Şimdi Ara

Dağ bisikleti mi almalıyım Şehir bisikleti mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar okula gidip gelirken kullanacağım bir bisiklet alacağım fakat danıştığım insanların yarısı mtb yani dağ yarısıda şehir almalısın diyor. Bende dağ türü istiyorum fakat gidiş geliş 11km gidiş 5 km yokuş dağ bisikleti yorar diyorlar. Bana bisiklet önerebilir misiniz bütçem max 900 tl

    Hidrolik disk fren
    Kitlenebilir maşa istiyorum
    2. El de alabilirim (satan varsa ulaşabilir İstanbul Avrupa)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • MTB alıp ince lastik takarsınız olur. Biraz yorar çok çok (taktığınız lastiğe bağlı) ama alışırsınız kondisyonunuz gelişir, tek yön 5.5 km bisiklete uygun ise (trafik açısından) hiç uzun bir mesafe değil. Normalde ısınma turumuz 10 km sürerdi sonra uzun yol yapardık. Diyeceğim o ki hayallerinizin peşinde koşun herkese sorun ama bildiğinizi yapın. MTB kadrosu denince genelde 26", city denince 28" lastik boyutu akla gelir. city gerektiğinde araziye giremez ama mtb her iki yolda da gider. Bana mtbler hep daha fonksiyonel gelmiştir o nedenle hiç city bike almadım hayatımda şu anda da 2 mtb (3 sayılır tamamlayacağım) 1 yol bisikletim var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sozuak

    MTB alıp ince lastik takarsınız olur. Biraz yorar çok çok (taktığınız lastiğe bağlı) ama alışırsınız kondisyonunuz gelişir, tek yön 5.5 km bisiklete uygun ise (trafik açısından) hiç uzun bir mesafe değil. Normalde ısınma turumuz 10 km sürerdi sonra uzun yol yapardık. Diyeceğim o ki hayallerinizin peşinde koşun herkese sorun ama bildiğinizi yapın. MTB kadrosu denince genelde 26", city denince 28" lastik boyutu akla gelir. city gerektiğinde araziye giremez ama mtb her iki yolda da gider. Bana mtbler hep daha fonksiyonel gelmiştir o nedenle hiç city bike almadım hayatımda şu anda da 2 mtb (3 sayılır tamamlayacağım) 1 yol bisikletim var.

    Denemeden bişey diyemeyiz haklısınız hocam :D
  • Bir de bazı forumlarda şehirde mtb olmaz alanlar ameledir, şudur budur denip duruyor o zaman bakıyorum da 4x4 alan vatandaşlar araziye girmek için mi alıyorlar adam koca jiple kasisten/çukurdan kaçayım diye binbir numara ve yavaşın yavaşı gidiyor. Asıl amele bunlar olmalı o zaman. Herkes 3 çeşit bisikleti alamaz alsa da duracak yer sorun hadi o da yok peşinizden biri diğer ikisini de taşıyıp gerektiğinde sizdeki tip bisikleti alıp diğerini mi verecek. Neyse bazı forumlardaki terbiyesizlere ahali cevaplarını vermiş zaten. Siz bakmayın ona buna. Bizim şehir içi yollarımız bile yol bisikletine hasar verir, kaza yaptırır. Alın mtbnizi keyfinize bakın.
  • xrs 050 ikinci el alabilirsiniz o fiyata eğer okul yolunuz düzgün ise

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carraro sportive 225 te karar kıldım teşekkürler yorum yapan herkese :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.