Şimdi Ara

Ayakkabı Ve Pedal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ne zamandır kilitli pedal ve ayakkabı bakıyorum.

    Şehir içinde kullanım için kilitli pedal ve ayakkabı arıyorum. Genelde şehir içi kullanacağım. Bisikletten inip ayakkabı ile şehirde rahat dolaşabilecek şekilde ne alınabilr ? MTB ayakkabı ve pedal önerildi ama nasıldır acaba ?



  • MTB ayakkabıların biraz kabaca olanları var mtb trekkingler. Temiz alanlarda ayağında normal ayakkabı varmış gibi gezersin çünkü kalleri biraz içte kalıyor. Ben işe giderken kullanıyorum herangi bir rahatsızlığım yok. Linktekine benzer bir ayakkabı kullanıyorum. Yanlız kışın kullanacaksan bir ayakkabı kılıfı almalısın nefes alması için üretildiğinden sıcak tutmuyor bu ayakkabılar. Shimano Blaze kılıf kullanıyorum bu yıl kullanmaya başladım henüz ayağım üşümedi. Hatta hava biraz sıcak olunca terletiyor.
    http://www.dogabisiklet.com/TREKKING-MODEL-MT34L-SIYAH-AYAKKABI,PR-4976.html




  • hyungevis H kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkurler ayakkabı güzelmiş fakat ben bu ayakkabı için speed pedal mi almalıyım ? Ayakkabı yanında spd yazıyor. Bunlar standart mı ? Siz nasıl pedal kullanıyorsunuz ? Almışken tam set almak istiyorum kılıfıyla falan.
  • SPD (shimano pedalling dynamics) kilitli pedal anlamına geliyor. Yani bu ayakkabı SPD pedallarla kullanıma uygundur. İki tip spd var yol bisikleti ve dağ bisikleti için üretilen pedallar dolayısı ile alırken dikkat etmeniz gereken MTB ayakkabı alıp yol pedalı almamak. Bende birisi dağ bisikletinde birisi tur bisikletinde olmak üzere shimano t 400 ve shimano m530 pedalları var. Yol bisikleti için üretilen ayakkabılar pek günlük kullanıma uygun değil zaten olmamasıda normal :). Bence MTB pedallara ve bunların ayakkabılarına bakınız. Pedalları genelde geniş yapılı seçtim bunun nedeni ayağımda SPD ayakkabı olmadanda pedalları kullanabilmekti.Özellikle t400 uzun kullanımda rahatsızlık versede bu işlevi sağlayan bir pedal. Alacaksanız okumuşsunuzdur ama ben genede yazayım ilk kullanımınızda yola çıkmadan önce bi duvar kenarında ayakkabıyı çıkarıp takmayı muhakkak deneyiniz. Pedalların üzerinde ayakkabının daha kolay veya zor çıkmasını ayarlamaya yarayan +- sertlik ayarı var bence ilk kullanımlarda onu olduğunca kolay çıkacak şekilde ayarlayın. Hoplama zıplama yaparsanız veya sert sürüşler, bu ayarı daha sert konuma getirmeyi unutmayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyungevis -- 9 Kasım 2015; 19:54:47 >




  • hyungevis H kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkurler çok faydalı oldu aklıma takılan soruları gidermiş oldunuz.
  • Ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.