Şimdi Ara

Türk Telekom, akıllı telefon pazarında resmen sahaya iniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Türk Telekom, akıllı telefon pazarında resmen sahaya iniyor


     

    Bugüne kadar çeşitli kampanyalar yaparak, farklı markaların akıllı telefonlarını müşterileri ile buluşturan Türk Telekom, kuruluşunun 175. yılı anısına TT175 adında kendi markasını taşıyan ilk akıllı telefonu piyasaya sürüyor. Akıllı telefonun arka planında ise ZTE var.




    TT175 akıllı telefon modeli dış görünüş itibariyle ZTE'nin V3 modelini temel alıyor. Tamamen metal bir kasa tasarımına sahip olan akıllı telefonda 5.5 inçlik Full HD IPS ekran yer alıyor. Cihaza güç veren 64-bitlik MT 6735 yonga setinde 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve Mali-T720 grafik birimi yer alıyor. Bu açıdan model Turkcell T60 ve Vodafone Smart 6 gibi modellerin biraz gerisine düşüyor.




    2GB RAM ile sistemin desteklendiği modelde 16GB artırılabilir depolama  kapasitesi mevcut. Arka kısımda 13MP çözünürlüğünde, ön kısımda da 5MP çözünürlüğünde bir kamera yer alan model tüm enerjisini 3000mAh kapasiteli bataryadan temin ediyor. 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, A-GPS destekli GPS gibi bağlantı seçeneklerinin yanında ülkemizde de Nisan 2016'dan itibaren desteklenecek LTE altyapısı mevcut. 




    Modelin arka kısmındaki parmak izi okuyucusu onu operatör logolu diğer akıllı telefonlardan farklılaştırırken, Android 5.1 işletim sistemi üzerinde sadelik odaklı TT Launcher ana ekran uygulaması çalışıyor. Türk Telekom yeni gözdesi için Android 6.0 güncellemesinin de sözünü veriyor. Türk Telekom TT175 modeli 899TL fiyat etiketine sahip ve önümüzdeki günlerde 50TL Google Play hediye kartı ile birlikte piyasaya sürülecek.  

     

    Türk Telekom, akıllı telefon pazarında resmen sahaya iniyor 

     







  • Bi sen eksiktin
  • Milleti bezdirecek bir alan daha bulduk diye seviniyorlardır...
    Evvela el attıkları işleri layıkı ve aldıkalrı ücretlere değecek şekilde yapsınlar..
  • Güzel gurur duydum türk telekom adı güzel yakısmis tele :D gm4g den sonra bide bunu alım barı :)

  • Pepsi bile telefon çıkardı Turk Telekom geç bile kaldı ben şimdi köşedeki bakkal Rüstem amcanın telefonunu bekliyorum.

  • ZTE'nin telefonunu olduğu gibi al arkasına Türk Telekom yazdır olay bumudur ? Türk telekom zaten imaj olarak en kötü firmadır belki ülkemizde.
    Satarlarsa taahhütlü kampanyaların yanında satarlar yoksa alan nadir çıkar.
  • Fiyatına göre iyi duruyor bence

  • Android 6.0 sözünü değil bu saatden sonra artık android 6.0 ile çıkmalı artık diğer oparatör telefonlarından bir farkı olmalı parmak izide bir yere kadar farklılaştırır fiyatıda 700 tl olsa iş yapar yoksa buda satmayacak

  • Fiyat/performans dengesi gayet iyi, şık bir cihaza benziyor. Son zamanlarda segmentinde başarılı olabileceğini düşündüğüm cihazlar arasına girdi diyebilirim, bekleriz.

  • Kötürüm superonline ın fiber konusunda 3 4 senedir umursamaz tavırları yüzünden mecburen 12 aylık taahhüt yaparak kullanmakta olduğum lanet olasıca ttnet vdsl (adı sözde fiber) sözleşmem 1 buçuk ay sonra bitiyor. Filbox lu 60 mbit 150gb akk lı vodafone a gecicem inşallah. Siz siz olun ttnet e bulaşmayın arkadaş, bide tivibu diye işe yaramaz servisleri var aman Allah korusun diyeyim

  • Saçma sapan çirkin bir şey batsın ileri görüşsüz firma.

  • Harika duruyor. Şaşırttı.

  • Bence bu fiyata gayet hoş bir cihaz olmuş ki mtk işlemci sayesinde custom rom olayıda bayağı hoş olucaktır yani bu yüzden olmuş diyorum

  • LA!! Bende Yurt Disina Telefon Kakaliyoruz Artik diyordum. Megersem Türk Telekom Piyasaya girip bir Cöp'de onlar sürmüs piyasaya.

  • Fiyat/performans oranı iyi ama arkasında Türk telekom olunca insan bi irkiliyor.Bu herifler ağzıyla kuş tutsa gene gözümde ki imajlarını silemezler.5 lira etmeyecek interneti 70 liraya satarlar bizde mecbur alıyoz alternatif yok piyasayı mok götürüyor.Telefondan önce Türkiye'ye adam akıllı gerçekten sınırsız ve hızlı internet sunsunlar.

    Tüm firmalar aynı fahiş fiyatlara rezil hizmet alıyoruz neyse bugün internet taahhütümü yeniledim de doluyum baya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her önüne gelen telefon çıkarıyor yarin bende calismalara başlıyorum...

  • Tasarım ve fiyat acısından cok cazip geldi bana. Kronik bi sorun olmamasi halinde bu fiyatla yok satabilir. Kız kardeşime dogum günü hediyesi olarak alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

    Bence bu fiyata gayet hoş bir cihaz olmuş ki mtk işlemci sayesinde custom rom olayıda bayağı hoş olucaktır yani bu yüzden olmuş diyorum

    aynen kardeş mtk işlemci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi başkalarına örnek açısından iyi olmuş.

  • Sayın Türk Telekom,

    Öncelikle şunu söylemeliyim ki, bana satarken 50mbps'e kadar hız vaadettiğin fakat defalarca yaptığım hız testlerinde en fazla 22mbps görebildiğim; normal kullanımda ise indirme hızı olarak en fazla 15mbps alabildiğim ve üst hızı 50mbps olduğu için 24'lük tarifelere göre benden fiyat farkı aldığın süper hızlı fiber internet için teşekkürü borç bilirim. Hergün internet hızına ayrı bir hayran kalıyorum. "Az daha parasını ödediğim hızın 3'te 1'ini alacağım, ne kadar da müthiş bir hız" diyerek sürekli sülalecek sana dua ediyoruz. Bu hizmet kalitesini telefon piyasasında da göstereceğinden eminim. Vestel gibi en iyi donanımı en güzel fiyatla sağladığın için ve yazılım desteğini de asla esirgemeyeceğin bu yeni telefon için yine teşekkür ediyorum. Sen olmasan halimiz ne olurdu bilemiyorum sevgili Türk Telekom.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.