Şimdi Ara

2016 MTV (1.Taksit) Kampanyaları - Tüm Bankalar(1 Şubat Son Gün)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
52
Favori
36.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MTV Ödemesinin Geciktirilmesi Halinde Ne Olur?



    1 Subata saat 23.59 'a kadar uzatildi

    MTV, her yıl iki taksit halinde Ocak ve Temmuz aylarında ayın son gününe kadar ödenebilmektedir. Araç sahipleri, bu taşıt vergisi taksit ödeme günlerini kaçırdığında gecikmeli olan ödemeleri cezalı olarak aracın bağlı olduğu il veya ilçenin vergi dairesine veya anlaşmalı bankalara yapabilmektedirler
    İkinci taksit zamanı geldiğinde (Temmuz ayı) ilk taksit ödemesini (Ocak ayı) halen yapılmamış ise, ilk önce o yılın ilk taksit ödemesi - veya ödemenin yapılmadığı yıldan itibaren geçmişe yönelik tüm ödemeleri - tahsil edilecektir.

    (Yeni Uygulama) MTV’nin hiç ödenmemesi halinde ise Maliye Bakanlığı’nca başlatılan yeni bir uygulama ile araç sahipleri öncelikle bir mektup ile uyarılacak, ödemenin yapılmaması halinde banka hesaplarına konacak e-haciz ile tüm ödenmemiş vergi tutarının tahsilatı yapılacaktır.


    Aracin noter tarafindan kesinlikle satisi Yapılamaz

    Araç Turkturk tarafından yapılan testlerden gecemez


    PARAF KART
    Para üstü kampanyasından faydalananlar var kontrol etmek gerekir

    Paraf ile Tek Seferde 9,99 TL, Toplamda 50 TL İndirim!
    • 1-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Paraf ile yurtiçi tüm Banka POS’larından tek seferde yapılacak peşin veya taksitli 100 ile 1000 TL arasındaki harcamalar aşağı doğru 10 ‘un katlarına yuvarlanacak ve aradaki tutar indirim olarak yansıtılacaktır.
    • Örnek olarak kampanya kapsamında 104,99 TL’lik işlemden 4,99 TL indirim, 218 TL’lik işlemden 8 TL indirim kazanılacaktır.
    • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce “KAMPANYA” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e gönderilmesi gerekmektedir.
    • Bir müşterinin kampanyada kazanabileceği indirim tutarı tek seferde 9,99 TL, toplamda 50 TL ile sınırlıdır.

    İndirim ve taksit yapan tek kredi kartı


    1 Ocak- 08 Şubat 2016 tarihleri arasında gib.gov.tr’ den gerçekleştirilecek MTV ödemeleri 500 TL’ ye kadar 3 taksit, 500 TL ve üzeri 5 taksit olarak gerçekleşecektir.
    Kampanya döneminde peşin ödeme opsiyonu geçerli olmayacaktır.
    Kampanyaya Parafly ve Business kartlar dahildir.
    İptal /iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

    Ziraat Maximum ile devam edin!

    Kampanya Koşulları:
    01 -31 Ocak 2016 tarihleri arasında Ziraat Maximum kartlarla ATM, GİB ve internet bankacılığından yapılacak 75 TL ve üzeri MTV ödemelerinde 3 taksit sizi bekliyor.
    75 TL ve üzeri işlemlere 3 taksit yapılacaktır.
    Ziraat Maximum ile MTV ödemesi yapan müşterilerimiz mtv.goldmaster.com.tr adresinin içerisindeki ürünlerde %30 indirim kazanacaklardır.
    Kampanya dahilinde müşterilerin cep telefonlarına şifre gönderimi yapılacaktır. Müşteriler cep telefonlarına SMS ile gelecek şifreyi mtv.goldmaster.com.tr sitesine girerek indirimli satış fırsatından yararlanabileceklerdir.
    Müşterilerin kampanya kodları ile mtv.goldmaster.com.tr sitesinden alışveriş yapabilmeleri için son tarih 29 Şubat 2016’dır.

    Happy Card MTV(Türkiye Finans)

    Peşin Fiyatına 3 Taksit Fırsatı!

    31 Ocak’a kadar yapacağınız 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizi peşin olarak Happy veya Türkiye Finans Kredi Kartınızı kullanarak yapın, peşin fiyatına 3 taksitle ödeyin.

    Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizi Türkiye Finans İnternet Şubesi aracılığıyla,www.gib.gov.tr’den ya da 0850 222 22 44 numaralı Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

    Kampanya 01 - 31 Ocak 2016 tarihleri arasındaki 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için geçerlidir.
    Kampanya, MTV ödemelerini Türkiye Finans İnternet Şubesi, Türkiye Finans Mobil Şube,www.gib.gov.tr ya da 0 850 222 22 44 numaralı Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla Happy ya da Türkiye Finans Kredi Kartları ile peşin olarak gerçekleştiren müşterilerimiz için geçerlidir.
    MTV ödemelerinizi Türkiye Finans İnternet Şubesi > Ödemeler > Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme adımlarını izleyerek kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
    Türkiye Finans Mobil Şube üzerinden ödeme yapmak isteyen müşterilerimiz Ödemeler sekmesi altında bulunan MTV Ödeme alanından Plaka No > Sorgula > Ödeme Aracını Seçiniz > Karttan adımlarını izleyerek Happy veya Türkiye Finans Kredi Kartları ile ödeme yaparak kampanyadan faydalanabilirler.

    Taksitlendirme uygulaması katılımlı değildir. Taksitlendirme ekstreye otomatik olarak yansıyacaktır.
    Harcamalarını taksitli ödemek istemeyen müşterilerimiz ekstre kesim tarihinden önce 0850 222 22 44 numaralı Müşteri İlişkileri Merkezi’mizi arayarak taksitlerini iptal ettirebilirler.
    Kampanyaya ek kartlar dahildir.
    Happy Zero Kartlar kampanyaya dahildir.
    Ticari ve Business Kartlar kampanyaya dahil değildir.
    Bonus/puan ve nakit avans harcamaları kampanyaya dahil değildir.




    Garanti Bonus Motorlu Taşıt vergisi kampanyası




    Kampanyadan Garanti Bonuslar, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Flexi, Miles&Smiles kredi kartları, AMEX, Bonus AMEX, Bonus Business, Miles&Smiles Business, Miles&Smiles Business American Express, Filo Card, EASY, Amex Business, Burgan Bonus, Burgan Bonus ticari kart, Şekerbank Bonus, Şeker Bonus ticari kart, ING Bonus, ING Pegasus, ING 'Bonus ticari kart, ICBC Turkey Bonus, ICBC Turkey Bonus ticari kart sahipleri faydalanabilir.
    Kampanyaya ekspres limit dahil değildir.
    Gib.gov.tr'den ve garanti.com.tr'den ödemeler 3 taksitle yapılacaktır. Garanti internet şube, Garanti cep şube ve 444 0 333 Alo Garanti'den yapılan ödemelerde ise tek ödeme, 2 taksit ve 3 taksit seçenekleri bulunmaktadır.
    Motorlu Taşıtlar Vergisini Garanti Bankası kredi kartı ilewww.gib.gov.tr 'üzerinden ödeyen müşterilere;
    Euromaster’ da Mobil 1 ürünleri yağ değişimi 150 TL yerine 99 TL ve 4 lastiğe Nitrojen Gazı Dolumu ücretsiz olacaktır. Kampanyadan faydalanabilmek için, ödeme dekontunun Euromaster Servis Noktası’ na gösterilmesi gerekmektedir. Kampanyaya katılan Euromaster Servis Noktası listesinewww.euromaster.com.tr'den ulaşılabilir.

    MTV borcunuzu SMS ile sorgulamak için MTVSOR PLAKA NO yazıp 3340’a gönderebilirsiniz. MTV borcunuzu SMS ile ödemek için MTVÖDE KART SON 6 PLAKA NO” yazıp 3340’a gönderebilirsiniz.

    Sonax Hybrid Boya Temizleme, Parlatma ve Korumada %50 ya da Sonax Uygulama Hizmetleri Fiyat listesinde yer alan hizmet başlıklarında %20 indirim kazanacaktır.

    Denizbank Motorlu Taşıt vergisi kampanyası


    Motorlu Taşıtlar Vergisi ve Trafik Para Cezası ödemelerinizi yapabilirsiniz

    Alt Limit yoktur

    Motorlu Taşıt Vergisi resmi son ödeme tarihi 31 Ocak 2016 olup, DenizBank 6 taksit kampanyasının geçerli olduğu son tarih 07 Şubat 2016'dır. 31 Ocak'tan sonra ödeme yapan müşterilerimiz gecikme zammından etkilenecek ancak DenizBank 6 taksit kampanyasından faydalanabilecektir.
    01 Ocak – 07 Şubat 2016 tarihleri arasında Tüm DenizBank Bireysel kredi kartları ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesiwww.gib.gov.tr , 4440800, DenizBank internet şubesi ve DenizBank şubelerinden yapılan Motorlu Taşıtlar ödemelerine 6 taksit fırsatı sunulacaktır.
    ATM'den yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecek olup hesap özetine peşin işlem olarak yansıyacaktır.
    Kampanyaya Netcard'lar ile sanal Bonus Card'lar da dahildir.
    Kampanyaya PTT bonus kartlar dahil değildir

    Yapıkredi World Motorlu Taşıt vergisi kampanyası


    Motorlu Taşıtlar Verginizi 3 Taksitle Ödeyin!

    Motorlu Taşıtlar Verginizi 3 Taksitle Ödeyin!
    Verginizi Worldcard'ınızlawww.worldcard.com.tr'den, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Mobil Şube'den vewww.gib.gov.tr'den 3 taksitle ödeyebilirsiniz.

    Üstelik MTV ödemesini Yapı Kredi kredi kartı ile ödeyen veya şubelerimizdeki hesapları ile veya ATM' den ödeme yapanlara 1 Ocak - 29 Şubat tarihleri arasında HGS ile yaptıkları ilk 3 geçiş bedava!

    Akbank Motorlu Taşıt vergisi kampanyası

    Akbank'ın vadesiz hesaptan MTV otomatik ödeme talimatına 25 TL chippara(Tum akbank kartlari oluyor ..kart ayrimi yapildigi yazmiyor ayrintilar : akbank.com.tr

    Talimat vermek için yapılması gereken işlem sırası şu şekilde :

    Akbank Ana sayfa-Ödemeler-Vergi/Para cezaları-Otomatik Vergi Talimatları-Ödeme talimatı ver-Ana vergi türü-9034 MTV


    MTV Otomatik Ödeme Talimat Kampanyası,
    01 - 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Akbank vadesiz hesaplarından MTV otomatik ödeme talimatı veren bireysel müşteriler için geçerlidir.
    Kampanyadan faydalanabilmek için; kampanya dönemi içinde Akbank vadesiz hesaplarından verilen MTV otomatik ödeme talimatları
    aracılığıyla en geç 5 Şubat 2016 tarihine kadar MTV ödemesinin gerçekleşmesi gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında kazanılacak chip-para 10 Şubat 2016 itibariyle müşterinin NEO kartına yüklenecektir.
    Müşterinin NEO kartı bulunmadığı takdirde, kampanyaya katılsa bile chip-para kazanamayacaktır.
    Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez, toplamda 25 TL chip-para kazanabilir.
    Kampanyadan kazanılan chip-paraların kullanılabileceği son tarih 10 Mart 2016’dır.
    Bu tarih itibariyle kullanılmayan chip-paralar silinecektir.


    Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödemesi için Akbank’a Gelin Autowax’ten İndirim Kazanın
    2016 Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme zamanı geldi. 1 - 31 Ocak MTV kampanya tarihleri arasında Akbank'tan motorlu taşıtlar vergisini ödeyenler kazançlı çıkıyor.
    MTV sorgulama ve ödeme işleminizi Akbank MTV kampanyası ile yapın, seçili* Autowax hizmetlerinde değerlendirebileceğiniz %55’e varan indirim kazanın. Kampanyadan yararlanmak için, MTV ödeme işleminize ait Vergi Dekontunuzu veya Ödeme Alındı Belgenizi Autowax bayilerinde ibraz etmeniz yeterli.
    Pioneer, Conti ve Roadstar marka ürünlerde %40’a varan indirim fırsatını yakalayın!
    Üstelik Akbank kredi kartınız ile yapacağınız 300 TL üstü MTV ödemelerinizde 3 taksit fırsatı da sizi bekliyor!**


    TEB Motorlu Taşıt vergisi kampanyası


    31 Ocak'a kadar TEB Bonus Card'ınız, TEB Worldcard'ınız ile CEPTETEB İnternet Şubesi veya gib.gov.tr'den yapacağınız MTV ödemelerinize 3 taksit fırsatı!
    Kampanya Detayları:
    Kampanya 01.01.2016 - 31.01.2016 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya kapsamında 3 taksit yapılacaktır.
    Taksit yapılabilmesi için ödeme yapmadan önce bankada kayıtlı cep telefonundan MTV yazıp 4616’ya SMS gönderilmelidir.
    Sadece SMS gönderildikten sonra yapılan işlemlere taksit uygulanacaktır.



    İş Bankası Maximum Kart’ınızlawww.isbank.com.tr/İnternet Şubemiz veya İşCep uygulamamız üzerinden ya dawww.gib.gov.tr’ den 1 Ocak – 1 Şubat 2016 tarihleri arasında yapacağınız 200 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizde 3 taksit fırsatı! Üstelik Bosch Car Service bayilerinde %30 indirim avantajı!
    Kampanya Detayları:

    1- Kampanyamızdan Maximum özellikli İş Bankası kredi kartları ile yararlanabilecektir.
    2- Kampanyamız 1 Ocak – 1 Şubat 2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    3- Taksitlendirme kampanyamız 200 TL ve üzeri işlemler için geçerlidir. Gib.gov.tr üzerinden yapılan 200 TL ve üzeri MTV ödemeleri 3 taksite bölünecek; İnternet Şubemiz ve İşCep uygulamamız üzerinde ise tek ödeme, 2 ve 3 taksit seçenekleri açık olacaktır.
    4- Ödemesini İş Bankası Maximum Özellikli kredi kartları ile taksitli olarak gerçekleştiren müşterilerimize herhangi bir vade farkı yansıtılmayacaktır.
    5- 1 Şubat 2016 tarihine kadar belirtilen kanallar üzerinden Motorlu Taşıtlar Vergisini ödeyen müşterilerimize, ödemelerini gerçekleştirdikten sonra kampanyaya dahil Bosch Car Service bayilerinde 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanılmak üzere %30 periyodik bakım ve ücretsiz check-up avantajı sunan bir indirim kodu SMS yoluyla gönderilecektir. Müşterilerimiz bu indirim kodunu göstererek indirim ve ücretsiz check-up fırsatından yararlanabileceklerdir.
    6- İndirim kodları işlem başına gönderilecek olup, müşterilerimize her MTV ödemesi için ayrı olarak gönderilecektir. Her bir kod tek kullanımlıktır.
    7- Ödemeler Bankamatik Kartları ile de yapılabilecektir. Bankamatik Kartları ile ödemelerini gerçekleştiren müşterilerimiz Bosch Car Service avantajlarından yararlanabileceklerdir ancak Bankamatik kartlarıyla yapılan ödemeler taksitlendirilmeyecektir.
    8- Kampanyamıza başvurmak adına SMS gönderilmesine gerek bulunmamaktadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgl92 -- 1 Şubat 2016; 0:07:54 >







  • 2015/1 oldukça iyiydi
    2015/2 çok kısır geçmişti

    bakalım bu nasıl olacak
  • Takipteyim

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin mecburiyetini bildikleri için bankalar pek kampanya yapmıyorlar.İlk zamanlar iyiydi,herhalde millete bu şekildeki ödeme sistemine alıştırmak içindi.
  • takipp..
    Arkadaş, arabanın mtv 158, ybr125 cc motosiklet var onun da158 garip..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4810 -- 3 Ocak 2016; 21:38:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015/2'de Denizbank 6 taksit yapmıştı.

    Taksit değil de indirim veya puan kampanyası yapsalar keşke.
  • grgl92 G kullanıcısına yanıt
    hayırlı uğurlu olsun. ben de bu konu ne zaman açılacak diye bekliyordum şöyle bonus puan falan verseler bari.
  • diğerlerinden ümitli değilim de enpara bişeyler yapar mı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matandberenice

    2015/2'de Denizbank 6 taksit yapmıştı.

    Taksit değil de indirim veya puan kampanyası yapsalar keşke.

    +1
  • EN MANTIKLISI vergi ödeme döneminden ziyade genellikle bonus kart yapıyor harcama hedefi sunduğu zaman ödeme yapmak gibi geliyor. 3-5 faiz ödenir 20-30 tl kar edilir.
  • Bu tip konularda esasa yönelik mesajdan çok;
    "+1, bonus/world bekliyorum, tırt, çöp, mesajım bulunsun" gibi mesajlar görmekten konu uzayıp gidiyor.
    İlk mesajı güncelleyecek olan arkadaş da zorlanıyordur eminim.
    bu mesaj için özür dileyerek biraz daha duyarlılık diyorum.
  • Cebteteb bekliyoruz bakalım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıcak fırsatlarda en sevmediğim konu
  • Takip.
  • ŞU AN internet vergi dairesinde taksitler yazıyor mu yeni ödeyeceğimiz acaba? ben aracımı 3 ay önce aldım da herhangi bir borcunuz bulunmamaktadır yazıyor da.
  • 6 ay bu vergiyi ekstrede gormek sinir ediyor beni. Milletten borc harc alip pesin yatirmaya çalışırım hep mtvyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: screamtoronto

    ŞU AN internet vergi dairesinde taksitler yazıyor mu yeni ödeyeceğimiz acaba? ben aracımı 3 ay önce aldım da herhangi bir borcunuz bulunmamaktadır yazıyor da.

    0 aldınız ise çoğunlukla odeyip veriyorlar araci, 2.else Temmuz da aldgnz kisi ödemiş olabilir.
    Ocaktan itibaren borc hanenizde gözükür 2016ya ait borç

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl boyunca hiçkimse ödemezse ne olur bu vergileri
  • EN MANTIKLISI vergi ödeme döneminden ziyade genellikle bonus kart yapıyor harcama hedefi sunduğu zaman ödeme yapmak gibi geliyor. 3-5 faiz ödenir 20-30 tl kar edilir.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.