Bildirim
2si1'de bu hafta: PlayStation Neo, AMD ve Nvidia'dan yeni ekran kartları...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başlık olmamış.. _____________________________ 
Microsoft Lumia -
Donanım haber ve bsc nin en iyileri bu videoda toplanmış
-
Erdi abili logo da isteriz :D Yapacak bir şey yok kabulleneceğiz kim gelirse gelsin haberler, muhabbet güzel. Teşekkürler.
-
Erdi Özüağ sen donanımdan ne anlarsın ya, bu forumdaki insanlar senden daha bilgili.. Diyorlar ki Sony bu donanımla 4k oyun yapabilirmiş ( Umarım alınmassın, ironi yapıyorum )
-
Ps neo hakkında ne diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
gozler hala talha reyizi ariyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: smalsrol
Erdi Özüağ sen donanımdan ne anlarsın ya, bu forumdaki insanlar senden daha bilgili.. Diyorlar ki Sony bu donanımla 4k oyun yapabilirmiş ( Umarım alınmassın, ironi yapıyorum )
Bildiğim-duyduğum kadarıyla Erdi Bey donanımla[özellikle işlemci] ve donanım mimarileriyle ilgili donanımhaberdeki en bilgili insanlardan. Mesut Çevik bizzat kendisinden iyi olduğunu söylemişti
-
quote:
Orijinalden alıntı: ERIKCI
Bildiğim-duyduğum kadarıyla Erdi Bey donanımla[özellikle işlemci] ve donanım mimarileriyle ilgili donanımhaberdeki en bilgili insanlardan. Mesut Çevik bizzat kendisinden iyi olduğunu söylemiştiquote:
Orijinalden alıntı: smalsrolErdi Özüağ sen donanımdan ne anlarsın ya, bu forumdaki insanlar senden daha bilgili.. Diyorlar ki Sony bu donanımla 4k oyun yapabilirmiş ( Umarım alınmassın, ironi yapıyorum )
Biliyorum hacı, sen gel de bunu fanboylara anlat.
-
mağaradamı yaşıyorsunuz nedir bu saç sakal insanların karşısına çıkıyorsunuz biraz bakımlı olun koray avcı tarzıda amma moda oldu
-
PS 4 de AMD 7850 gücünde gpu vardı Neoda ise iki kart arttırmışlar işte 2 tane 7850 gücünde olmuş.
Yani GTX 970'e yakın bir güç var diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 22 Nisan 2016; 23:31:27 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: djvietnam
mağaradamı yaşıyorsunuz nedir bu saç sakal insanların karşısına çıkıyorsunuz biraz bakımlı olun koray avcı tarzıda amma moda oldu
Efendi sakal trasli, badem bıyıklı, kravatlı adamlardan çok hayır gördün de geldin bunlara sovuyorsun. Düşüncesiz, terbiyesiz adam.
Bu sefer XBOX ONE'ın yeni sürümü PS4'ten daha iyi donanım kullanır umarım çünkü exclısive oyun için aldığım PS4'te PS3'e çıkan Last Of Us ve Infamous Second Son var orderın incelemerini beklemiştim vasat çıktı şimdi birtek Unchearted var o kadar en azından XBOX'ın konsolu daha iyi çıkarsa iki tarafında Exclusive oyunları oynama fırsatım olur
-
Polaris mimarisi hep hbm2 ile konuşuldu ama görünen öyle çıkmayacak. En azından tek eksiği bu olsun diyorum zira gddr5 de fena is çıkarmıyor. En büyük endişem Zen işlemciler konusunda da benzer bir durum ile karşılaşmak. Neredeyse hiç amd kullanmadım, artık o tarafa geçeyim diyorum ama sözlerini tutmalarım lazım. MS'in W10M rezaleti gibi bir durumu daha kaldırmaz bu bünye.
Mafia 3'te siyahi oynuyor diye kim irkicilik yapiyor lan :D Herkes "GTA San Andreasi" nasil oynadi hayet dogrusu :D . Mafya'nin da irki kalmadi artik. Grubu toplayan ben mafya'yim diyor sokakta.
-
Talha ayrıldı mı ?
-
PS4 Neo daki gpu 4.2 tflops gücünde GTX 970'den daha güçlü GTX 980 4.6 Tflops aradaki 400 gflops değer ise konsolda yarı özelleşmiş mimari ve sadece oyun odaklı olduğu için GTX 980'i yakalayacak belki de az da olsa geçebilecektir.Ayrıca Erdi beye laf söylettirmeyiz
Donanımhaber ekibindeki favori editörümdür, hem akademik bilgileri hem de mütevazi karakteriyle harika bir insandır.Bsc ekibinden ise Alkan bey favori editörümdür çok efendi ve başarılı öngörülere sahiptir kendisi.
quote:
Orijinalden alıntı: smalsrol
İlk başta bi köpürdüm ama sonra...
Bence hoş olmamış.
Güzel insanlar yine çok iyi bir bölümdü elinize ağzınıza sağlık .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 23 Nisan 2016; 0:43:21 >
-
Bu ikiliyle daha çok bilgi paylaşımı olmuş ama Mesut + Talha olunca daha eğlenceli geçiyordu program.
Programda renk dil din ayrımı yapılmamasından bahsedilirken gelen yorumlar arasında dış görünüşle ilgili eleştiri olmasına söylenecek laf yok._____________________________
Benzer içerikler
- instagram müşteri hizmetleri
- whatsapp hesabı silme
- twitter şifrelenmiş mesaj kapatma
- whatsapp çıkış yapma
- instagram hesap çalma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler