Şimdi Ara

>>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<< (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.814
Cevap
1
Favori
340.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: biroldh

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

teşekkür ederim DW herhalde bize yaramaz bu cihaz
    ben en iyisi w810 alıp mutlu mesut yaşamıma devam edeyim gene

Kardeş neden yaramaz ki?Hangi sebeplerden bizde bilelim... Ekran yüzündense(E2 1024*768değilya) w810 neden?

E2 yi videokaydı için alacaksan alma derim... W810 nun E2 den üstün yönlerini yazarmısın? Neymiş seni w810 almaya iten görelim bizde arkadaşları uyaralım E2 bu yönleri iyi değil diyelim...

Balık oltası için açıklama yapayım E2 nin ekranı o kadar hassaski o küçük çizgiler bile görülüyor siz hala 320*240 normal bie ekran sanıyorsunuz.. 352 x 416lik ekranda balık oltası resmini E2de aynı resim ile karşılaştırın bakim birde 3. bir telefon 320*240 lıkta deneyin.. Ondan sonra fark ortada olacaktır...

@Dijiitaldünya E2 den ne istiyor anlamadım.. Utanmasa NEOVOnun 1024*768 lcd si ile karşılaştıracak sonra diyecek "görün işte E2nin berbat bir ekranı var"... E2 nin ekranı editörler tarafından 1. seçildi, neyi tartışıyorsunuz ki en iyi ekran işte.. E2 yi 320*240 lı tüm ceplerle karşılaştırın hepsinden de daha kaliteli görüntüsü var..

Ayrıca Ali sende foruma katılsan, sen ne yaptın yükledin mi programları?... Burada değilse, @dw arkadaşına tekrar söylermisin foruma katılsın takip etsin..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905
    bu cihazın ekranı iyidir tabi de örneğin bir e60 kadar olamaz yani sanırım bir arkadaş en iyi ekran gibi bir ibare kullanmış.. sonuçta 320x240 262.000 renk ekran nerde.. 352x416 16.7 milyon renk ekran nerde..
    e2'yi müzik özelliği için tercih etmek istiyorum fakat aklımda soru işaretleri var..
    w550,w800,w810,w900 gibi müzik telefonları kullandıktan sonra bu cihazı sesi için alıp pişman olmak istemiyorum.. hoparlör ve kulaklık olarak örneğin w900le kıyaslarsanız nasıldır?

Arkadaşlar sadece çözünürlük ekran kalitesini arttırmaz.. Örnek 6233 oda E2 de 320*240 ama E2 çok daha kaliteli görüntüsü var.. Örneğin nokia n80 352 x 416 çözünürlüğü var ama nokia bunu 6233 gibi yaptıysa isterse 640*480 olsun ne fayda... AÇIKCASI sadece çözünürlüğü arttırdıkça iş bitmiyor(kalite artmıyor).. @DigitalWorld ün yukarıda verdiği bilgileri oku..Aynı şey nokia e60 içinde geçerli..

Son söz olarak ben E2 kadar kaliteli ekran görmedim ceplerde,yakında yada uzakta çıkar..

Sen w serilerinini neden değiştirdin,sadece 1-2 özellik için mi değiştiriyorsun?.. Şimdi de E2 mi? Tabi bu senin tercihin.. Bu kadar telden sonra sana tavsiyem bunlara artı wifi li bir model al.. Sırf biraz daha kaliteli mp3 için mi tel alacaksın yeni(sadece mp3 için kullanacaksan diyorum)...

1. sayfadaki yorumlara bakarsan, w lerle karşılaştırma yorumları var..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: u555

en yakın zamanda aranızda olacağım. zaten e398 ede zamanla nasıl bi çok yeni özellik kazandırıp ilk halinden oldukça farklı bir noktada ise ki hala yeni yazılımlar çikmaya devam ediyor.eminim ki
    rokr e2 de şu anki noktasından daha üstün bi telefon haline gelecektir.
    bu forumda w810 çok övülmüştür. ama elime alıp incelediğimde çabuk sıkıldım telden .kamerada resim
    konusunda üstün olduğunu kabul ediyoruz ama bunu dişinda bana çekici gelmedi . fiyatıda zaten şu an
    makul seviyelere geldi.. sağlıcakla..

w810 mu? w810 sadece çok az farkla foto kalitesi iyi o kadar başka artısı yok...DİKKAT rokr e2 nin fotolarını nokia ve sony kullanan arkadaşlarım gördü onayladılar hatta bazıları mors oldu bana diyorlar yalan söyleme cidden E2 ile mi çektin diyorlar..Fotolara dikkat edelim lütfen...

ROKR E2 ile bu son özellikleri ile hangi tel yarışabilirki ..
    Mükemmel mp3 ses kalitesi ve A2DP(stereo bluetooth kulaklık desteği)
    4GB kart desteği
    320*240 ile MOTOROLA nın kendine ait süper ekran teknolojisi en net görüntü..
    LİNUX ve süper işlemcisi ile DİVX XVİD 320*240 25-30 fps en yüksek kalite de görünce inanamazsın oynatması.. BU hangi telde var bi kerem E2 nin ekran kalitesi hangi telde var ki yok...Zmplayer linux eklentisi ile yapılıyor..
    Sadece bu değil tüm video formatlarını oynatma mpeg mov mp4 wmv avi gibi hepsi dahil...
    Ctunes eklentisi ipodların son çıkan ürünlerinin menüsüne sahip oluyorsun.Ctunes ile mp3 leri çok hızlı olarak değiştirebiliyorsun..

A2DP w810 da yok... w810 berbat bir ekranı var, çözünürlük zaten düşük, foto iyi ama video iyi değil. Daha saymama bile gerek yok....

Aslında açıklama yapmış face1tr işte.. ROKR E2 & w810 & 6233

quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

@DigitalWorld

http://www.mobile-review.com/review/motorola-e2-1-en.shtml

6233, w810, rokr e2

başta w810 ve hemen ardından 6233 piyasada fiyatının hakkını sonuna kadar veren telefonların başını çekiyor.

forumda kaç kez tartışıldı,
    her iki telefon da o veya bu şekilde kulaklık ile kaliteli müzik dinlemenize olanak tanıyor, alırken kulaklık dışında dış hoparlörde güçlü olsun, kaliteli vidyo çeksin, ekranı büyük ve kaliteli olsun diyen 6233 alırken, yok ben bunları istemem otomatik netlemeli kendini kanıtlamış 2mp kamera benim için en önce gelir diyen w810 alıyor.

rokr e2 içinde kulaklıktan müzik dinleme sorunu aşılmış, ses kalitesi muhteşem.. ee tel alacak adam 6233 yada w810 yerine neden rokr e2 tercih etsin ?
    elbet e2 ninde özellikle son çıkan firmware sürümleriyle ve düşmeye başlayan fiyatıyla karar aşamasındaki adama kendini tercih sebebi yaptıracak özellikleri vardır.
    bunların başında 6233 ve w810 u ikiye hatta dörde katlayan java performansı, uygulamaları açmadaki ve çalıştırırken ki hızı için bile e2 tercih edilebilir. piyasada bulunan örneğine az rastlanır en iyi ekranlardan birine sahip olması ise diğer bi tercih sebebi. bu konuda asıl rokr e2 topiğinde w900, d600 rokr e2 ekran görüntüleri yan yana verilmiştir ve fark bariz ortadadır. e2 nin gürüntüleri keskin canlı ve diğerlerine göre çok daha kaliteli durmaktadır.. ayrıca 6233 ve w810 3gp çekerken e2 mpeg formatından vidyo kaydı yapmaktadır.

aslında e2 özelliklerini burada sıralamak istemiyorum. ancak bitirmeden önce yeni firmware sürümüyle 4gb sd kart desteği ( 4gb sd kartın fiyatı oldukça ucuz), ve hepsinden önemlisi divx desteğini demeden geçemem... türkiyede mpx200 yada 220 kullananlara gidin ve sorun, en büyük övünç kaynakları core player da divx ( ve geri kalan diğer tüm vidyo formatlarını) izlemek olduğunu söyleyeceklerdir. aynı performansı yeni çıkan ve çıkacak olan symbian teller de verir ancak yeni çıkan modellrin pahalı fiyat etiketleri yanında 90-100 liraya mpx200 satın alıp donma takılma olmadan divx film keyfini sürmek mümkün.

rokr e2 divx desteğini illegal de olsa sunan ilk java tellerden biri oldu.. gerçi ona java tabanlı dmek hakaret olur. o bir mobil penguen... sırf bu unvanı için bile alınır..

1) Ben çok sık telefon değiştiren birisiyim bunu megaturk'e sorman yeterlidir kendisiyle de 3 kez alışverişimiz oldu..
    2) E2'nin ekranını gözünde çok büyütüyosun.. megaturk de e60 kullandı ona sorman yeterli kalite bakımından hangisinin iyi olduğunu sen hala e2 en iyisi diyorsun..
    3) Dikkat ettiysen orda "bize" yaramaz dedim.. yani benim alabileceğim bir cihaz değil anlamında söyledim yoksa bazıları için yarar tabi..
    4) Bugüne kadar hiçbir cihazı video kaydı için almadım çünkü çekmiyorum.. w900 de kullandım 30fps 320x240 video çekiyor ama 1 kere çektim sadece..
    5) W810 çok işlevsel,kişiselleştirilebilir,kolay kullanımlı,kolay arayüzlü,sesiyle,kamerasıyla,görünümüyle tümleşik bir cihaz ama anlamak için kullanmak gerekir..
    Ayrıca tartışmak istemiyorum..E2'nin ekranı elbette güzeldir..fakat en iyisi değil... ondan önce e60,n80 vs.. var..

• dostum w810'u kullanman lazım ben sana ne anlatsam boş
  • bu telin video çekimi berbatmış öyle bi duyum aldım doğru mu
  • yok almadım dedim ya ben sık telefon değiştiririm yarın w810 alırım diğer gün başka birşey.. 2. el E2 arıyorum bakalım
  • Bakın arkadaşlar bi ekranın kaliteli olabilmesi için birçok olay vardır. Bunlar;

Ekran boyutu: Ekranın ebatları büyüdükçe çözünürlük aynı kalıyorsa ( misal 2 inç ekran 176*208 2.4 inç ekran 176*208 ise 2 inç ekranda daha güzel görüntü oluşacaktır ) görüntü bozulur
    Çözünürlük: Açıklaması yukarıda
    Renk derinliği: 256k 16m ekran gibi. 16m renk ekrana sahip cihazda tabibu destek tam olarak yoktur. Çoğu sanal renklerdir. Aynı günümüz plazmalarında kullanıldığı gibi. Gerçek 16 renk anca çeşitli kimyasallar kullanarak meydana çıkarılabilir ( Filmli fotoğraf makinası gibi )
    Kontrast oranı: Kontrast oranı arttıkça görüntü iyileşir ( 5000:1 gibi )
    Kontrast: Kontrastta ise tam tersi arttıkça görüntü kötü olmaya başlar. Bunu evdeki televizyonunuzda deneyebilirsiniz...

Saygılar...

• ROKR E2 nin foto kalitesi, değişik ayarlarda ve efektlerde foto çekim örnekleri
    İşte değişik sitillerde çekimler..
    Normal renk
     >>MOTO ROKR E2 İNCELEMESİ VE ROKR E2 PLATFORMU<<

Siyah-beyaz

Antik

Negatif

Kızıl

Yeşil

Mavi

Burada değişik iso(POZLAMA) değerleri ile çektiğim fotolar var iso için özellikle bulutlu zamanda çektim hava hafif kapalı bulutlu...
    Normal yani iso=0 da iken

iso=-1

iso=-2 de iken

iso=+1 de iken

Burada da foto çekim tecrübenize bağlı değişik ışık durumlarına göre menüden seçtiğiniz ayarlar ile çekilmiş bir kaç foto.. Menüde "ışık durumları" altında otomatik,sunny,night,cloudy,indoor(ev),indoor(ofis) olmak üzere 6 seçim var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 12 Nisan 2007; 1:27:06 >

• Arkadaşım birol; Ya mesajlarımı okumadan cevap vererek gerçekten sdaygısızlık yapıyorsun ya da gerçekten algılamakta (okumak ile anlamak aynı şey değil.) zorluk çekiyorsun. Bana hep farklı yönlere çektiğimi söyledim ancak bunu yapan sensin. Mesajımı dikkatli okumanı geçtim öncelikle oku.

Orada var da biz mi yok dedik derken, şu lafına atıfta bulundum.

"@Dijiitaldünya E2 den ne istiyor anlamadım.. Utanmasa NEOVOnun 1024*768 lcd si ile karşılaştıracak sonra diyecek "görün işte E2nin berbat bir ekranı var""

Yani ben telefonla bir alıp veremediğimin olmadığını açıkladım burada. Biri öyle dedi demedim, ama ne istiyor demek bir alıp veremediği var demektir ki bir bilgisayar virüsü olsam belki söylediğin mantıklı olabilir ancak o bir makine ben ise bir canlıyım. Telefonu amacı dışında kullanacak değilim. Yani özel fantezilerim yok.

Bir ara ati ekran kartları ile nvidia ekran kartları karşılaştırılmıştı kalite bakımından ve ati kartlarda görünen bazı detaylar nvidia kartlarda görünmüyordu ve ati kartları görüntü kalitesi konusunda daha üstün seçildi. Yani çözünürlük kaliteye etki eder. Ekranlardan anlarım sen kafanı yorma.

640*480 örneğini ben değil, sen verdin. 6233 teki gibi bir ekran olsa 640*480 de olsa farketmez dedin. Bu ne demek olur.

Fotograf konusunda ben E2 berbat demedim, eğer mesajı okursan, E2 ile 6233 ü yan yana koyarak 6233 ün ekranı berbat dersen aynı mantıkla giderek E2 nin fotograf çekimi berbat diyebiliriz dedim. E2 iyi resim çekiyor, ama W810i daha iyi resim çekiyor ve bu E2 yi berbat yapmaz. Yani söylediğine bakar isek dünya güzellik yarışması birincisi güzel, ikincisi ise çirkin, iğrenç. Gene başka yerlere çekme deme sakın. Kullanılan mantık söylediğim ile tam olarak aynı yola çıkıyor.

Ayrıca hala arkadaşım diyerek seni mesajı okumaya davet ediyorum. Saçmaladığım tek bir nokta yok. Daha yüksek çözünürlüklü ekranlar ile karşılaştıran sensin.

Bu arada söylemek istemedim ancak; E2 de bir tane kaliteli hoparlör var 6233 te iki tane normal hoparlör var. E2 kaliteli ama kısık ses veriyor 6233 ise yüksek ama normal ses veriyor, E2 de bass yok ama daha kaliteli. Diyen sen değil miydin. Bir ses, mono ve bass noksanı olarak nasıl daha kaliteli olabilir.

Ve merak etme beni bu dünya da şok edebilecek şeyler o kadar basit ve sığ değiller. Üç harflilerle de tanıştım ve beni şimdiye kadar gerçekten şok eden onlar.

Gerçekten hiç ama hiç okuma alışkanlığın yok ya da gerçekten hızlı okuma teknikleri üzerinde bir kaç kitap okumalısın. İnsanın okuduğunu anlamasını ve kavrayış yeteneğini geliştiren ve hatta zihinsel tepki hızını artıran eserler de bulunmakta. Kitapçılardan temin edebilirsin pe pahallı değiller.

• 45p beta2 de dış ses muazzam artmış bence hepiniz denemelisiniz
  • kahrolası mpkgler çalıştırdım ohh be .nasıl yaptım derseniz bende motorola e680var buna E680I_G_0D.C5.ABP_0D.B3.B1P_T674VE_L001_S004_P006_GSOE680IT674VE007_full bu yazılımı yükledim bu yazılım çin bandı olduğu için açmıyordu g33 ve g36smg lerini yükledim flash atarken patchledim.nasıl yapıldığına gelirsek size sitenin linkini veriyimhttp://motorolafans.com/MotorolaFansPHPbb/viewtopic.php?t=3642&sid=f8276da91373a9b6f2927fdd35dde69f linki bu şayet elinizde webçevirici varsa siteyi türkçeye çevirin gerekli olan ne varsa onları indirinhttp://vllp.sourceforge.net/ development kısmından .patchlemek çok basit gibi görünsede uğraştım bayağı.artık mpkg uzantılı uygulamalar sorunsuz çalışıyor.bilgi için benimle irtibat kurabilirsiniz msn rapper_735@hotmail.com

• Arkadaşlar E2 yi takip edebileceğimiz başka yabancı forumlar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar E2 yi takip edebileceğimiz başka yabancı forumlar var mı?

Umarım işine yarar Megaturk;
    http://motofunvn.com/forum/index.php?&CODE=00
  • quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar E2 yi takip edebileceğimiz başka yabancı forumlar var mı?

Umarım işine yarar Megaturk;
    http://motofunvn.com/forum/index.php?&CODE=00

Keşke anlaşılsaydı yazılanlar

• cTUNES deki ONAYLAMA YAZILARINI YOK ETMEK..

2 KEZ ÇIKAN onaylama yazısını yoketmek için bunları yapın...
    E2nizi BS a bağlayın, BS dan G:\.system\java\DownloadApps\MIDlet20000 klasöründeki "registry" yine silin ve bunu(2.registry)http://dosyam.net/?id=gyu8wq indirerek oraya kopyalayın.Artık cTunes direk açılacaktır, açılırken cTunes dosyaları taradığı için dosya sayısına göre süre değişir. DİKKAT=cTunes i ilk kurduğunuzda direk "2.registry" dosyası ile değiştirirseniz dosyaları görmez..İlk önce 1. registry ile değiştirmeli gerekli java ayarları yapılmalı 1 kere çalıştırıldıktan sonra dosyaları gördüğü zaman direk 2.registry ile değişim yaparsanız sorun olmaz ve düzgün çalışır.

FORMAT ATMADAN cTunes kurmak için yapmanız gerekenleri ve onaylama yazılarını yoketmek için eklemeniz gereken kodu 4.sayfaya ekledim linkten bakınız
    http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_4/key_/tm.htm
    İşte ROKR E2 imden cTunes görüntüleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 14 Nisan 2007; 22:08:11 >

• selam beyler.foruma yeni üye oldum.üye olma sebebimde E2 yardımcı olursanız sevinirim.ayrıca bursada olan varmı? dahada ayrdımcı olabilirler bana.aslında z3 düşünüyordum ama çok ağır kaçar bana.e2 yide bugun gördüm acaba?dedim.2 3 aydır kullanıyorsunuz bütün forumu okudum.önerirmisiniz.ben şuan SX1 kullanıcısıyım yani 3 yıl oldu

oda sorunluydu biliyorsunuz.başka bir sorunlu telefon istemiyorum.onun için zaten buradayım.fikirlerinize açıklamalarınıza güvenim sonsuz.biraz açıklığa kavuşturursanız çok memnun olurum.

tek problemi sesi az deniyor bi karşılaştırma yaparmısınız?yani sx1 inde azdı ama zaten tel genelde sessiz olduundan farketmiyordum ama bundan sonra sessizde olmayacak şimdiden teşekkür ediyorum.

• ZMPLAYER ROKR E2 DiVX
    E2 imde divx çalıştırırken ekran görüntüleri aldım..

zmplayer için detaylar..
    http://forum.donanimhaber.com/m_11803015/mpage_4/key_//tm.htm#13379367

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 14 Nisan 2007; 22:12:24 >

• e2 mıcro sd mı kullanıo yoksa mını sd mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

e2 mıcro sd mı kullanıo yoksa mını sd mı ?

ROKR E2 hem normal SD(kocaman olanlar) hemde yanında verilen adaptörü ile TF(microSD) kart destekliyor..
    Hemde 4GB olarak ve hiç bir yavaşlama olmaz E2 de...

Al işte kocaman SD kart takma yeri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 15 Nisan 2007; 13:19:37 >

• dostum önemli değil ama şu ctunes bende çalışmadı ve zmplayer. ctunsesin sembolü bende tam çıkmıyor vede açmıyor ? neden olur?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: thompson

e2 mıcro sd mı kullanıo yoksa mını sd mı ?

ROKR E2 hem normal SD(kocaman olanlar) hemde yanında verilen adaptörü ile TF(microSD) kart destekliyor..
    Hemde 4GB olarak ve hiç bir yavaşlama olmaz E2 de...

Al işte kocaman SD kart takma yeri...

tesekkurler bıroldh hocam

• Aslında insanların bu telefonunu seçmemesi güzel.Fazla kişide olmayınca daha iyi.Öbür türlü telin havası kaçıyor.Ama şimdi nereye gitsen kimse telefonu tanımıyor ve neler yapabilecekleri konusunda hiç bir fikirleri yok.Ben Rockr E2mi çok seviyorum ve bu telefonu almamdaki en büyük sebep Face1tr'e gerçekten teşekkür ediyorum.Ayrıca Megaturk ve Biroldh bu telefonun neler yapabileceğini her gün buraya yazıp benim gibi amatör kullanıcıların telefonu doğru şekilde kullanmasında çok yardımcı oluyorlar.Bugün ben bu telefona flash atabiliyorsan bu Biroldh sayesindedir.
    Forumdaki bir sürü inceleme ve değerlendirmeye rağmen 6233 ve W810nu RockrE2 rakip görmek ise forumda yazılanları okumamak olduğunu düşünüyorum.Ayrıca yapılan bir sürü test de var.Bu telefonların segmentleri belli adı üstünde müzik telefonu.biri walkmen serisi biri bence müzik telefonu bile değil,diğerinin ismi rockr.
    Konu müzik ise ROCKR hepsinden çok daha iyi kimse müzik telefonunu çok iyi foto veya video çeksin diye almıyor.(şimdi mutlaka ben onun için de alıyorum diyenler çıkacaktır)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.