Şimdi Ara

Türk geliştiricilerden LightLaunch ana ekran uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk geliştiricilerden LightLaunch ana ekran uygulaması


     







    Genelde oyun tarafında faaliyet gösterdiğini gördüğümüz bağımsız Türk geliştiriciler, uygulama tarafında da önemli işlere imza atıyor. LightLaunch ana ekran uygulaması bunlardan birisi. 




    Suphi Kaner tarafından geliştirilen LightLaunch sadelik ve akıcılığa önem veren bir arayüz. Ana ekranda sayısız sayfaya imkan veren uygulama, uygulama menüsünde de sayfa tasarımı yerine aşağı doğru inen sonsuz bir kaydırma alanı sunuyor. 




    Kullanıcılar ana ekran sayfalarına ve uygulama menüsüne 3D geçiş efektleri ekleyebiliyor, mıncıklama hareketi ile ikonları ölçeklendirebiliyor. Ayrıca tasarım tarzı, kaydırma ve efektler özelleştirilebiliyor. Ek ikon paketlerinin 3TL olduğu uygulama ücretsiz.







     

     

     







  • başka isim bulamamışlar mı Türk geliştiriciler

    edit : ayar grafikler android 2.3 sürümüne ait birilerinin canı sıkılmış, öylesine yaptıkları launcher ı markete koymuşlar gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 23 Ekim 2015; 21:12:13 >
  • Vestel,General mobile gibi şirketlerin destek olması lazım bu arkadaşlara bir yerlerden başlamak lazım.

  • Haberde hiçbir şey belli olmuyor. Tamam haber yapıyorsunuz çok güzel ama düzgün yapın. Sonra bana kızıyorlar ekrem'i neden eleştiriyorsun diye

    Gittim Google Play'e baktım, haberde ki görsellerle uzaktan yakından bir alakası olmayan bir launcher'a denk geldim. Haberde bakınca çocuk yapmış gibi duruyor ama uygulamayı inceleyin, çok daha profesyonel, elle tutulur bir çalışma var. Buda kendi sayfasında ki tanıtım videosu.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.