Şimdi Ara

UÇAK SİMULASYON TARTIŞMASI.. LOCK ON'mu..? FALCON'mu..? Diğerleri'mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben "Lock On Modern Air Combat" oynuyorum, Falcon'u hiç denemedim ama arkadaşlardan duyduğuma göre Falcon daha iyiymiş.. İkisi arasında çok fark yok diyenlerde var, Bu oyunun ikisinide oynamış olan arkadaşlardan rica ediyorum bana biraz bilgi verebilirmisiniz..? Kıyaslarsak hangisi daha iyi..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1e1 -- 14 Şubat 2007; 14:33:32 >

• LOMAC Falconun yanına yaklaşamaz, falconda çok daha fazla şeyi simüle edebilirsin ve baya çalışmalı hatta eğitim almalısın. AF yi paylaşım programlarından rahatça bulursun, bulamazsan open falcon ve redviper gibi falcon çeşitleride var fakat bunlar için eski falcon 4.0 ın elinde bulunması gerekiyor.

The Soul Of BMW.
    ASTRAnjoy, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
  • Evet Falcon cok daha gercekciymis.Gercek pilotlar bile falcon oynuyor.Falcon oynayabilen butun simleri oynayabilir sanirim
  • İkisinin birbirinden ayrılan yanları var. Mesela Falcon 4.0 AF de panel ve göstergene cok daha iyi simule edilmiş. Kokpit içinde neredeyse kullanmadığın düğme yok. Lock On da ise grafikler harika. Ama falcondaki gibi güzel simüle edilmemiş bir çok şey. Bir de bildiğim kadarıyla Lock On da F-16 yok. Benim için kafadan elendi Gerçi bir kac claming chiff videosunda F-16 gördüm ama neyseeeee....
    CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ HP REVERB G2
  • Lock on da F-16A ve F-16C var ne farkları var bilmiyorum :). Ben iki oyunuda oynamayı beceremediğim için birşey diyemiycem ama bu işi bilen arkadaşların dediği gibi lock on biraz daha arcade. Birçok simulasyon öğesi taşısada falconun yanında daha basit kalıyo ama bu basit haliyle bile oldukça zor. İki oyunda 1cd bence ikisinide alıp/download edip dene derim. Bir yolgösteren yoksa falconu çözebilmen oldukça zor.

Orjinalden alıntı: Cherokee

Lock on da F-16A ve F-16C var ne farkları var bilmiyorum :). Ben iki oyunuda oynamayı beceremediğim için birşey diyemiycem ama bu işi bilen arkadaşların dediği gibi lock on biraz daha arcade. Birçok simulasyon öğesi taşısada falconun yanında daha basit kalıyo ama bu basit haliyle bile oldukça zor. İki oyunda 1cd bence ikisinide alıp/download edip dene derim. Bir yolgösteren yoksa falconu çözebilmen oldukça zor.

CREATIVE SOUND BLASTER AE-7 ~ PHILIPS FIDELIO X2HR ~ THRONMAX MDrill ONE ~ CREATIVE MEGAWORKS THX 550 ~ CREATIVE GIGAWORKS T20 ~ EPSON EH-TW5300 ~ HP REVERB G2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs go da bu silah muhabbeti nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Falconu yükledim harbidende çok karışıkmış.. Dış mekan, çevre görünümü olarak Lock On daha başarılı gibi gözüküyor.. Falconda uçak içerisinde neredeyse kullanılmayan düğme yok maşallah Kullanmasıda bi hayli zor Lock On Falconun yanında çocuk oyuncağı gibi duruyor.. Saygılar arkadaşlar ve Teşekkürler..

Falcon da avionikler vs çok detaylı, dynamic campaign var, çok karmaşık vs. Ama uçuş modelinin kağıt uçaktan farkı yok... Uçuş hissini alamıyorsun...

Ama Lock-On da Flaming Cliffs diye bir eklenti var. Onu ekleyince rusların air-to-ground uçağı su-25t ve su25 uçaklarının uçuş modeli gerçekçi oluyor. Uçma hissini bu kadar güzel veren bir sim görmedim. Artı flaming cliffs te 25t nin avionikleri, silah sistemleri de çok güzel tasarlanmış. Kesinlikle tavsiye ederim...

Yakında Lock-On un Black Shark diye bir eklentisi çıkacak. Yine rusların ka-50 savaş helikopteri detaylı şekilde modelleniyor. Helikopteri sadece çalıştırmak 20 dakka sürüyor, yakıt sistemlerinden elektrik sistemlerine kadar herşey çok detaylı modellenmiş..

www.lockon.ru sitesinden black shark ve flaming cliffs ile ilgili vido ve ss lere bakın... Kesinlikle falcon u sollayacak bir oyundur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airea -- 12 Şubat 2007; 10:50:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Lock on da F-16A ve F-16C var ne farkları var bilmiyorum :). Ben iki oyunuda oynamayı beceremediğim için birşey diyemiycem ama bu işi bilen arkadaşların dediği gibi lock on biraz daha arcade. Birçok simulasyon öğesi taşısada falconun yanında daha basit kalıyo ama bu basit haliyle bile oldukça zor. İki oyunda 1cd bence ikisinide alıp/download edip dene derim. Bir yolgösteren yoksa falconu çözebilmen oldukça zor.

Bu güzel bilgi için teşekkür ederim burak dostum

• Yıllardır LOCKON ile ucan birisi olarak LOCKON+Flaming Cliffs ile Falcon 4. AF karşılaştırıldıgında soyleyebilecegim tek sey, Falcon 4 AF artık devrini tamamladı ve LOCKON+FC 'nin yanında tatlı bir gülümseme olarak kalır. LOCKON 'da FC modu ile realizm neredeyse gerçeğe birebir yakın. Bunun sebebi ise FC modu gerçek pilotlar tarafından oyundaki ucak aerodinamikleri test edilmesi.

LOCKON un en kotu yanı yuksek bir sistem gereksinimi. Bu arada oyunda Cagrı kodum TorwaK ve yaklaşık 4 senelik Su-27 pilotuyum. Beni hyperfighter lobbylerinde bulabilirsiniz.
  • Ben Flaming Cliffs çıktıktan sonra çok sevdiğim su27 yi bile bıraktım, artık 27 nin uçuş modeli bana 25t kadar zevk vermiyor. Full yüklü bir 25t yi gece karanlığında sisli havada bir tüy gibi kolay şekilde indirmenin hazzı başka:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Modern combat dedigine gore Lock on da f22 ve f35 kullanilabiliyordur herhalde?

Daha f35 in yeni hizmete girdiğini, f22 ile ilgili bilgilerin ise son derece sınırlı olduğunu düşünürsek Lock On da f22 ve f35 ile uçmayı beklemek hayal olur...

Lock On da f15, a10, su25, su25t, su27, su33 ve mig 29 var...
    Yakında son derece detaylı şekilde ka50 helikopteri geliyor...

2side değil Wings Over Europe denemeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Troy -- 13 Şubat 2007; 19:29:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: airea

quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Modern combat dedigine gore Lock on da f22 ve f35 kullanilabiliyordur herhalde?

Daha f35 in yeni hizmete girdiğini, f22 ile ilgili bilgilerin ise son derece sınırlı olduğunu düşünürsek Lock On da f22 ve f35 ile uçmayı beklemek hayal olur...

Lock On da f15, a10, su25, su25t, su27, su33 ve mig 29 var...
    Yakında son derece detaylı şekilde ka50 helikopteri geliyor...

Ucaklara bakilirsa genelde mig oyunu diyebiliriz.Neyse o zaman f22 ve f35 lock-on 2 de olur artik

Grafikler falcona gore kesinlikle cok iyi ama dx9c destekli FSX ile karsilastirilamaz bile bence.

Dunyada ciddi anlamda bayagi bir lock on web sitesi ve fanlari var.

• demosunu nerden bulurum acaba

Ama sitesinde dünya kadar video ve ss var, bakmanızı tavsiye ederim..

Lock On u Türkiye de bir iki mağazada görmüştüm, ama internetten satılıyor da olabilir. 30 dolara Lock On + Flaming Cliffs eklentisini alabilirsiniz... Her kuruşunu hak ettiğini göreceksiniz...

200-300 sayfa manueli var oyunun...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.