Şimdi Ara

Sarıyer'de 2 Kişilik Fajita Menu-25TL BUGÜN SON! (108 TL'lik,39 ödendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süre öncesinde grupanyadan aldığım 2 kişilik fırsat kodunu kullanamadığım için müsait olan bir DH üyesine vermek istiyorum.

Bugün son gündür, mekan Sarıyer'de olup akşam 21:00'a kadar kullanılması gerekiyor.

Gerçek değeri 106 TL olup ben 39,80 TL (2x19,90) ödedim. Sarıyer taraflarına yakın olanlar için iyi bir yılbaşı akşam yemeği olabilir.

2 Kişilik Fiyat : 25 TL

NOT: Satış, önce havale sonra pm üzerinden kodları iletmem şeklinde olacaktır. Herhangi bir ücret ödemeden sadece kodları vererek aşağıdaki menüyü afiyetle yiyeceksiniz.
    Kendileriyle teyit etmek için görüştüm kodları başka birisi kullanabiliyor.

Vereceğim kodlar şu şekilde olacak:
    Güvenlik Kodu: 50C6****** Groupon kodu: 0010****** REF: 69******

Şimdiden afiyet olsun.
    **** DİKKAT : BUGÜN SON GÜNDÜR !!!!!!! Bugün kullanamayacak kişiler için değildir ****
    Satın aldığım sayfa:

Sarıyer'de 2 Kişilik Fajita Menu-25TL BUGÜN SON! (108 TL'lik,39 ödendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 31 Aralık 2015; 15:22:44 >

• up

• Ben randevu almadan gittim etleri yoktu fajita yiyemedik ama balık yaptılar lüfer yedik ilgileri iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

Ben randevu almadan gittim etleri yoktu fajita yiyemedik ama balık yaptılar lüfer yedik ilgileri iyiydi

Bugün öğlen görüştüm herhangi birşey söylemedi bayan. Et veya tavuk olarak alınabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.