Şimdi Ara

TWINMOS ULTRA-X SD KARTLAR TWINMOS KINGSTON SANDISK TESTLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunun hızı ne imiş ? Ultra II'ler extreme III'ler falan varken bunun hızından pek bi hayır geleceğini sanmıyorum ama bilemem tabi yine de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 29 Mayıs 2007; 0:24:14 >
  • arkadaşlar konu çok iyi hem canladırıyım hemde sorunuma cevap bulayım
    pocketpc me bi kart alayım dedim kingston aldım kartı pc me taktım okumuyordu kart okuyucu diğer kartı okuyordu.pocketpc de okuyordu değiştirdim
    iyi olsun dedim ocz 60 X aldım kartı pcde kartokuyucu ile yine göremiyorum ama pocketpc de taktığımda görüyorum pcye bağlayıp içine istediğimi atıyorum
    kart hızlı diye almama rağmen sn de 7mb yazması lazım kağıt üstünde öyle ama 40 mb lık mp3 ü tele 2-3 dk da atıyorum
    kart okuyucu alsam yeni bitane o hızlı yazarmı yada hızlı yazması için destekleyen kart okuyucumu lazım

Resimdeki Bien (pegasus) marka dahili bir card readeri aldım. Bununla yaptığım A-Data 150x sonuçları aşağıda

İmzamdaki harddisk ile 710 Mblik dosya karttan 40sn de okunuyor, karta 48sn de yazılıyor. (Yaklaşık 18 MB/sn okuma hızı , 15 mb/sn yazma hızı.)

TWINMOS ULTRA-X SD KARTLAR TWINMOS KINGSTON SANDISK TESTLER

TWINMOS ULTRA-X SD KARTLAR TWINMOS KINGSTON SANDISK TESTLER

• çokiyi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.