yükseklik (cm) 32,8 Derinlik (cm) 6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 28 Haziran 2007; 10:51:26 >
Yıllarca Arçelik marka VHS video kullandım. Hiç tamire gitmedi. Fazlasıyla memnun kaldım. Fakat aynı kaliteyi DVD Recorder de de gösterdiler mi? Bilmiyorum. Arçelik alma Pioneer veya sony al demenin de mantığı yok. Biri 400 YTL diğerleri neredeyse 1 buçuk milyara yakın.
Bence al. Pişman olmazsın.
bayiye gittim gördüm aleti biraz kaba görünüyor estetik olarak zayıf. bayinin dediğine göre stoklarla sınırlıymış kampanya. önde i link ve ses ve s video girişleri var. diğergirişler de arkada. kutudan antenkablosu ve scart ve kumanda çıkıyormuş
aleti dün uzun çabalar sonunda aldım. biraz maceralı oldu, şöyle ki;
Akmerkez-Arçelik bayiine gittim, sahtekar kardeşler böyle bir kampanyadan haberleri olmadığını söyleyip bana aleti 800 kusura satmaya çalıştılar, biraz olay çıkardım, akabinde Arçelik-müşteri hattını aradım şikayet ettim bu nasıl iş diye. Yetkili insan, özür diledi, efendim Etiler'de başka bayii var deyip telefonunu verdi, aradım, alet yok stoklarda. Taktım kafaya bir kere, alıcam ben bu aleti, başladım Beşiktaş, Maçka tüm beko ve arçelik bayilerini dolaşmaya. Sonunda Bahçelievlere kadar geldim ve aldım.
160 gb için uygun bir rakam bence. Eksikleri, Türkiye'de sistem desteklemediği için digiturkten kayıt yaparken başka bir kanalı seyredemiyoruz haliyle, ve Amerika ve Avrupa'da insanlar güzel bir ara birim ile kayıt yapıp izliyorlar, bizim alet bildiğimiz düz mantıkla kayıt yapıyor, yani basıyorsun tuşa kayıt başlıyor, basıyorsun duruyor, veya timer ile zamanlı kayıt özelliği var.
Dediğim gibi, bu fiyata bu kadar, bir tek softwareini yani arabirimini çok fazla beğenmedim, daha güzel görsel şeyler yapılabilirdi.