Şimdi Ara

toptan oyun deposu en hit oyunlar 28.03.2007 20:08 tarihinde güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)Boğanın üzerinde rodeo yapıyoruz. Biraz hızlı bir oyun. Yön tuşları belirdiğinde hemen o tuşa basın.

2)funkfu usama oyunu ise usameye değişik şekillerde dayak atıyoruz iyi oyunlar

3)ulvinin maceraları oyunu ise Ulvi yollarda. Yön tuşları ile hareket, A tuşu ile vurun, 1000puana ulaşınca 3 tane güçlü silahtan birini seçeceksiniz.
    tıkla

4)kar topla oyunu ise Karşımızdaki alanda bulunan karları metrekare hesabı yaparak en fazla toplamamız gerekiyor. Açıverin orayı
    tıkla

5)bombaloon oyunu ise biz aşağıdan geçenlerin kafasına balon atıyoruz. İsabetimize göre puan alıyoruz, bir sonraki bölüme geçiyoruz. FARE ile oynanır.
    tıkla

6)hazine avı ise Papağanınız ile hazineleri ve renkli halkaları toplayarak ilerliyorsunuz. Yaratıkların üstüne atlarsanız ölüyorlar. Kanat içindeki P ile uçuş zamanı kazanıyorsunuz. / Yönlendirme: Ok tuşları ve SPACE ile. Yukarı ok ile uçuyorsunuz. Space ise zıplatıyor.
    tıkla

7)Zor Hedef oyunu ise Yarı otomatik tüfeğiniz ile karşınızdaki platformdaki hedefleri vuruyorsunuz. Bir hedef vurma oyunu. / Yönlendirme: Oyun tamamen mouse ile oynanıyor. Sol tuş ile ateş ediyorsunuz.

8)Guan-Yu oyunu ise Oyuna girmek için üstteki yazıya tıklayın. Amaç : oyunda yapmanız gereken kahramanınızla önünüze çıkan düşmanlarınızı dövüşerek yok etmek ama ellerindeki silahlara dikkat edin. her levelin sonunda o levelin patronu geliyor, etraftaki fıçıları vurarak kırın içlerinde işe yarar şeyler oluyor. / Yönlendirme : W, A, S, D ile hareket edilir, J ile dövüş U ile silah seçip İ ilede kullanırsınız. Boşluk ise mola

9)işte miniclip in hazırladığı süper bir oyun harika bence buyrun oynayın tuşlar:ok x zıpla altınları toplayın düşmeyin en iyi siz olun

10)snow line oyunu gerçekten güzel bir oyun oyunda noal babaya yardım ediyoruz kalemle ona yol yapıp hediyeleri almasını ve fnish e ulaşmasını sağlıyoruz

11)deep freeze oyunu mario tarzı bir oyun space ateş yöntuşlarıyla oynayın

12)Süper bir oyun! GO ile oyuna başla. Sağda Basic towers var. Ordan tower kur, geliştir. Her bölümde daha güçlü düşman gelecek. Geçmesini engelle.

13)Arabayı battığı yerden kurtarın. Aşağıdaki Angle ile açıyı, Power ile atış gücünü ayarlayın ve aracın arkasından yakalamaya çalışın.

14)fireman oyun süper bir oyun
    tıkla

15)kopya çek Hocaya yakalanmadan kopya çekiyoruz. Mouse ile tıklayarak kopya çekeceğiz, aman dikkat yakalanmayın.çok zevkli bir oyun tavsiye

16)hapis 5 Oyunda araba modifiye garajındasın ama her yer kilitli garajdaki saklanmış objeleri toplayarak kapıyı açmaya çalışıyoruz

17)çevir tuttur Gerçekten çok güzel bir oyun. Elimizdeki diski ilerdeki hedefe atmaya çalışıyoruz. Yönü belirle ve Mouseye basılı tutaarak vuruş gücünü belirle.

umarım beyenmişsinizdir güzel oyun bulup koymak için çok uğraştım artık bir teşekkür edersiniz

18)club penguin hatta clubü var bilirsiniz süper bir oyun üyelik istiyor kaynaşma oyunu

20)ice slide oyununda bir fok balığını fırlatıyoruz kar topağına gelince mausemizle zıplatıyoruz iyi oyunlar

21)balacuğu kaçırma oyunuda okları kullanarak balancuğu kaçırıyoruz

22)tom & jerry Tom veya Jerry seçerek başlıyorsunuz.Zorluk derecesini seçiyorsunuz başlyyorsunuz.

23)batman 3 Start diyorsunuz. Yön tuşlary ile ileri geri "d" tekme,"a" ateş,"s" yumruk boşluk yani SPACE toplama. Yukarıdaki mavi şeyleri topluyorsunuz onlar sizin ateşiniz kolay gelsin...

24)scooby doo New Game tıklıyorsunuz regularveya timed meyi seçipoyuna ba?lyyorsunuz.Yön tu?lary ile hareket ediyoesunuz. Amacynyz kanytlary toplamak,kanytyn üstüne gelip SPACE(bo?luk) tuşuna basınız

KIZLAR BÖLÜMÜ

1)pasta yap

2)rüya manken

3)rüya odam

4)tırnak boya

5)makyaz yap

6)hızlı kuaför

7)güzellik
    tıkla

8)ev süsle

9)makyaz salonu

10)barbie giydir

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_11604608/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/d9/46/ac/d946ac729089438375e009eaf7014353.jpg[/image][/link] 

toptan oyun deposu en hit oyunlar 28.03.2007 20:08 tarihinde güncellendi

imzanıza ekleyebilirsiniz

teşekkürünüzü mesaj atarak dile getirebilirsiniz

bütün oyunları burada toplayalım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekke1 -- 28 Mart 2007; 12:22:56 >

• 9)işte miniclip in hazırladığı süper bir oyun harika bence buyrun oynayın tuşlar:ok x zıpla altınları toplayın düşmeyin en iyi siz olun

11)deep freeze oyunu mario tarzı bir oyun space ateş yöntuşlarıyla oynayın

12)Süper bir oyun! GO ile oyuna başla. Sağda Basic towers var. Ordan tower kur, geliştir. Her bölümde daha güçlü düşman gelecek. Geçmesini engelle.

13)Arabayı battığı yerden kurtarın. Aşağıdaki Angle ile açıyı, Power ile atış gücünü ayarlayın ve aracın arkasından yakalamaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekke1 -- 15 Ocak 2007; 16:50:00 >

• bi kacını denedim hepside cok güzeldi

tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 15 Ocak 2007; 17:38:09 >

Orjinalden alıntı: Smirdon

harikasın fire man bombermanı hatırlattı eskiden ateride azmı oynardım yaa

Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben böyle oyun ekliyorum filan ama sizden hiçbir destek göremedim gelin yeni konu yerine burayı tercih edelim
    Msn=Onur_gulumser@msn.com
  • saolasın...

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • aynen kaykay süper birşey ama 4 mi ne takıldım
    quote:

Orjinalden alıntı: emure

oo helal emeğe saygı 9. oyun güzelmiş
  • uğraştığın için çoooook sağol

Ölümü İnkar Ediyorsan UYUMA,Dirilmeyi İnkar Ediyorsan Uyuduktan Sonra UYANMA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.