Şimdi Ara

Herşeyi gözde büyütme hastalığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyi aşırı büyütüyorum ve değerli görüyorum.Kendimden taviz veriyorum.Gerek insanlara olsun ( özellikle karşı cins ), gerek olaylara olsun verdiğim değer aşırı fazla.Karşı cinsi falanda gözümde büyütüyorum baya bi kızı öpmek, konuşmak falan gözümde çok büyük yerlerde o yüzden rahat olamıyorum kız görünce.Ezilip büzülüyorum, kekeliyorum.Gözümde çok büyütüyorum anlayacağınız nasıl aşılır bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü kendine güvenin düşük.
  • büyütme
  • YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl düzelir bu durum hocam?

• Çok klasik gelecek ama psikoloğa git
  • Gozluk tak ve yilmazi emesenden sil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Nasıl düzelir bu durum hocam?

Spora gidip, kas yap. Biliyorum kulağa çok saçma geliyor ama birçok araştırma atletik üstünlüklerin özgüveni ciddi anlamda artırdığını gösteriyor. Biraz kaslı olsan kendine güvenin artar ve artık kendinden taviz vermemeye başlarsın.
  • en büyük pişmanlık
  • 4 aydır spora gidiyorum hocam öncedende gidiyordum zaten yani şuan diğer cocuklara nispeten daha iyi bi vücudum var ama çenem yok, pç değilim çok iyi biriyim baya iyi niyetliyim.

• Bunun tiple bir alakası olduğunu düşünmüyorum senin yaşadığın sadece tecrübesizlik . Karşındakiyle konuşa konuşa o kekemelerin yada çekingenliğin gidicek sadece bir yerden başlaman gerekiyor . Gözünde büyütme ver değer verme olayıda kalbin kırıla kırıla geçicek emin ol .
  • Sende mükemmeliyetçilik var herseyin kusursuz olmasını istiyorsun ki buda imkansız mutlaka bir yerden patlak verir bırak sorunlara takılmayı onlarla yaşa bir parçan olsunlar o zaman life sana normal gelecektir kendimden biliyorum 2 yıl oncd aynen senin gibiydim

• Gus Fring kullanıcısına yanıt
    Çünkü açtığım konular burada ki insanların ne hikmetse dikkatini çekiyor ve mantıksız şeyler yazmıyorum hocam.He tabi trolleyen arkadaşlarda var canları sağolsun.

• Up

• malesef bende çoğu kişiye göre daha vücutluyum ama kendimi kanıtlayamıyorum
  • Bende büyütüyodum 3 4 yıl önce şimdi o gözümde büyüttüğüm kızları 2 dk da ayarlıyorum sallamıyorum falan bunu kızlarla takıla takıla aşıyorsun. Olay olarak onu değiştirmek mümk0n değil yapın bu çünkü.

• Yuksrı

• Uup

• Gus Fring kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandir yoktu bende unuttum okudum o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.