Şimdi Ara

Hangi PSU 'yu kullanıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

+ kullandığınız psu gerçekten kaliteli ve pahalı bişeyse neden yerine orta ayarda daha makul bişey almak yerine gidip onu aldınız.

güncelleme (18 Ocak 2007)

topiği açmamdaki amaç forumun genel kesimi tarafından kabul görmüş , çoğu kişinin kullandığı psu yu foruma ifşa etmekti.
    (bu arada ifşa ne demek bende bilmiyorum ?!? )

sanırım düşündüğüm gibi bir çok kişinin kullandığı ortak bir marka model yok.

ortak bi model çıkartamasak da öyle yada böyle bi ara topicdeki cvpları kontrol edip en fazla hangi markanın kullanıcısı var, sayıp duyurusunu yapıcam.. belki o zaman topic bi bakıma amacına ulaşmış olur.

daha doğru bi sonuca ulaşabilmemiz için psu marka ve modellerinizi yazmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 18 Ocak 2007; 13:01:33 >

• Feel hurricane orig. psu 460 watt
  • silverstone ST50EF 80+ 500W

bu neden aldım diye sorarsan yeni PSU alma gerkiyordu

milyarlar verdiğim sistemimi 30YTL'lik tenekelere emanet etmek istemediğimden

ayrıca kalitesi, fiyatı, performansı, verimliliği ve diğer tüm özellikleri ile 1 numara PSU!!!
  • Tagan 480W 2 Force. Kaliteli,güçlü,sessiz :)
  • 500 SS
  • imzamdaki psuyu kullanıyorum;memnunum.
    bu psu ile tanıdık bir sitede intel q6600es ve 8800gtx çalıştırmışlar
  • liberty400.. neden o kadar para verdiğimi bende düşünüyorum aradabir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Enermax Noisetaker 2 600 watt.Zamanında 350ytl iken sıfırı ben 1 haftalık olarak 200ytl ye almıştım kaçırmayım dedim.Alalı 1 seneyi geçti hala fiyatı 325 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkcirak -- 12 Ocak 2007; 21:20:05 >
  • Enermax Liberty 400W neden aldığıma gelince kabloları tak çıkar olayı ve amper değerleri harikaydı düşünmeden aldım ben aldığımda 155YTL idi şimdi 190-200YTL
  • Aopen 300w (Kasa adı = ES-50).Memnun değilim çünkü gereğinden çok daha fazla ses çıkarıyo.
  • FSP 550W kullanıyorum. gayet memnunum.
  • FSP 350 watt 12cm fanlı model hem sessiz hem stabil hemde 18A
  • THERMALTAKE 480 watt...Gayet memnunum
  • seasonic 500w
  • enermax 850w
  • quote:

Orjinalden alıntı: hax0r

enermax 850w

çok merak ettim işletim sistemin nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwandar

quote:

Orjinalden alıntı: hax0r

enermax 850w

çok merak ettim işletim sistemin nedir

eğer imzasındaki sistemi kullanıyorsa tam bir rüya makinası olmuş..

benim düşüncem sadee rüyalarda görürüz o sistemi :))
  • Kullandığım psu Tagan Easycon XL 600 watt. Sistemim izmam da mevcut. Yeni aldığım parçaları eski güç kaynağımın gücü yetmediği için riske etmek istemedim o nedenle Tagan'ın bu modelini almaya karar verdim hem çok güçlü hem de soğutma sistemi mükemmel çalışıyor 13.5cm fan mevcut psu da ve hızını kendi ayarlıyor. Sistemi zorlayan bir uygulamaya geçildiği zaman fan da ona göre hızlanıyor. Ayrıca psu nun yanında epey kablo veriliyor ve +12v kabloları ayrı ayrı veriliyor. Bağladığınız parça başka herhangi bir parçayla paylaşılmıyor
  • imzamdakini
  • enermaxın heleki liberty serisinin 560wlık bir psusu yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.