Şimdi Ara

[SATILDI] GEIL VALUE PLUS 4GB DD3 1333MHz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    GEIL VALUE PLUS 4GB DD3 1333MHz

    PC3-10660(10666) 1333MHz C7, C8 & C9 VALUE PLUS SINGLE CHANNEL

    Chipset
    Intel P55, H55, H57, X58, P67
    AMD 880G, 890GX, 890FX, 890X


    Ürün Muğla/Merkez'de elden teslim edilebilir. Uzak mesafeli satışlar için kargo alıcıya aittir.Ürün ücreti tarafıma ödendiği an RAM kargoya teslim edilip kargo takip numarası ve kargoyla ilgili tüm bilgiler alıcıya iletilecektir. Bunların dışında herhangi bir alım şeklini kabul etmiyorum.

    [SATILDI] GEIL VALUE PLUS 4GB DD3 1333MHz

    [SATILDI] GEIL VALUE PLUS 4GB DD3 1333MHz
    [SATILDI] GEIL VALUE PLUS 4GB DD3 1333MHz

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Geil Value Plus 4GB 1333MHz DDR3 Low Voltage Tek Modül Bellek – GLGVP34GB1333C9sC

    Geil Value Plus 1333 MHz 4GB CL9 DDR3 Tek Modül Bellek
    DBT Sertifikasına Sahip, Dünyanın En Güvenilir Bellekleri Türkiye'de!



    Die-Hard Oyuncular için 4GB Yüksek Kapasiteli 1333 MHz Geil Value Plus Tek Modül Bellek!
    DBT testiyle sağlamlığı tescillenen Geil Value Plus serisi bellekler fiyat/performans oranıyla son derece iddialı! Yüksek kapasiteli 4GB Geil Value Plus 1333MHz tek modül bellek High-Definiton (HD) Video dönüştürme, müzik editleme, grafik tasarım, rendering uygulamalarında ve oyunlarda sisteminizden yüksek verimlilik ve perfomans almanızı sağlar.



    Die-Hard Burn-In Technology (DBT) ile Belleklerinizin Geleceği Garanti Altında!
    Bellekler için üretimden itibaren ilk üç ay son derece önemlidir. Oluşabilecek bellek hatalarının %90'ı bu süreçte gerçekleşmektedir. Dünyanın önde gelen bellek üreticilerinin sadece sunucu bellekleri üzerinde kullandığı DBT teknolojisi sayesinde bellekler 100C derecede tam yükte çalıştırılarak bu ilk üç aylık süreç 24 saat içerisinde tamamlanmakta ve hata veren bellekler elenmektedir. Geil bu testi yalnızca sunucu belleklerinde değil tüm bellek modellerinde uygulayan dünyadaki tek firmadır ve bütün testleri içine tam 1000 adet bellek birimi alabilen DBT-1 adlı özel test cihazı üzerinde gerçekleştirmektedir. DBT Teknolojisi sayesinde Geil belleklerin hatasız kullanım ömrü 20 seneyi bulmaktadır. Dahası Geil çip bazında da kalite ve kararlılık testleri yaparak henüz çipler modül haline getirilmeden hatalı çalışma olasılığını minimuma indirmektedir. Siz de bir Geil bellek sahibi olarak mavi ekranlara elveda diyebilir ve düzgün çalışır mı çalışmaz mı endişesi olmadan geleceğe güvenle bakabilirsiniz.



    Kromajlı Çizgilere Sahip Alüminyum Soğutucu ile Şık Görünüm ve Etkili Soğutma
    Geil Value Plus serisi belleklerin soğutucu plakası alüminyumdan imal edilmiştir. Alüminyum ısıyı hızla bellek yongalarından uzaklaştırarak etkili soğutma sağlar. Ayrıca kromajlı hatları ve özel etiketiyle PC tutkunlarının göz zevkine hitap eder.



    Yeni Nesil Oyunlarda Maksimum Performans
    Yeni nesil oyunlara artık 2GB bellek kapasitesi yeterli gelmemektedir. En az 3GB veya tercihen 4GB bellek kapasitesi ile oyunlarda daha akıcı görüntü ve aksiyon sahnelerinde yüksek performans almak mümkündür. Bu sayede oyunları saniyedeki kare değeri (fps: frames per second) düşmeden akıcı şekilde oynayabilirsiniz. Geil belleklerin sunduğu yüksek kapasite sayesinde sisteminizin gelecekte çıkacak oyunlar için de hazır olmasını sağlayacak!



    64-bit İşletim Sisteminizin Hakkını Verin!
    32-bit işletim sistemleri en fazla 3GB bellek kapasitesini destekler. Doğal 64-bit işletim sistemleri bu sınırı ortadan kaldırarak 4GB'dan çok daha yüksek bellek kapasitelerinden faydalanabilirler. Yüksek kapasiteli Geil DDR3 belleğiniz Windows Vista/7 64-bit ve Mac OS X Snow Leopard tarafından bütünüyle tanınacak ve kullanılabilecektir.

    24GB Kapasiteye Ulaşmak Geil Value Plus 4GB Tek Modül Bellek ile Mümkün!

    Cebinizi fazla zorlamanıza gerek yok! Geil Value Plus serisi 4GB tek modül bellekleri zamanla teker teker satın alarak 4 bellek slotunda 16GB, 6 bellek slotlu anakartlarda ise 24GB bellek kapasitelerine erişebilirsiniz. 16GB ve üstü bellek kapasitelerini destekleyen chipsetler:

    Intel P55, H55, H57, X58, P67

    AMD 880G, 890GX, 890FX, 890X



    1.5V Düşük Çalışma Gerilimi
    Yeni nesil Intel Core i3/i5/i7 işlemciler dahili bellek kontrolcüsü ile gelmektedir ve bu işlemcilerde 1.65V gerilim sınırlandırması vardır. Geil Value Plus MHz bellek modülü sadece 1.5V çalışma gerilimiyle tüm AMD ve Intel işlemciler ile rahatlıkla kullanılabilir.



    Ödül Şampiyonu Bellek Markası!
    Geil ürünleri dünya üzerindeki tanınmış inceleme websiteleri ve dergileri tarafından ödül yağmuruna tutulmuştur.



    Gerçek Ömür Boyu Garanti!
    Geil belleğiniz kullanım ömrünü doldurduktan sonra bile garanti desteği sunarak farkını bir kez daha belli ediyor. Tüketici dostu Geil gerçek ömür boyu garanti desteğiyle sizi hiçbir zaman yarı yolda bırakmaz!

    Teknik Özellikler

    4 GB tek modül
    1333 MHz DDR3
    1.5 V'ta 9-9-9-24
    Unbuffered
    Kromajlı çizgilere sahip alüminyum soğutucu blok
    240-pin DIMM
    Sınırsız Ömür Boyu Garanti
    Ürün kodu: GLGVP34GB1333C9SC
    Üretici kodu: GVP34GB1333C9SC

    Geil Hakkında
    1993 yılında kurulan Geil (Golden Emperor International Ltd) kendini bellek üretimine adamış ve geçen yıllar içinde bu alanda dünyada söz sahibi olan bir bellek üreticisidir. Bugün Geil bünyesinde 200'den fazla kişi çalışmakta olup 50'den fazla ülkede Geil belleklerinin dağıtımı yapılmaktadır. Yönetim merkezi Tayvan'da olan deneyimli bellek üreticisi Geil'in ABD, Çin ve Hong Kong'ta da şubeleri bulunmaktadır. Geil giriş, orta ve üst düzeye yönelik geniş ürün yelpazesiyle PC meraklılarının gözdesi olacak!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegean-Man -- 23 Mayıs 2018; 10:36:13 >







  • Hocam merhaba P45 anakartta çalışır mı?
    10600CL9S-4GBNT bu ramin yanında?
  • Agharta01 A kullanıcısına yanıt
    Ram lerin beraber çalışma ihtimali yüksek ama kesin birşey söylemek yanlış olur.

    "P45" i biraz daha açarsan yardımcı olmaya çalışırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.