Arkadaslar bu konuda yardimlarinizi bekliyoruz play station 3 cafe internet cafe ve vcd dvd shop beraber açmak istiyoruz dukkan olarak geniş bir dukkan ama bu konuda biraz yeni oldugumuz için gerekli işlemleri bilmiyoruz iş yerini açarken ne gibi şartlar olmasi gerekiyor okul ile arasi bayagi bi var yani okul ile mesafesi olmasi konusunda bi sorunumuz yok açarken belediyeye ne kadar bir ucret ödüyoruz emekli birinin üstüne açtigimizda vergiden muaf oluyoruz sanirim butun detaylari ve fikirleri ile sizlerin yardimlariniza ihtiyacimiz var saygilarimla
Emekli birinin üstüne açıyorsunuz ama, polis denetlemeye geldiğinde o şahsı orda işinin başında ister. Sizi muhattap almaz. Bunu da düşünün bence...
Polis denetlemeye gelmez maliyeciler gelir onlar geldimide dışarı çıktı dersin olur biter.İsterlerse çağırırsın.
quote:
Orjinalden alıntı: cenkcirak
Polis denetlemeye gelmez maliyeciler gelir onlar geldimide dışarı çıktı dersin olur biter.İsterlerse çağırırsın.
Yani.. +1 Biz de başka bir sektörde bu politikayı uyguluyorduk, ki hala uygulamaktayız.. Ne politika ama..
quote:
Orjinalden alıntı: cenkcirak
sendede ne numaralar var yani...
Maliyecilerin işi ayrı polisinki ayrı.Maliyeciler vergi için gelir, polis asayiş için gelir. Ben sadece bu olaya daha önce şahit oldum. Polis geldiğinde içerde sigara içiliyordu ve işlem yapmak için ruhsatta ismi geçen kişinin gelmesini istediler. Adam ben yardımcı olayım dediyse de dinletemedi. Aradılar adam geldi ve polis dediki ya sen burda işinin başında duracaksın ya da burdaki elemana müdürlük gibi bir sıfat vereceksin, yoksa olmaz dediler.
Bilmem anlatabildim mi.
Bu arada mekan Playstation kafeydi...
saolun arkadaslar bu kısım fazla kasmadan halledilebilir yani illa her maliyeci geldiginde orda olmasi sart diil yani nerede tam uygunlanmiş ki bu kural buarada siz bana diger konulardada yardimci olursaniz sevinirim
bence Tr ye gelınceye kadar bekle seydın, aletlerın garantısı flan fesman dıye, yanı 2mılyarlık alettlerın garantısız olusu kulaga kotu gelıyor be!
yanı mart/mayısa bısey kalmadı ama tatılde de musterı azalıyor olması ayrı
quote:
Orjinalden alıntı: ftzi
bence Tr ye gelınceye kadar bekle seydın, aletlerın garantısı flan fesman dıye, yanı 2mılyarlık alettlerın garantısız olusu kulaga kotu gelıyor be!
zaten bi süre sonra fiyatı da düşer..
quote:
Orjinalden alıntı: _MARS_
quote:
Orjinalden alıntı: ftzi
zaten bi süre sonra fiyatı da düşer..
cokda umutlu degılım ama ,
dedıgın gıbı olsun fıyatları 100,200 mılyondan fazla dussun!
gercı dussede dusmesede umrumda olmayacak benım ve cogunun nedenı ıse aletın eskısı (ps2) cıkalı 7 yıl oldu halan sapa saglam calısıyor , ki en onemlisi halan oynamadıgım onlarca oyun varken kolay kolay bana ps3 aldırmaz!
nerde açıyosunuz ?
açılışa gelmek isteriz
ooo KİRALAMA VE OYNATMA ruhsati alacaksin hem ps için hemde pc için sigara içilmeme ruhsati 12 yasından kucukler giremez adult koruması falan filan yapacaksin senin işin cok zor bence iddaa bayii ac fena para kirarsin günlük ciron 250 karin 120 olur.
quote:
Orjinalden alıntı: GM Batsu
ooo KİRALAMA VE OYNATMA ruhsati alacaksin hem ps için hemde pc için sigara içilmeme ruhsati 12 yasından kucukler giremez adult koruması falan filan yapacaksin senin işin cok zor bence iddaa bayii ac fena para kirarsin günlük ciron 250 karin 120 olur.
ne yanı ayda 3 mılyar kazanmak fena para kırmak mı olyor?
ceptelcıler bıle 3 mılyardan fazla kazanıyor be!
abi sabahlama parasi için rüşvet ona rüşvet buna rüşvet ya abi şimdi adam geliyo içerde sigara içiyo polis goruyo yemek falan istiyo sonra hep orda bekliyor ps3 işi falan mantıklı amayani ne biliyim güzel bi tesisat gerekiyor orasi için bide orayi idare edebilecek temiz insalarda geliyo pis heriflerde geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: GM Batsu
abi sabahlama parasi için rüşvet ona rüşvet buna rüşvet ya abi şimdi adam geliyo içerde sigara içiyo polis goruyo yemek falan istiyo sonra hep orda bekliyor ps3 işi falan mantıklı amayani ne biliyim güzel bi tesisat gerekiyor orasi için bide orayi idare edebilecek temiz insalarda geliyo pis heriflerde geliyor.
Haklısında, ufak tefek seylere takılmamak gerek ,
mesela eskisehir de 200 pcye yakın net cafe de adam ayda 25-35 mılyar arası kazanıyor ...
gıder ne ? elektırık one ? hıc bır sey ... gıder ne calısan gıderlerı warsa sıgorta ,
net cafe yanı hızmet sektorunun bazılarında cok fecı paralar kazanıyorsun ustelık sen hıc ugrasmadan gelıp sana para werıyorlar daha ne olsun ?
bu zmanda oturdugun yerden kazanıyorsun...
ne biliyim abi bazı koşebaşında takılan iti kopuk gormek istemiyorum
verilen cevaplar için tsk ederim zaten mart'da açmayi düşünüyoruz yani 1-5 ay var buda play station 3'un Türkiye geliş tarihi fiyatida 800 ytl olacak Turkiye yetkilisilinin sözü yani Ek olarak sizlerin veya bu işi yapanlarin yeni fikirlerini tavsiyelerini bekliyorum baş işin öneren arkadaslar suan için en uygun iş bu bizim için iki kişi dusunuyoruz zaten iki kişi derken dukkani ortak yapmamiz lazim mi veya kendi aramizda anlaşma mi yapmaliyiz
Allah koyaylik versin Bluetoothlu cihazlar için bi önlem alin bi anda adam kolu götürür wallahi acimaz sonra der abi burda kol yok diye oturmadan once alir yani pc de koymayi unutma insallah güzel bir yerdedir bayanlar gelir gider kose basinda takilan kendini bilmez insanlar gelmez biz burdayiz. iyi calismalar.
ne bulutotu yaw!
kablolu neyıne yetmıyor!!
hem calamazlar (gercı adam aklına koydumu goturmeyecegı bır sey yokta , burayı gecelım sımdılık!)
aletı almak sorun degılde ,
alete tv uydurmak sorun! hemde buyuk sorun!! 1080p tvler cep yaktıgı surece nasil alaazz bkaalım!!