Şimdi Ara

Tiagra Arka Aktarıcı Bir Türlü Ayarlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tiagra 4700 Arka Aktarıcım Var . Örneğin 4.vitesteyken hem vites atıp hem azaltırken katırtı yapıyor . Yada üst vitese normal geçerken alta rahat inmiyor . Alta normal inerken üste zor çıkıyor

    Tel gerginliği ne yapsam işlemedi orasını yapsak burası bozuluyor . L H vidası ile alakası olmadığını düşünüyorum ara vitestede aynı üst viteslerdede . Bisiklet 1.Haftalık Ondanmıdır , Daha Yağlanmadığından mı Olabilir. Sorun nedir acaba?



  • Bisikletin arka tekeri birisi kaldırsın. Sizde arka attırıcının telini gevşetin. Bir elinizle pedalı çevirip diğeriyle Attırıcıya dışarıdan bastırıp tel çekiyormuş gibi pozisyon almasını sağlayın. Vites geçişlerine bakın normal ise teller yağsız veya kollar sorunlu olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sozuak

    Bisikletin arka tekeri birisi kaldırsın. Sizde arka attırıcının telini gevşetin. Bir elinizle pedalı çevirip diğeriyle Attırıcıya dışarıdan bastırıp tel çekiyormuş gibi pozisyon almasını sağlayın. Vites geçişlerine bakın normal ise teller yağsız veya kollar sorunlu olabilir.

    Hocam geçişlerde normalde bir sorun yok bazen üst yada alt vitese almaya çalışınca katırtı kuturtu yapıyor . İlk aldığımda geçişler çok hassastı şimdi birtürlü
    o kıvama gelmiyor . Bisiklet daha bakıma girip yağlanmadı ondan falanmıdır , zincirin rubleye alışması gerektiğinden midir anlamadım ...
  • Dostum şu linkte mavi ile gösterilen SI-5XJ0A-001 isimli pdf yi indir.Arka vites ayarının optimum şekli gösteriliyor.Arka vitesi tamamen sök.Vites tellerini gerginliklerini sıfırla.Baştan burada gösterildiği kurulumunu yap.

    http://si.shimano.com/#categories/179
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDenier

    Dostum şu linkte mavi ile gösterilen SI-5XJ0A-001 isimli pdf yi indir.Arka vites ayarının optimum şekli gösteriliyor.Arka vitesi tamamen sök.Vites tellerini gerginliklerini sıfırla.Baştan burada gösterildiği kurulumunu yap.

    http://si.shimano.com/#categories/179


    Dostum yardımın için teşekkür ederim . Üst düzey yetkili servislere göstermeme rağmen benim yaptıklarımdan da öteye gidemediler. Böyle kullanmak zorunda kalacağım sanırım .




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.