Şimdi Ara

Tv kartı alacam laptopa ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyi tavsiye edersiniz fiyatları nedir ?
    satan varsa görüşebiliriz

• Satan yeri bilmiyorum ama AverMedia'nin PCMCIA slot baglantili bir TV kartinin incelemesini okumustum; cok guzel oldugundan bahsediliyordu. Bulabilirsen bir bak...
  • Analog kartmı dijital kartmı istiyosun? Ben modelleri biraz araştırdım. Piyasada en iyisi Avermedia laptop için pcmcia ve express card bağlantılı 3-4 modeli var ayrıca usb olarak harici 1-2 model var. Eğer ayrıca taşımak istemiyorsan laptpa takılı olmasını istiyorsan pcmcia veya express cardlı bir model tercih edicen. Ben Avermedia'nın bir modelini buldum. Hem karasal dijital yayınları hemde analog yayınları destekleyen fm radyosu olan teletext filan.... özellikleri olan güzel bir kart Fiyatını hipernex.comda 200 ytl di Tabi fiyat olarak daha makul modellerde var sadece analog yayın destekleyen ve radyosu olmayan bir modelide var Avermedia'nın 80dolar+kdv gibi bişeydi vatanda pegasus diye bi markanında modeli var daha maku bi fyatlı. Tabi seçim sana kalmış nasıl bişe istediğini sölersen daha ayrıntılı konuşabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ateso8634

Analog kartmı dijital kartmı istiyosun? Ben modelleri biraz araştırdım. Piyasada en iyisi Avermedia laptop için pcmcia ve express card bağlantılı 3-4 modeli var ayrıca usb olarak harici 1-2 model var. Eğer ayrıca taşımak istemiyorsan laptpa takılı olmasını istiyorsan pcmcia veya express cardlı bir model tercih edicen. Ben Avermedia'nın bir modelini buldum. Hem karasal dijital yayınları hemde analog yayınları destekleyen fm radyosu olan teletext filan.... özellikleri olan güzel bir kart Fiyatını hipernex.comda 200 ytl di Tabi fiyat olarak daha makul modellerde var sadece analog yayın destekleyen ve radyosu olmayan bir modelide var Avermedia'nın 80dolar+kdv gibi bişeydi vatanda pegasus diye bi markanında modeli var daha maku bi fyatlı. Tabi seçim sana kalmış nasıl bişe istediğini sölersen daha ayrıntılı konuşabiliriz

Arkadaşım her yeri araştırdım ama express karta göre tv kartı bulmadığım için usb tv kart aldım.expres card uyumlu bir tv kartının linkini veri
    rsen sevinirim.
    İnca premıum usb tv box aldım.Görüntü kalitesi çok iyi.Tek kötü yanı ses çıkısını usb den vermemesi.Ses için ayrı bir kabloyu mikrofon girişine takmak görekiyo.Kullanışlı,kaliteli bir kumandası var.Radyolu.Radyo yayınlarını alabilmek için katlanabilir bir anteni var.

• pegasus kulanıyorum 90 yt e almıştım geçen sene ama şu anda 120-130 ytl civarlarında sanırım
    fm radyosu mevcut kayıt kalitesi tatmin ediyo...
    fiyatına göre çok iyi performansı var muadili bi aver media nın fiyatı 180-190 ytl seçim alana kalmış ben ki hele geçen sene 90 ytl e aldım bu fiyatı bi daha görmez zatn çok çok memnunum 90 ytl e tv kartı fm radyolu ve kayıt kalitesi muhteşem
    avermedia öneririm bende kaliteli ürünler yapıy nede olsa azcıkta pahalı olmasa :S
  • avermedia'yı inca-minca ile karsılastırmak mantıksız bence, bildiginiz cam gibi goruntu veriyor avermedialar!

USB-pcmcıa arasında fark oluyormu benim merak ettigim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 17 Aralık 2006; 11:30:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zovet

quote:

Orjinalden alıntı: ateso8634

Analog kartmı dijital kartmı istiyosun? Ben modelleri biraz araştırdım. Piyasada en iyisi Avermedia laptop için pcmcia ve express card bağlantılı 3-4 modeli var ayrıca usb olarak harici 1-2 model var. Eğer ayrıca taşımak istemiyorsan laptpa takılı olmasını istiyorsan pcmcia veya express cardlı bir model tercih edicen. Ben Avermedia'nın bir modelini buldum. Hem karasal dijital yayınları hemde analog yayınları destekleyen fm radyosu olan teletext filan.... özellikleri olan güzel bir kart Fiyatını hipernex.comda 200 ytl di Tabi fiyat olarak daha makul modellerde var sadece analog yayın destekleyen ve radyosu olmayan bir modelide var Avermedia'nın 80dolar+kdv gibi bişeydi vatanda pegasus diye bi markanında modeli var daha maku bi fyatlı. Tabi seçim sana kalmış nasıl bişe istediğini sölersen daha ayrıntılı konuşabiliriz

Arkadaşım her yeri araştırdım ama express karta göre tv kartı bulmadığım için usb tv kart aldım.expres card uyumlu bir tv kartının linkini veri
    rsen sevinirim.
    İnca premıum usb tv box aldım.Görüntü kalitesi çok iyi.Tek kötü yanı ses çıkısını usb den vermemesi.Ses için ayrı bir kabloyu mikrofon girişine takmak görekiyo.Kullanışlı,kaliteli bir kumandası var.Radyolu.Radyo yayınlarını alabilmek için katlanabilir bir anteni var.

Avermedia'nın express card bir modeli var. Ama sadece dijital karasal yayınları alıyor. Özellikle ilgimi çekmediği için araştırma yapmadım. Eğer dediğin gibi hiç bir yerde bulamadıysan istersen Avermedia'nın Türkiye distribütörü Multimedya'ya bi telefon açıp sorabilirsin. web sitesi:www.multimedya.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop'a Harici Ekran Bağlamak..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi ürün var biliyorum teknosada..inceledim güzel gibi

özellikleri
    LIFEVIEW FLY LR520 DVB TRIO CARDBUS PCMCIA TV KARTI

Dijital TV keyfini Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus PCMCIA TV Kartı ile yaşayın. Fly LR520 ile dijital çanak anten üzerinden TV ve radyo yayınlarına ulaşabilir, yüksek görüntü kalitesinin ve stereo sesin keyfini çıkarabilirisiniz.

Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus, video kaydına olanak tanıyan S-Video ve Kompozit girişlerine sahiptir. Lifeview sahip olduğu MTS (Multiple Streaming technology) sayesinde PIP(Picture in Picture), POP (Picture out of Picture) görüntü özelliklerini elde edebilirsiniz. Lifeview’ın sahip olduğu Twin mode özelliği, dijital TV ile analog video görüntülerini aynı anda görüntüleyebilme imkanı tanımaktadır.

Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus ile sevdiğiniz programı seyrederken aynı zamanda diğer kanaldaki TV yayınını kaydedebilirsiniz. Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus, güç ihtiyacını USB girişinden sağladığı için ilave bir güç adaptörü gerektirmez. Ses kartı bağlantısı için ilave bir kablo gerektirmez.

Dijital uydu TV ve Radyo alıcısı (DVB-S)
    S-Video ve Composite video girişi
    Teletext ve EPG
    DVB Data Servisi
    Video kayıt (TV’den Mpeg-2, Video'dan Mpeg1/2/4)
    Programlanabilir kayıt imkanı
    Uzaktan Kumanda

İNCELEMEK İÇİN TIKLA

Karasal yayında almaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technologies -- 17 Aralık 2006; 12:40:46 >

• Bu ürün beni resmen dumura uğrattı. Hem dijital uydu yayınları hem karasal dijital yayınları hem analog yayınları izleyebiliryorsun. vede avermediada olmayan bi şekilde mesela avermediada aynı anda dijital ve analog izleyemiyorsun. bunda aynı anda izleme yapmak hatta analogda kayıt yaparken dijital izlemek mümkün manyak bi alet. Nasıl lifeview aklıma gelmedi bilmiyorum Benim ilk tv kartım lifeview di. Avermediadaki diğer özellikler nbundada var yani fazlası var eksiği yok hemde avermedianın buna yakın ürününden daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 17 Aralık 2006; 13:33:01 >
  • quote:

Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus ile sevdiğiniz programı seyrederken aynı zamanda diğer kanaldaki TV yayınını kaydedebilirsiniz. Lifeview Fly LR520 DVB Trio Cardbus, güç ihtiyacını USB girişinden sağladığı için ilave bir güç adaptörü gerektirmez. Ses kartı bağlantısı için ilave bir kablo gerektirmez.

Dijital uydu yayını modunda ürünle beraber gelen adaptör kullanılıyor.
    Ürünle ilgili ayrıntılı bilgihttp://www.lifeview.com.tw/html/products/external_tv/flydvb_trio_cardbus.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 17 Aralık 2006; 13:38:13 >

• SkyStar 2 Usb girişli harici dijital TV kartını tavsiye ediyorum. 250 ytl civarı
  • Tam aradiğim şey. Eğer skystar 2 deki gibi harici programlarlada kullanılabiliyorsa dijital yayın bolumu super olur. Onun sebebi ise bilindiği gibi yabanci uydulardaki şifreli yayınların bir kısmısını çözmesi. Bu konuda bu kartlarla ilgili bilgisi olan varmi. O programları kullanabilirmiyiz. ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

avermedia'yı inca-minca ile karsılastırmak mantıksız bence, bildiginiz cam gibi goruntu veriyor avermedialar!

USB-pcmcıa arasında fark oluyormu benim merak ettigim?

Bildiğim kadarıyla görüntü kalitesi arasında bi fark yok.Yanlız usb tvnin harici olması taşıma açısından sorun yaratabilir.Ayrıca anten kaynağın kaliteli ise diğer markalarla avermedia arasında pek fark göremezsin.Ama tabiki kalite olarak tv kartında avermedia herkes tarafından kabul görmüş bi marka.Anten alıcılaınız kötü ise daha kaliteli görüntü alabilmek için avermedia tercih edilebilir.Yoksa daha fazla para vermenin gereği yok

• quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

Tam aradiğim şey. Eğer skystar 2 deki gibi harici programlarlada kullanılabiliyorsa dijital yayın bolumu super olur. Onun sebebi ise bilindiği gibi yabanci uydulardaki şifreli yayınların bir kısmısını çözmesi. Bu konuda bu kartlarla ilgili bilgisi olan varmi. O programları kullanabilirmiyiz. ???

Bu konuya ne diyorsunuz arkadalar kullananlar varmi yada bu konuda bilgisi olanlar.
    Prog DvB , altdvb gibi programlarla kullanılabilimi LIFEVIEW FLY LR520 DVB TRIO CARDBUS PCMCIA TV KARTI ???

• quote:

quote:

Tam aradiğim şey. Eğer skystar 2 deki gibi harici programlarlada kullanılabiliyorsa dijital yayın bolumu super olur. Onun sebebi ise bilindiği gibi yabanci uydulardaki şifreli yayınların bir kısmısını çözmesi. Bu konuda bu kartlarla ilgili bilgisi olan varmi. O programları kullanabilirmiyiz. ???

Bu konuya ne diyorsunuz arkadalar kullananlar varmi yada bu konuda bilgisi olanlar.
    Prog DvB , altdvb gibi programlarla kullanılabilimi LIFEVIEW FLY LR520 DVB TRIO CARDBUS PCMCIA TV KARTI ???

İnternette yaptığım küçük bir aramadan sonra kullanılabildiğini gördüm. Şifre çözme filan olaylarıda gerçekleştirilebiliyormuş. Bende yılbaşından sonra dizüstüyle beraber bu kartı almayı düşünüyorum.

• hımm demek sende benimle ayni durumdasin. Bende henuz bir laptop almadim. 1500 ytl civarlarinda orta seviye sayılabilecek birşeyler düşünüyorum. Genelde kablosuz internet ve dijital Tv izlemek için kullanmayi düşünüyorum. Bu kartıda görünce tam aradiğim sey oldugunu anladım. Senin dediğin gibiyse bu fiyata Süper bir kart. Zaten ilk masa üstü bilgisayarımda da Fly tv kartı vardı.
  • quote:

Zaten ilk masa üstü bilgisayarımda da Fly tv kartı vardı.

Evet ilk fly cartımla şifreli kanllar çözdüğüm zamanı hatırlıyorum.

Evet gerçektende aramızda bir kader birliği varmış . Kart gerçektende çok güzel. Bu kart ilk trio kartmış yani hem analog hemde dvb-s ve dvb-t destekleyen kart.Fm radyosuda var. Avermedianın böyle bir kartı yok. Buna en yakın kartı dvb-t ve analog destekleyen yani dijital uydu yayınlarını desteklemeyen bir kart. Vede bundan azda olsa pahalı bi kart.Tabiki skystar dijital yayında en çok tutulan kart ama fiyat/özellik olayını düşündüğümüzde ve araştımalarımdanda edidiğim bilgiye dayanarak bu kartın tam benim istediğim kart olduğunu anladım.
    Neyse hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ateso8634 -- 18 Aralık 2006; 21:23:53 >

• Evet galiba öyle ama ilk laptop almamiz gerekecek
    Birde şimdi bende araştırdım bu kartı ve biraz problemleri oldugunu anladım. pğroblem yaşamayanlarda oluyormuş tabi. Olmazsa skystar ın usb kartıda işimi görür amabu kadar özelliği bir arada bulunmuyor vede fiyatları farklı. Neyse dediğin gibi hayırlısı olsun ilk önce ama laptop.
  • tv kartının özellikleri de fiyatıda güzelde harici elektrik beslemesi ile çalışıyor? ben onu ya evde yada işyerinde felan izlerim onun dışında izleyemem o yönden kötüü oldu
  • sadece digital yayında adaptöre ihtiyacı var...karasal yayında otobüste izleyebilirsiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.