Şimdi Ara

Samsung beyaz eşya için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yeni evleneceğimden dolayı evime beyaz eşya bakıyorum. Buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi için toplam 10.000 lira'ya kadar bütçem var. Forumda biraz araştırma yapma fırsatım oldu ama pekte kararım oluşamadı. Eşim üç ürün içinde samsung istiyor gibi. Buzdolabı hariç üzerinde durduğumuz ürünler şunlar gibi:

    Çamaşır makinesi Samsung WD80J5410AS/AH 8 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma Kapasiteli Ecobubble Çamaşır Makinesi
    http://www.hepsiburada.com/samsung-wd80j5410as-ah-8-kg-yikama-6-kg-kurutma-kapasiteli-ecobubble-camasir-makinesi-p-MTSAMWD80J5410AS
    Bulaşık makinesi içinse, Samsung DW60H9950FS/TR Waterwall A++ 5 Programlı Bulaşık Makinesi
    http://www.hepsiburada.com/samsung-dw60h9950fs-tr-waterwall-a-5-programli-bulasik-makinesi-p-MTSAMDW60H9950FS

    Sizler ne dersiniz, bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım beklemekteyim.







  • Arkadaşlar biraz yardım lütfen :( :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben basima gelen 2 olayı anlatayim;

    1- bundan yaklasik 3 yil once samsung klima aldik abimin dukkanina, 24.000btu, ikinci ayinda bozuldu, servis aldi tamir icin götürdü. parca ellerinde yokmuş yurtdusindan gelecekmis, basladik beklemeye, saniyorum 6 aya yakin bekledik, ne paramizi verdiler ne yeni cihaz verdiler, 30 günlük yasal hakkimizi kullanmak istedigimizi söyledik dinlemediler. sikayetvar sitesine yazdim, dalga gecer gibi kopyala yapistir cumleleri var onu yaziyorlar, samsung turkiye genel merkezini arayim dedim kimseye ulasamadim, bizde de saflik var git hakem heyetine falan ama o zaman cokta bilinen seyler degildi ya da biz saftik bu konularda, dava ile de ugrasmak istemedik. 6 ay sonra para iadesi aldik.

    2. 3 hafta once samsung camasir makinemizin kazan körük contasi yirtikdi. hani camasir makinesinin kapagini acinca gorulen lastik var ya iste o,

    bu yaziyi yazmadan, simdi servisi aradim yanlis olmasin diye, kac para istediler sadece lastige biliyor musunuz 513tl, yurt disindan 8 haftada geliyormus. inanmayan arasin sorsun 444 79 06 model no WF9602NQR
    3 hafta once servis 200tl istemisti degisime ayni paryaca.

    arcelik beko bosch siemens vestel gibi yerli uretim markalarda bu islemi maximum 100tl ye yaptırırsiniz. arcelikte parca fiyati 15tl ile 50tl arasi degisiyor internette gördüm, maalesef benim samsung a uyumlusunu bulamadim.

    heryerde yaziyorum bi daha yazayim, artik eskisi gibi saglam beyaz esyalar yapilmiyor, sikayetvar sitesine girin her marka ile ilgili cok sayida sikayet var. alayim beyaz esyayi 20 sene kullanayim falan hikaye ve gereksiz. teknoloji cok hizli gelisiyor, ihtiyacınızı karsilayacak kadar olanini alin 7 yil garantisini uzatın 7 yil sonunda bozulunca yenisini alin, o nedenle servis agi iyi, 7 yila uzatilmis garantili beyaz esya almanizi tavsiye ederim. arcelik beko bosch siemens vestel gibi

    samsung mu alacaksiniz siz bilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • camasir makinem icin su an baska bir samsung servisini aradim parca parasi 180 servis ucreti 40tl dedi 200e net hallederiz dediler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sHowManTR -- 9 Haziran 2016; 10:24:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle mesajınız için tşkler. Samsung konusunda baya bi sıkıntı yaşamışsınız anladığım kadarıyla. Bunlar da beni düşündürmüyor değil. Bahsetmiş olduğu limitler çerçevesinde başka önerisi olam var mıdır acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsungla bugün itibariyle bende sorun yaşadım 3 yılda motor arızası verdigini söyledi servis.Parçalarıda cidden pahalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.