Şimdi Ara

SX1'ciler ve alacaklar buraya(ipuçları,linkler,SX1 hakk. yorumlar vs.) (1423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.113
Cevap
8
Favori
1.510.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha önce soruldu mu bilmiyorum arama yaptırdığımda çıkmadı o yüzden soruyorum
    winampı bilgisayarı telefon ile kontrol edebildiğimiz bi program var control freak adında sx1 de çalışmıyo mu bu program ne yaptıysam çalştırmayı başaramadım eksik bişeyler mi yapıyorum bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mobius strip

hocam saolasın ama onları denedim olmadı sanırım tek çare firmware güncellemesi fakat onu da bulamıyorum...aslında kendim de yapmam servise götürürüm ama malum bayram tatili ve p.tesiye kadar bekleyemem...

Aşağıdaki link'e tıkla ve Kill'in fw'sine git..resme tıkla...Megaupload'daki kill'in fw'yi indir..İnen dosyanın içinde firmware klasörü var.İsminin ne olduğuna bakma ordaki normal fw15'tir kurabilirsin..Zaten ayrıca Kill'in fw'sinide yüklemek istersen elinin altında olur.....Bir çok yerde var ama üye olman lazım onun için bu link'i verdim...

http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/mpage_475/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 13 Ocak 2006 9:01:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kasif2

quote:

Orjinalden alıntı: Mitra

@kasif2

Kuracağın dosyayı data kablosu ile E:\nokia\Installs içine at daha sonra buradan hafıza kartına kur....

Yok, olmuyor. Vazgeçtim artık...

Sana bu yöntemi önerdim ama tel'inde SX1 Value Pack Version 2.0 by KillForYou! yüklü olması lazım...Kill'in bu son versiyonunda bu problem ortadan kalktı...Bu fw'yi kurduğun zaman E sürücüsünde install klasör'ü oluşuyor..Zaten fw kurulum açıklamasında şöyle bir ifade var:

* Büyük boyutlardaki dosyaların kurulumları sırasında yaşanan "Hafıza yetersiz, verilerin bazılarını

silin" uyarısına karşı Install klasörü E: sürücüsüne taşında.(Quick Office ve benzeri uygulamaları

sorunsuz bir şekilde kurabilirsiniz.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 13 Ocak 2006 9:11:16 >

• quote:

Sana bu yöntemi önerdim ama tel'inde SX1 Value Pack Version 2.0 by KillForYou! yüklü olması lazım...Kill'in bu son versiyonunda bu problem ortadan kalktı...Bu fw'yi kurduğun zaman E sürücüsünde install klasör'ü oluşuyor

Haklısın ama ben yine de Nurani'ye patch yapmayı tercih ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nylon_3

ya arkadaşlar biliyorum böle bi olay yok diyeceksiniz ama warmış ya millet bas bas bağırıyo böle bi olay war diyolar we anlatımını koymuşlar...
    Onlar telefonlarını adsl üzerinden bağlamışlar cep telefonlarını gprs'e....ondan sora bi olay war ben size asıl onu sorcam...görev çubuğunda mavi bluetooth simgesini tıklayıp advedced configurasyon war mış ama ben basıyorum görev çubuğundaki mavi bluetooth simgesine "services properties","exit","help","device properties", "add new connetion","remote camera","wireless file transfer" we "bluetooth settings" war...Bende YOK "advedced configurasyon" öle bi seçenek yok..
    Nolursunuz bilgisi olan arkadaş bi bakıwerisin we ya anlatsın..şimdiden saolun.

İmzanı biraz açıklarmısın?

• Arkadaşlar ilginize çok teşekkrler. Özellikle kasif2 ye.... Başka bir sorum var. Service e götereceğim zaman 15_001 i nasıl yükleyeceğim. Çünkü hiçbiryerde bulamadım. Önceki sayfalardaki link çalışmıyor. Birilerinde varsa biryerlere atarsanız sevinirim.
    Saygılar.
  • Kasif tam indirecektim ancak şu an tatilde ve net cafede olduğum için rapidshare kotam 70 dk lığına doldu. Yoksa deneyecektim nuraniyi kurar kurmaz... Deneyince emin ol feedback yaparım. Ya da dönjem ben saaa..
  • Abiler kardeşler hayırlı bayramlar.
    telefon defterini yedekleme olayı nasıl oluyor,
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • Abiler kardeşler hayırlı bayramlar.
    --------------------------------------------------------------

Benim yaptığımı anlatayım:

Buletooth, IrDA ya da USB kablosu ile bilgisayara bağladıktan sonra siemensin sitesinde Mobile Phone Manager'ı SX1 için olan patch iyle birlikte indirip. Programı çalıştırıp telefon rehberi ve ajndası syncronyse ediyorsun. Rehber ve ajandan MSOutlook a gelmiş oluyor. Benim yaptığım işlem aynen böyle. Bu arada önce programı indirip kur, ardından telefonu herhangibir yolla bilgisayara bağla. Yukarıda sırayı karıştırmışım kusura bakma.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HULK911
    Abiler kardeşler hayırlı bayramlar.

Eğer format atmadan önce yedeklemek istiyorsan menü'den hafıza kartına gel ve Te. Hafıza Yedekle'yi seç. Formattan sonra da Karttan Geri Yükle yaparsın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: On Air©

Arkadaşlar ilginize çok teşekkrler. Özellikle kasif2 ye.... Başka bir sorum var. Service e götereceğim zaman 15_001 i nasıl yükleyeceğim. Çünkü hiçbiryerde bulamadım. Önceki sayfalardaki link çalışmıyor. Birilerinde varsa biryerlere atarsanız sevinirim.
    Saygılar.

Paylaşmak güzeldir...

Yukarıda Mitra'nın dediği gibi Kill'in fw'sinin içinde orjinal fw var. Onu indirebilirsin. Ben de baktım ama başka bir yerde bulamadım. Var olan linkler ölmüş...

http://forum.donanimhaber.com/m_1125932/mpage_475/key_/tm.htm

• YARDIMCI OLAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM,
    ÇOK SAĞOLASINIZ.
  • Orjinalden alıntı: On Air©

Abiler kardeşler hayırlı bayramlar.
    --------------------------------------------------------------

Benim yaptığımı anlatayım:

Buletooth, IrDA ya da USB kablosu ile bilgisayara bağladıktan sonra siemensin sitesinde Mobile Phone Manager'ı SX1 için olan patch iyle birlikte indirip. Programı çalıştırıp telefon rehberi ve ajndası syncronyse ediyorsun. Rehber ve ajandan MSOutlook a gelmiş oluyor. Benim yaptığım işlem aynen böyle. Bu arada önce programı indirip kur, ardından telefonu herhangibir yolla bilgisayara bağla. Yukarıda sırayı karıştırmışım kusura bakma.
    Kolay gelsin.

ABİ ŞİMDİ DENEDİM OLAYI, DALDIM SIEMENS' IN SAYFASINA,
    MOBILE PHONE MANAGER YÜKLEMEK İSTEDİM AMA SX1 YOK ORDA BAŞKA TELEFONLAR VAR.
    YADA BEN BULAMADIM.NASSI YAPÇAZ?

• arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu forumu zıyaret etmıyordum bugun birden aklıma geldi ve girdim.ve gördüğüm şey hala bu sayfanın kullanıcılarının devam etmesi ve hala binlerce mesaj çekilip güncelliğini koruması.ben böyle bi sayfa daha görmedim.bende çok sık bu sayfayı kullananlardandım bir zamanlar. ama artık telefonla yaptıklarımdan usanç gelmişti etrafımdaki herkes bir telefonla bu kadar şeyin yapılabilineceğini akıllarına kestiremiyorlardı.Fakat o kadar çok bozulmaya başladıki telefon(ama her bozulduğunda bu sayfadakilerin yardımıyla hiç garantiye götürmeden yaptım telefonu)bende artık yeter dedim bi gün vede o günden sonra telefonla oynamamaya başladım ve hiç yazılımsal problerm çıkmadı.ama şimdi yaşlanmaya başladı telefon.artık bir sürü donanımsal arıza veriyo.biliyorum siemens artık yenisini de üretmiyor.bende de garanti kağıdı doldurulmamış.ve fatura da yok ama telefonla siemensi aradığımda bana garantili demişlerdi.şimdi genpadan olan garantisini nasıl kullanırım onu düşünüyorum.telefonumun hopörlörü yarım yamalak çalışıyo * ve 5 tuşu çok zor basıyo.bu problemlerini çözdürebilirsem telefonumu paha biçilmez olarak tekrar yorumlaya bilicem.Bu sayfayı hala devam ettiren herkese çok teşekkürler.her ne kadar eskiler pek olmasada yeniler de bu boşluğu doldurabiliyor.herkese kolay gelsin...

• oc yapan arkadaşlar eee telefonlar ne alemde sorun felan oluyomu iyi veya kötümü ?
    hangi aşamada ?
  • Arkadaşlar, uygun bir alıcı (sx1in ne olduğunu bilen ve telefonuma iyi bakmaya devam edecek birisi ) çıkarsa siyah sx1imi satmayı düşünüyorum. Faturada imei yazıyor ve kayıtlı, mart2007ye kadar garantili, hiç servise gitmedi, kutu içeriği tam ve orijinal... İstanbul içi elden teslim ve düşündüğüm fiyat 280 Ytl. Herkese iyi bayramlar.

Not: Burası 2. el ilanlar demeyin lütfen, 2. elde ilan verdim ve sx1in ne olduğunun farkında olmayan insanlar abuk subuk pm ler atıyor, buraya yazdım, belki hiç olmazsa hakkını vererek kullanacak birisi görüp talip olur.
  • Arkadaslar nuraniyi nassi kuruyoz cihaza. joysitk ve acma kapama tusu usb kablo (ki baalanmiyo, drive da var ama anlamadim) ve nuraniyi tikliyorum ama winswup fala ne ish. bana bi altiverin yauuuu. Lutfeeeen. Kafayi siyircam 3 gundur...
  • kasif 2 kardeş çok sağol sayende alarm işini çözdüm.
    alarm zilini değiştiremeyenler aşağıdaki linkten indirsinler.

http://www.forumtrportal.com/archive/index.php?t-240165.html

• ARKADAŞLAR YA GEÇEN YAZMIŞTIM YİNE,
    SX1 İN KAPAĞI SOYULDU DİYE,
    KİM YAZDI HATIRLAYAMADIM AMA
    CİLA ATTIM FALAN DEMİŞTİ Bİ KARDEŞ.
    NASIL OLUYO MERAK ETTİM YAA, VARMI BİLEN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: On Air©

Arkadaslar nuraniyi nassi kuruyoz cihaza. joysitk ve acma kapama tusu usb kablo (ki baalanmiyo, drive da var ama anlamadim) ve nuraniyi tikliyorum ama winswup fala ne ish. bana bi altiverin yauuuu. Lutfeeeen. Kafayi siyircam 3 gundur...

Arka sayfalarda (5-6 sayfa geride) bir yerde anlatılıyordu...
  • 
Sayfa: önceki 14211422142314241425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.