Şimdi Ara

sp2'nin bendeki ilk hata mesajı.! (çözüldü. not edin.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xp pro ya sp2 gömdüm. cd ye yazdım. kurdum.

1- moonstar sözlük
    2- asus probe yazılımı

şu hatayı veriyor.
    (tahminen 16-32-64 bitmuhabbetlerinden yapıyo.)
    -------------------------------
    16 bit Windows Subsystem
    -------------------------------
    NTVDM CPU geçersiz bir yönergeyle karşılaştı.
    CS:003 ... falan
    resim burda>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikel_bilgisayar -- 3 Ekim 2004, 16:56:18 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikel_bilgisayar -- 16 Ocak 2005, 20:34:24 >
  • MTU işyerinde hatalı ( Orj XP evde sağlam Crackli )
    Nasıl çözdün ?
    Verdiğin link İngilizce
  • ya şu 16 bit subsistem hatasını nasıl düzeltebiliriz.moonstar ı açmaya çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum (XP pro sp2 yüklü)
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikel_bilgisayar -- 16 Ocak 2005, 20:34:47 >
  • Dediğinizi yaptım ama yine olmadı moon star ı açmaya çalıştığımda yine aynı hatayı veriyor.söylemiş olduğunuz parametreyi son satıra kopyala yapıştırla ekledim ama olmadı daha detaylı bilgi verebilirmisiniz..
  • up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir hata yaptım (+18) [Edit]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende SP2 li XP yi kurduktan sonra, MTU ve asus probe de hiç sorun vermedi kendinden ..

Daha önce xp sp1 li üzerine sp2 yi kurmustum sonra hata verip çalışmıyordu ama direk sp2 entegreli xp kurunca hata vermedi ve hiçbişide hata vermiyor ..
  • Eğer yukarda anlatılan şeyleri yaptıktan sonra sistemi yeniden başlatınca tekrar aynı hatayı veriyorsa trojan var demektir. Ad-Aware yükleyin sistemi temizleyin ondan sonra tekrar düzeltin (yani autoexec.nt, config.nt ve command.com dosyalarını bulup Windows/system32 nin içine kopyalayın) sorunun tekrar etmemesi ve sistemin stabil bir şekilde çalışması için her hafta Ad-Aware'i çalıştırıp sistemi kontrol edin ve günde en az iki defa dişlerinizi fırçalayın vs.. :)
  • sp2 kullanıp bu hata verenler, sp1a lı xp den kurulu olan arkadaşınızdan mesela

autoexec.nt
    config.nt
    command.com

bu üç dosyayı alın sp2 li c:\windows\system32\ ye atın. sorun çözlür.

ama bu sorunun bir iki farklu türevi var. bunu yapın olmazsa dönün buraya diğer çözümler donanımsal değişiklik gerekterebilir. yardımcı olucam.
  • ntfs de moon star gibi çok eski programlar çalışmıyor bunlar 16 bitlik işletim sistemleri için dizany edilmiş programlar. eğer xp2yi fat 32 olarak yuklersen 32 bitlik işletim sistemi bu hataları tolere ediyor ve sorunsuz çalışıyor. başarılar.
  • ntsf de mtu çalışmıyor arızası için

isletim sistemin xppro isehttp://homepage.ntlworld.com/spencer.greystrong/XPProfiles.exe
    home isehttp://homepage.ntlworld.com/spencer.greystrong/XPHomeFiles.exe
    bu dosyayi çalistir hatali dosyanin yerine orjinalini koyuyor

• arkadaşlar yardım bende aynı mesajı alıyorum ama benim sp1 de sp2 de server 2000 de hep aynı ve hddye attığım programları kullanamıyorum hata veriyor orjinal dosyalarıda denedim ama deva olmadı ve kapat veya yoksay dediğimde ip yi sıfırlayıp interneti koparıyor virüs felan olamaz yeni sistemdede aynı hdd ye full format attım ama deva olmadı şimdiden tşkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.