Şimdi Ara

iPhone 4 mü alsam, tavsiyeleri bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben eskiden android kullanıcısyım fakat sonra telefon çalındı. Ondan sonra idareten telefonlar kullandım nokia e58 e72 gibi. şu an e72 var mesela. Mesajları pcye de atamıyorum habire sms silmem gerekiyor dolduğu için ve şarjı 7-8 saat bile gitmiyor.

    Android tabletim var samsung smt113 ama kart takılamadığı için intenret olmuyor çoğu zaman. Ordan sosyal medyaya filan bağlanabiliyorum. Oyun da oynuyorum zeka oyunları zaten oynuyorum zaten. Ondan memnunum.

    Cep telefonu ise arama, mesajlaşma için şarjı uzun gidecek, aynı zamanda whatsapp için mesela devamlı açık olacak bir şey olmalı. EKran büyüklüğü önemli değil ama kamera iyi olursa güzel olur.

    Akıllı telefon alırsam onun internetiyle tableti de kullanbilirm de yolda giderken mesela tablet çıkarmak zor oluyor. iphone 4 gibi cebime sığacak fazla yer kaplamauaak bir telefon istiyorum.

    700 800lik android alırsam boşa alacağım gibi hissediyorum. o kadar ram işlemci , ne için kullanacağım ki.

    Bana ne önerirsiniz bu durumda? Belki powerbank da işimi görürdü de sms sıkıntısı var işte. SInırsız sms saklayabileyim. ya da arada pcye atabileyiçm







  • ıphone 4 cıkletden bedava cıksa bıle alınmaz su saatden sonra 640pıksel ekran 512 mb ram
  • tamam Apple iyidir ama iPhone 4 bu saatden sonra hiç bir iş yapamaz en düşük 5s almalısın , sıfır 1300 TL ikinci el bulursun 800 TL'ye felan
  • Bu şartlarda minimum iphone 4s ya da iphone 5.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el 5 yada 5s bak derim
  • iPhone 4 32 gbyi250 300 e bulabiliyorum. şarjı 1 gün civarı gidiyor. kamerası fena değil. 5 mp gösteriyor ama androiddeki 8 mp gibi. androidçiyim ama androidler pahalı.

    mail alıp atayım whatsapp olsun arada sosyal medya. fazla beklentim yok. Kasma vs de olmuyor gibi fazla. ekran küçük de büyürse taşıması zorlaşacak zaten ve elde kalması..

    5 ya da 6 alsam pek bir şey değişmeycek yani benim için. daha hızlı açılacka programlar filan belki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.