Şimdi Ara

Xbox One'ın yeni arayüzü hakkında her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bolumsonucanavari.com ekibi Xbox One'ın yenilenen arayüzünü sizler için inceledi. Hızlanan ve bir çok fonksiyona daha kolay erişilebilen arayüz, konsol kullanımını farklı bir seviyeye taşıyor.

     

     

     

     





  • Süper olmuş. Belirtildiği gibi arayüz bayağı arızalı gözüküyor, mağazaya girildiğinde bile bazı resimler gözükmüyordu :) Bana konsoldan ziyade, PC media center arayüzü gibi geldi. Güncellemeler ile kısayollar eklenilirse, daha fazla kişiselleştirme eklenirse kullanıcıların gözündeki yeri büyük oranda büyür.
  • 2015 yılında 720p de oyun keyfi.. Askflslf..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    2015 yılında 720p de oyun keyfi.. Askflslf..

    Girdiğin forum bölümüne bak ve yavaş yavaş uzaklaş
  • Home ekranindayken RT'ye basarsaniz direk olarak asagidaki oyunlarim ve uygulamalarim'a gidiyor. Buraya girdikten sonra da, oyunlarim kisminda en sag tarafa giderseniz daha onceden satin almis oldugunuz ve geriye uyumluluk listesinde olan dijital oyunlarin indirilmeye hazir oldugunu gorebilir ve tek tikla bunlari indirebilirsiniz. Yani oyunu markette arayip bulmaniza gerek yok.
  • evet iyi haber xbox dx 12 ile beraber artık oyunlarda 720p

  • xbox satislari artsa da xbox az sattiginda getirdigi geriye donuk uyumluluk gibi yenilikler ps4 e gelse

  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    PS4 cülerin baya zoruna gitmiş Xbox'taki yenilikler. PS de yenilik olmayınca soluğu Xbox konularında alıyorlar. PS4'te piksel var ama Xbox'taki hizmet yok. Allah sabır versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox one win10 entegrasyonu,DX12,geriye uyumluluk,live sistemi,gold üyelere ayda 4 full oyun,yeni hızlı kolay arayüz,ea access,iyi controller,sessiz çalışan konsol gibi özellikleriyle ps4 ten üstün...satışta geriye düşmesi ms'nin yanlış pazarlama stratejisidir..!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    xbox one win10 entegrasyonu,DX12,geriye uyumluluk,live sistemi,gold üyelere ayda 4 full oyun,yeni hızlı kolay arayüz,ea access,iyi controller,sessiz çalışan konsol gibi özellikleriyle ps4 ten üstün...satışta geriye düşmesi ms'nin yanlış pazarlama stratejisidir..!

    Xbox One'daki yenikler satışları artırdı ve PS4 satışlarının önüne geçti. Microsoft doğru yolda emin adımlarla ilerliyor.
    Bu da haber linki.
    http://www.hurriyet.com.tr/xbox-one-playstation-4-satislarini-gecti-40014498




  • Önceki nesil oyunlarını oynamak fazla gerekli değil fakat eğer yeni konsolda oyun yoksa, oyuncunun işine gelir. Sonuçta bir önceki neslin arşivini yapmış oyuncular var. Microsoft burada X360 oyunlarını Xbox One'da oynatarak çok iyi iş yapıyor. Sony, Playstation Now gibi dolambaçlı bir sistemle PS3 oyunlarını tekrar satın aldırıp oynatmaya çalışıyor, emulator yapamadığı yetmezmiş gibi şimdi PS4'e PS2 oyun desteği getiriyor Kötü demiyorum ama millet yeni oyunlara açken, PS3 oyunlarına bile razıyken PS2 nereden geldi ? Oyuncu grafik istiyor, community istiyor, online oynamak istiyor ve yeni nesil konsol alıyor. Çok saçma bir karar, oraya harcadıkları enerjiyi PS Vita'ya harcasalar birkaç oyun duyurulur, taşınabilir konsollar yeniden canlanabilirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.