Şimdi Ara

Yazlik kullanim için max. 1100 TL 26' Dag Bisikleti Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yazlikta binebilecegim , denize gidip gelmek amacli bi dag bisikleti bakiyorum. Bugun izmirde Geotech Holts 2.0 die bir bisiklet gordum fiyat 1050 TL. 1 bin tl fiyat verildikten sonra bana onerebileceginiz bisiklet marka ve modeli nedir? Yukseklik 42-43 cm olacak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • güncel...
  • Carraro force 520 hd harika bir bisiklettir, 2 senedir kullanıyorum sadece bu ay 256 km yol yaptım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: navigator_

    Arkadaslar yazlikta binebilecegim , denize gidip gelmek amacli bi dag bisikleti bakiyorum. Bugun izmirde Geotech Holts 2.0 die bir bisiklet gordum fiyat 1050 TL. 1 bin tl fiyat verildikten sonra bana onerebileceginiz bisiklet marka ve modeli nedir? Yukseklik 42-43 cm olacak.

    Salcano astro öneririm, cok konforlu bir bisiklet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim piyasasi 850 tl gbi. Peki mesajimda belirttigim geotech ile kiyas ederseniz, bu carraro force 520 hd nin ne gbi artisi var?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadro
    Carraro çelik alışımlı diğerine göre biraz ağır(2-3kg) fakat hiçbir şekilde eğilme kırılma vs olmaz.
    Yine carraroda hidrolik disk fren var, diğerinde mekanik disk fren var. Bisiklet kiralaya bileceğin bir yer varsa her ikisini de dene ve aradaki farkı kendin gör derim.

    Ve birde fiyat farkı var carraro 800-850 civarı Geotech 1100 tl civarı.

    Nekadar ilgilenirsin bilmiyorum ama Carraro Türk malı
  • Salcano Astro 26V uygun bir bisiklet olabilir.Katalog fiyatı 1190 lira anca bayide fiyatta indirimler olur daha uygun bir fiyata alırsın.
  • Bianchi Rcx 427
    27,5" jant
    hidrolik disk fren
    kitlenebilir amörtisör vs...

    1120 - 1070 TL-gitti gidiyor
  • İlginiz için teşekkür ederim, konustuğum bisiklet kullanan arkadaşlarım hidrolik freni önermedi. V frene iyi diyorlar.
    Nianchi hiç düşünmedim ama bunun hidrolik frensiz olan modeli var mı acaba?

    Açıkcası Türk malı almak istemiyorum, saygım var inşallah çok iyi işlere imza atarlar, ne bileyim bir marka gördüm ''Cannondale'' die, inceleme fırsatım oldu, gerçekten tank gbi. Tabi fiyatı da epey pahalı.

    Benim kullancağım ortam yazlık ortamı, şehirde kullanmayacam, asfalt, eğimli bazı yerler toprak geçişli yollar olacak. Hatta Kışın da kullanılmayacak o yusden aşırı para vermek istemiyorum max. de 1 bin tl civarı düşünüyorum.
  • Hobi gezintileri için aşağıdaki bisikleti öneririm. ilk bakışta amele bisikleti gibi gelebilir ama ben kullandım. çok rahat, konforlu ve keyifli. fiyatıda uygun.

    http://www.decathlon.com.tr/elops-300-ehir-bisikleti-id_8245409.html
  • sağolda bisiklet feminen, ben yazlığımdan denize bunla gidemem :) 3-4 km yol var nerden bakarsan.
  • Yazlıkta kullanıp orada da bırakacaksanız kadroda pas olmaması açısından alüminyum alaşım kadrolu ve diğer parçaları da mümkün olduğunca alüminyum olan bir bisiklet düşünün. Öte yandan 1000 TL vermek bu tip bir iş için mantıklı da değil. 2. el uygun bir bisikleti 500 TL civarına alıp bakımlarını yaptırıp kullanın gitsin derim. 3-4 km yol uzun değil tatil yörelerindeki yerel halk ne kadar basit makinelere biniyor görmüşsünüzdür eminim. Yine de çok sıkı ve ağır sürüş şartlarınız yok. Ben sezonda 2 bisikletle yılda 20.000 km yol yapardım. Bisikletlerimden biri hala durur ki en az 13 yıllık var.
  • Arkadasımla ( kendisi sporcu) bisikletcıye gittik; bi toplama bisiklet gösterdiler. 1350 tl isteniyor, 9 kademe 27 vites; kadro carraro , lastik michlen, aliminyum ön kısmı( ve yokuş inişlerinde amortisöru kullanmak için direksiyondan kumandalı, hidrolik disk fren, kısacası bilmediğim çok şey konustuk . Pc de toplama duymustum da bisiklette toplama duymamıstım.arkadas alınabilecek iyi bir bisiklet die söyledi.
    Ayrıca çok hafif bir bisikletti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da siz sportif amaçla kullanmayacaksınız o amaç olsa alınabilir de vites sayısının bilmem kaç olması, hidrolik disk, michelin lastik, kilitlemeli amortisör. Tam tüketim toplumu. Hava atmak istiyorsanız alın ulaşım için kısa mesafe kullanacaksanız 400-500
    TL bile fazla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sozuak

    Tamam da siz sportif amaçla kullanmayacaksınız o amaç olsa alınabilir de vites sayısının bilmem kaç olması, hidrolik disk, michelin lastik, kilitlemeli amortisör. Tam tüketim toplumu. Hava atmak istiyorsanız alın ulaşım için kısa mesafe kullanacaksanız 400-500
    TL bile fazla.

    ne havası güzel kardeşim, o yaşı geçtik :)

    İş de ben de normal bi bisiklet almak için yola çıktım, max 600-700 tllik bişy. ama iişin içine girince bi sürü şey öğreniyorsunuz.Kilitlemeli amortisör umrumda değil de, şu hidrolik disk fren gerçekten güzel bişy.
  • Bunun sonu ortalama bir kullanıcı için yok, çok güzel kadrolar, jantlar, lastikler, maşalar, vites-fren setleri ... uzar da gider. Benim anlatmak istediğim hakkını verdiğiniz/vereceğiniz sürece imkanların elverdiği iyi bir makine. Sizi de elbette tanımıyorum ama gereksiz yere yatıp çürüyecekse çok pahalı donanım almamanız yönünde fikir vermek istedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.