Şimdi Ara

Fiesta Titanium vs Titanium X farkları neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
78.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 model Fiesta almayı düşünüyorum. Kimi ilanlarda ayrıca x paketi olduğu belirtiliyor. İnternet sitesinde baktığımda x pakette yağmur sensörü, far sensörü, otomatik kararan iç dikiz aynası, hız sabitleyici gibi özellikler yazıyor. Ancak gördüğüm her ilanda titanium'da da hız kontrolünü direksiyonda görüyorum mesela. Aynı şekilde otomatik far ayarını da içten çekilmiş fotoğraflarda görebiliyorum.

Kafam karıştı, nedir fark tam olarak?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiesta Titanium vs Titanium X: Farklar Nelerdir?

Ford Fiesta'nın Titanium ve Titanium X paketleri, popüler süper mini otomobilin en üst düzey seçenekleridir. Her iki paket de etkileyici özellikler sunarken, aralarında bazı temel farklar vardır.

Ford Fiesta Paket Sıralaması

Ford Fiesta'nın paket sıralaması şu şekildedir:

• Trend
    • Cool & Connect
    • Titanium
    • Titanium X

Titanium ve Titanium X, paket sıralamasında en üst sıralarda yer almaktadır.

2011 Fiesta Titanium ile Titanium X Arasındaki Fark

2011 model Fiesta için Titanium ve Titanium X arasındaki temel farklar şunlardır:

• Dış Görünüm: Titanium X, arka difüzör, krom egzoz ucu ve gizli kapı kolları gibi daha sportif bir dış tasarıma sahiptir.
    • İç Mekan: Titanium X, deri koltuklar, ısıtmalı ön koltuklar ve panoramik cam tavan gibi daha lüks bir iç mekana sahiptir.
    • Teknoloji: Titanium X, Fiesta'nın en son teknoloji özelliklerini sunar, bunlara otomatik klima kontrolü, SYNC medya sistemi ve park sensörleri dahildir.

Fiesta Titanium ile Titanium X Arasındaki Fark

2011 modelinden sonra Fiesta'nın Titanium ve Titanium X paketleri arasındaki farklar daha ince hale geldi. Günümüz modellerinde, temel farklar şunlardır:

• Dış Görünüm: Titanium X, özel alaşım jantlar, sis farları ve arka spoyler gibi daha sportif bir dış tasarıma sahiptir.
    • İç Mekan: Titanium X, gelişmiş bir gösterge paneli, deri direksiyon simidi ve ambiyans aydınlatması gibi daha lüks bir iç mekana sahiptir.

Sonuç

Ford Fiesta Titanium ve Titanium X, konfor, stil ve teknoloji açısından en üst düzey seçeneklerdir. Titanium X paketi, daha sportif bir dış görünüm, daha lüks bir iç mekan ve daha gelişmiş teknolojik özellikler sunarak, daha talepkar alıcılar için daha uygundur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Koç grubu işte Doğan SLX in X in de ne varsa bunda da o var. Cool olmak istiyorsan bi beş bin daha bayıl

İçine sinen arabayı al ustam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X ole arasında iki fark var
    1. Kendiliğinden katlanır aynalar
    2.iki-üç çeşit farklı gösterge aydınlatma rengi

• 2013 modellerde düz tutanium yok binde bir hepsi x pakettir. Ayrıca x pakette katlanır ayna yoktur tekno paketde mevcuttur kameralı otomatik durma sensörüde buna dahildir fakat tekno paketli fiesta bulmakda çok zordur.

• tekno paketli aramıyorum. Ama sitesinde ya da katalogda belirtilen farklılıklar epey fazla üstte yazdığım gibi. Görmüş olduğum pekçok titanium ve titanium x adı altındaki ilanlarda ben farkı anlayamadım. Ya titanium yazanlar, x paketi olduğundan habersiz. Ya da x yazanlar fazladan fiyat koyuyor, x diye gösterip. Ben de kaç gündür araştırıyorum ve net olarak anlamak istiyorum, eğer ki kayda değer önemli bir fark varsa 1000-1500 ekleyip x paketini alırım, içim rahat eder.

Burda da farklı cevaplar yazılmış, Ford bayine gidip yetkili satıcıyla ve servis görevlisi biriyle konuştum; net bir cevap alamadım.
  •  Fiesta Titanium vs Titanium X farkları neler?

Fiesta Titanium vs Titanium X farkları neler?

• sprtv kullanıcısına yanıt
    işte bu geçerli değil, ilanlara bakabilirsiniz. Ford bayisindekiler de konuştuğum ilan sahipleri de net bir şey söyleyemedi malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Focus Trend X mi Style mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım piyasaki titaniumların %99 x pakettir. Kafana takilan bir soru varsa yardimci olabilirim

• 1.Bu %99luk oran kaç modelden beri bu şekilde? Yani opsiyon olarak sunmadan ziyade %99 kullanıcıda var?
    2.Aracın resmi kayıtlarında,ruhsatta falan "x" ifadesi olmakta mı, yoksa hiçbirinde yok mu? Bu fark alım satım açısından önemli olabilir.
    3.Titanium ile titanium x in farkı katalogdaki belirtilen gibi aynen ve tamamıyla doğru mudur?
    4.Titanium X'de kaç hava yastığı vardır? Güvenlik paketi olarak geçen hava yastıkları da piyasanın %99'unda var mıdır?
    5.Trend'in de piyasada %99 oranında TrendX olarak bulunma durumu var mıdır? Bir yerde artık Trend değil TrendX geçiyor diye okumuştum. Yoksa onlar piyasada farklı olarak bulunuyorlar mı? Örneğin 2013 sonrası modellere bakarsak.

tşk.ler
  • 2009 titanium fiesta + güvenlik paket de yağmur sensörü hız sabitleyici far sensörü hepsi var . Olmayan şey arka camlar karartılmış değil, yan aynalar otomatik katlanmıyor
  • Ben 2012'de aracimi alirken soyledikleri zaten tum araclarin X paket ithal edildigiydi.. Eger illaki tutturup ben X paket istemiyorum derseniz ona gore siparis geciliyormus.. Ama satis temsilcisi hic boyle bir satis yapmadik daha demisti. Sahibinden'de denk gelmisti bana bir tane ama dusunun binlerce aractan bir tane hadi olsun bir kac tane.. Yani onlarca bile degil.. Guncel kasada durum nasildir bilmem.. Ha su da var, Titanium X paketsiz hic birseye benzemez.. Kisacasi bunun icin konu acmaya bile degmez.

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Konu açmaya değmez derken? Burda yazan kişilerin,konuştuğum ilan sahiplerinin, ford yetkili bayisinde çalışan satış danışmanının, servis uzmanının herbirinden farklı bilgi/görüş aldığım ve net bilgi edinemediğim için konuyu açtım. Bence sırf bu gerekçe bile konu açmaya değer, O kadar para verip de ne aldığını bilmemek bence bi işe yaramaz. Biraz ilanlara bakın, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Fırsat buldukça bakıp araştırmaya devam ediyorum. Kullanıcı yorumlarını okuyorum. Alacağım arabayı bilerek,içime sinerek almak ve kullanmak isterim. Hepimize kazasız sürüşler diliyorum.
    Net bilgisi olanlar, sorularımı yanıtlarsa sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

1.Bu %99luk oran kaç modelden beri bu şekilde? Yani opsiyon olarak sunmadan ziyade %99 kullanıcıda var?
    2.Aracın resmi kayıtlarında,ruhsatta falan "x" ifadesi olmakta mı, yoksa hiçbirinde yok mu? Bu fark alım satım açısından önemli olabilir.
    3.Titanium ile titanium x in farkı katalogdaki belirtilen gibi aynen ve tamamıyla doğru mudur?
    4.Titanium X'de kaç hava yastığı vardır? Güvenlik paketi olarak geçen hava yastıkları da piyasanın %99'unda var mıdır?
    5.Trend'in de piyasada %99 oranında TrendX olarak bulunma durumu var mıdır? Bir yerde artık Trend değil TrendX geçiyor diye okumuştum. Yoksa onlar piyasada farklı olarak bulunuyorlar mı? Örneğin 2013 sonrası modellere bakarsak.

tşk.ler

1- belli aralıklarla titanium donanım seviyesinde x paket hediye olarak verildi.

2- "x paket" opsiyon adı olduğu için ruhsatta geçeceğini düşünmüyorum.

3- bildiğim kadarıyla fark yok.

4- 2 hava yastığı var. güvenlik paketli aracı kolay bulamazsanız.

5- trend ve trend x ayrı donanım paketleridir. trend x in trend den farkı ise;

-15” alüminyum alaşımlı jantlar
    -Karartılmış arka camlar
    -Hız Kontrol Sistemi
    -3 kollu deri direksiyon simidi

titanium un trend den farkı ise;

-15” alüminyum alaşımlı jantlar
    -Gündüz yanan LED ön farlar
    -Ön sis farları
    -Yan cam altında ve bagajda krom çıta
    -Elektronik İklim Kontrollü Klima (EATC)
    -Elektrikli arka camlar
    -Sürücü koltuğu kol dayama
    -3 kollu deri kaplı direksiyon simidi
    -Estetik aydınlatma paketi

• quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

Konu açmaya değmez derken? Burda yazan kişilerin,konuştuğum ilan sahiplerinin, ford yetkili bayisinde çalışan satış danışmanının, servis uzmanının herbirinden farklı bilgi/görüş aldığım ve net bilgi edinemediğim için konuyu açtım. Bence sırf bu gerekçe bile konu açmaya değer, O kadar para verip de ne aldığını bilmemek bence bi işe yaramaz. Biraz ilanlara bakın, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Fırsat buldukça bakıp araştırmaya devam ediyorum. Kullanıcı yorumlarını okuyorum. Alacağım arabayı bilerek,içime sinerek almak ve kullanmak isterim. Hepimize kazasız sürüşler diliyorum.
    Net bilgisi olanlar, sorularımı yanıtlarsa sevinirim. teşekkürler.

O zaman net kesin bilgi; tum Titanium lar X paket ithal ediliyor.. X paket donanimi sitesinde var orada yaziyor.. Duz titanium alamiyorsun en azindan ozel siparis gecmeden alamiyorsun.. Konu acmaya degmez derken de X paket olmayan Titanium gayet siradan oluyor dusun hiz sabitleyici bile yok, yani almayi, fiyat farkini vermeyi pek istemezsin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.