Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
\\\\\ KAN UYKUSU BELGESELİ ///// Kan Uykusu 2:KINALI TÜRKÜ eklendi!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> \\\\\ KAN UYKUSU BELGESELİ ///// Kan Uykusu 2:KINALI TÜRKÜ eklendi! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Plan-M

16 Aralık 2006; 17:51:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

BİNLERCE ŞEHİT, MİLYARLARCA DOLAR KAYIP�YILLARDIR SÜREGELEN BU SORUNUN ELBETTE, TARİHİ, SİYASİ, SOSYAL, EKONOMİK ONLARCA NEDENİ VAR�BU SORUNLAR YILLARDIR TARTIŞILIYOR. ANCAK �KAN UYKUSU� BU TARTIŞMALARI DEĞİL, HAKKARİ ÖZELİNDE 1993 1995 YILLARI ARASINDA YAŞANANLARI ELE ALIYOR.BİR KOMUTAN VE BİNLERCE MEHMETÇİĞİN DESTANSI MÜCADELESİNİ ONLARIN AĞZINDAN, İLK KEZ YAYINLANAN GÖRÜNTÜLERLE EKRANA GELİYOR.
General Osman Pamukoglu , 1993 - 1995 yillari arasinda Hakkari Dag ve Komando Tugayi ve Güvenlik Komutanligi yapmistir. Bu dönem, Güneydogu'da PKK'ya karsi yapilanmücadelenin tarz ve yöntemlerinin degistigi ve PKK'nin omurgasinin kirildigi yillardir. Ayni dönemde, Hakkari'de PKK teskillerine manevra gücü olarak 1000-2000 askerden olusan 779 harekat, manevra gücü 3000-5000 askerden meydana gelen 78
harekat yapilmistir. 23 kez 1000-5000 askerden olusan kuvvetlerle Kuzey Irak'taki PKK kamplari-nin birkaçina ayni zamanda taarruz edilmistir. Görev yaptigi süre içinde muharebeleri bizzat yöneten ve fiilen çatismalara giren Osman Pasa ve komutasındaki askerler, 778 günde yapilanlari, muharebelerin detaylarini kan uykusuna anlattı.

HERKESİN İZLEMESİ GEREKEN, BİLGİSAYARINDA OLMASI GEREKEN BİR BELGESEL..

İNDİRMEYENLER BURADAN ÇEKEBİLİRLER.

http://rapid share.com/files/2639211/DECCAL-Kan.Uykusu.SKYTURK.Belgeseli.cashtr.com.part1.rar
http://rapid share.com/files/2645763/DECCAL-Kan.Uykusu.SKYTURK.Belgeseli.cashtr.com.part2.rar
http://rapid share.com/files/2699062/DECCAL-Kan.Uykusu.SKYTURK.Belgeseli.cashtr.com.part3.rar
http://rapid share.com/files/2632493/DECCAL-Kan.Uykusu.SKYTURK.Belgeseli.cashtr.com.part4.rar

(Rapid ile share arasında boşluk olmayacak)
rar şifresi: cashtr.com

Dosya Formati: Avi
Dosya Boyutu: 353 mb
Toplam Sure: 1:55:37
Fps: 25
Boyut: 448 x 336

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kan Uykusu 2 : Kınalı Türkü

Pkkya karşı verilen mücadelede, şehit olan askerlerimizi ve gazilerimizi anlatan ilk belgeselin devemı niteliğindeki gene izlenmesi gereken bir belgesel.

Linkler:

http://rapid share.com/files/36264171/K_nal__Kuzu.part1.rar
http://rapid share.com/files/36269108/K_nal__Kuzu.part2.rar
http://rapid share.com/files/36344363/K_nal__Kuzu.part3.rar
http://rapid share.com/files/36355077/K_nal__Kuzu.part4.rar
http://rapid share.com/files/36392516/K_nal__Kuzu.part5.rar
(rapid ile share arasındaki boşluk olmayacak)

Görüntü: XVID 25.00fps [Stream 00]
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 101Kbps [Stream 01]
Süre: 69 dk. 14 sn.
Boyut: 500 MB
Çözünürlük: 592x448

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 19 Ocak 2008; 4:17:09 >

"Efendiler,
Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi

musti999

16 Aralık 2006; 17:52:54 

Harikasın kardeşim herkesin izlemesi gereken bir belgesel.

"Türkçemiz Yok Olmasın"
Türkçe Giderse Türkiye Gider - Mustafa Kemal ATATÜRK
Dilini kaybeden ülkesini de kaybeder.Türkçemize ve ülkemize sahip çıkalım.Özentiye son verelim...
Bir düşün gereksiz yere İngilizce kelimeler kullanmak seni daha bilgili ve kültürlü mü gösteriyor yoksa daha gülünç mü?

Bedava Ödev
Bay KospiR

16 Aralık 2006; 18:56:56 

çok teşekkürler dostum

Plan-M

16 Aralık 2006; 19:05:37 

Bu vatanın ekmeğini yiyen herkes izlemeli

"Efendiler,
Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi

hupunu

17 Aralık 2006; 0:35:59 

ben daha önce indirdim
diğer indiren arkadaşlar p2p programlarından paylaşıma açarlarsa
herkes daha kolay ulaşır
ben paylaşıma açtım ama bu kadar büyük dosyaya tek sunucu yetmiyor açıkcası

İletilerimizde Türkçe'mizi katletmeyelim LÜTFEN!
(a-b-c-ç-d-e-f-g-ğ-h-ı-i-j-k-l-m-n-o-ö-p-r-s-ş-t-u-ü-v-y-z)
DeSeNaTöR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Aralık 2006; 0:39:10 

50 milyonkere verildi vede verilmesi gereken bir belgesel sagolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSeNaTöR -- 17 Aralık 2006; 0:40:11 >

sinanoglu.net

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

17 Aralık 2006; 0:45:33 

quote:

Orjinalden alıntı: hupunu

ben daha önce indirdim
diğer indiren arkadaşlar p2p programlarından paylaşıma açarlarsa
herkes daha kolay ulaşır
ben paylaşıma açtım ama bu kadar büyük dosyaya tek sunucu yetmiyor açıkcası

Fikir için teşekkürler limewire de paylaşıma açtım.

Plan-M sana da hatırlattığın için teşekkürler.

Bütün Yurdunda iş başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık içinde olabilirler.Üstelik, hainlik de yapabilirler.Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.''Türk Ulusu bilmeli ki ulusal benliğini, milliyetçiliğini bilmeyen uluslar, başka ulusların avıdır.''M.K.ATATÜRK
Fransa'ya boykot benim için asla bitmeyecek.
''Nereden Nereye''

agili

17 Aralık 2006; 0:51:37 

100milyon kerede verilse görmeyenler bilmeyenler vardır
emeğine sağlık

Düşmanımdır seni kim.Bulursa cana yakın,Annen bile okşasaBenim bağrım kan olur.Dilerim tanrıdan kiSana açık kucaklar1daha kapanmadanKara toprakla dolsun.Kan tükürsün adını,Bensiz anan dudaklar.Sana benim gözümle,Bakan gözler kör olsun
eskilerden=>nil_fb
Plan-M

17 Aralık 2006; 0:57:08 

Kesinlikle hala izlemeyenler var, indirmek isteyenler oluyor,
Sanırım daha önce açılan konulardaki rapid adreslerinden silinmiş belgesel, o yüzden yeniden açtım.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar

"Efendiler,

Ziborotty

Sisteme Gözat

17 Aralık 2006; 0:58:53 

Sagol izledim ve yine izlerim

Horoz resmi yapılıp altına horoz yazılmaz ve gazetici bak burdalar dürbünden izle çok mükemmel..

Bilgisayar hakkında sorularınız için erme84@hotmail.com Maile ekleyenler lüften hatırlayın.. Hiçbirşeye değilde bir dünyalı olamadım ona yanarım...

http://forum.donanimhaber.com/forumid_183/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm herkes teknik yardıma...
fondeep

17 Aralık 2006; 1:32:36 

haklısınız arkadaşlar harika bir belgesel olmuş keşke biraz daha uzun tutsalarmış

ellerine sağlık dostum çok yararlı bir paylaşım

sinanoglu.net

Sisteme Gözat

17 Aralık 2006; 17:35:02 

Belgeselin 1:50 saat olması lazım. Pek o kadar kısa değil tabi seyretmeye başlayınca gözümüzü kırpmadan izlediğimiz için kısa geliyor.

Bütün Yurdunda iş başında bulunanlar, aymazlık ve sapkınlık içinde olabilirler.Üstelik, hainlik de yapabilirler.Türk milletindenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz.''Türk Ulusu bilmeli ki ulusal benliğini, milliyetçiliğini bilmeyen uluslar, başka ulusların avıdır.''M.K.ATATÜRK
Fransa'ya boykot benim için asla bitmeyecek.
''Nereden Nereye''

Brooklyn

10 Ocak 2007; 21:56:32 

... gelecek kuşakların, Türkiye'de Cumhuriyet'in ilani günü ona hic acımadan saldıranların başında, "Cumhuriyetçiyim" diyenlerin yer aldığını gördükleri zaman şaşıracaklarını hiç sanmayınız! Tersine, Türkiye'nin aydın ve Cumhuriyetçi çocukları, böyle Cumhuriyetçi geçinmiş olanların gerçek düşüncelerini irdeleyip saptamakta hiç de güclük çekmeyecektir.
Mustafa Kemal Atatürk

sinanoglu.net