Başlat -> Çalıştır ->Regedit yaz Çıkan Yeni Pencerede ; My Computer ->HKEY_CURRENT_USER-> Software->Policies- >Microsoft-> Internet Explorer->Control Panel->Homepage i çift tıklayın -> Value Data değerini 0 (Sıfır) yap
Sonra internet explorer e girerek sayfayı deiştirebilirisiniz.
Güvenli kipte herhangi bir anti-spyware ile tarama yapıp bulduğu zararlı objeleri silin. Silemiyorsa manuel silmeyi deneyin. Muhtemelen spy ve trojan virüsler engelliyor.
Başlat -> Çalıştır ->Regedit yaz Çıkan Yeni Pencerede ; My Computer ->HKEY_CURRENT_USER-> Software->Policies- >Microsoft-> Internet Explorer->Control Panel->Homepage i çift tıklayın -> Value Data değerini 0 (Sıfır) yap
Sonra internet explorer e girerek sayfayı deiştirebilirisiniz.
Başlat -> Çalıştır ->Regedit yaz Çıkan Yeni Pencerede ; My Computer ->HKEY_CURRENT_USER-> Software->microsoft->internet explorer->main üzerine tıkla yanda açılan bilgilerden start page komutunun üzerine sağ tıkla ve değiştir de...istediğin sayfayı yaz...kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: karizma41
Başlat -> Çalıştır ->Regedit yaz Çıkan Yeni Pencerede ; My Computer ->HKEY_CURRENT_USER-> Software->microsoft->internet explorer->main üzerine tıkla yanda açılan bilgilerden start page komutunun üzerine sağ tıkla ve değiştir de...istediğin sayfayı yaz...kolay gelsin
Kapalı olan kısmı açamazsın yukarda yazdıgım gibi value data değerini deiştirmek gerekiyor sizin yazdığınızda sadece ana sayfa değişir.
Yanlış hatırlamıyosam şöle olyuodu benimde başıma gelmişti bi kere
Başlattan çalıştır'a girdikten sonra "Regedit" i Aç. çıkan bölümdeki Sol menüden 2. öğeyi [HKEY_CURRENT_USER] tıklayıp açılan satırın en altındaki Software i seç
Daha sonra [Microsoft] yazan stırı açıp, [İnternet Explorer]'ın İçindeki [Main] blümünü seçtikten sonra, var olan adresi istediğin bi adresle değiştirebilirsin
birde bunu deneyin ben denedim bir sürü virüs buldu ve sildi gerçekten işe yarar bi program
Biraz önce benim de açılış sayfam iptal edildi , donanımhaber forum ve burada bilgilerini paylaşan arkadaşlar sayesinde sorunumu çözdüm hepsine çok teşekkür ederim . Yalnız benim bu virüs programlarına pek güvenim kalmadı veya bu programları başka türlü yorumlamak gerekir , bilgisayarımda nod 32 ve başka virüs türü programlar var sanırım yine de etkili olamadı .