Şimdi Ara

NBA LIVE 07 // TBL 07! On Fire! (ÇIKTI)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes merak ediyor TBL Live 07 Ne Alemde diye bende artık açıklama gereği duydum!

Şuan TBL Live 07'de

-Tüm logolar bitmiş oyuna eklenmiş durumda.
    -60 Adet Oyuncu yüzü ve portresi bitmiş oyuna eklenmiş durumda
    -44 Adet forma (home away bazı takımların alternatif formalarıda var) bitmiş ve oyuna eklenmiş durumda
    -44 Adet Menü forması bitti ve oyuna eklendi
    -Kadrolar oyuncu özellikleri aksesuarları bitmiş durumda. Kısacası rosterda %99 bitmiş durumda %1lik pay kontroller için
    -Stadyumları da yarılamış durumdayız onlarda en geç 1 hafta içinde biter.
    -Ayrıca TBL de bu sene sezon yapabileceksiniz onun için T2BL den iki takım koyduk. Gelişim Koleji ve Erdemir. Bunu Neden yaptık diye sorabilirsiniz çünkü bildiğiniz gibi NBA de 6 Division var ve NBA Live 07 de sezon yapmak için her divisionda eşit sayıda takım olmalı bizlerde her divisionda 3 TBL takımı olsun diye TBL Live 07yi 18 Takımlı yaptık.
    -Şuan için aklıma gelenler bunlar uzun lafın kısası TBL Live 07 1 hafta sonra test edilmeye başlanıcak. Ve çok kısa bir süre sonrada sizlere sunulacak.

BASKETBOL SALONLARIMIZ

Telekom - Atatürk Spor Salonu (Ankara)
    Fenerbahçe - Abdi İpekçi Arena (İstanbul)
    Efes Pilsen - Abdi İpekçi Arena (İstanbul)
    TED - Atatürk Spor Salonu (Ankara)
    Beşiktaş - Akatlar Arena (İstanbul)
    Galatasaray - Ahmet Cömert Spor Salonu (İstanbul)
    Banvit - Kara Ali Acar Spor Salonu (Bandırma - Balıkesir)
    Karşıyaka - Karşıyaka Spor Salonu (İzmir)
    Oyak Renault - Atatürk Spor Salonu (Bursa)
    Selçuk Üni - 19 Mayıs Spor Salonu (Konya)
    Beykozspor - Recep Şahin Köktürk Spor Salonu (İstanbul)
    Darüşşafaka - Ayhan Şahenk Spor Salonu (İstanbul)
    Mersin BŞB - Edip Buran Spor Salonu (Mersin)
    Tofaş - Atatürk Spor Salonu (Bursa)
    Alpella - Caferağa Spor Salonu (İstanbul)
    Tekelspor - Haldun Alagaş Spor Salonu (İstanbul)
    Gelişim - Atatürk Spor Salonu (İzmir)
    Erdemir - Erdemir Spor Salonu (Karadeniz Ereğli - Zonguldak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 31 Aralık 2006; 10:10:41 >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH

• _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

• quote:

Alıntıları Göster

Resimleri tek bir mesajda koymak istemedim. Yeni görüntü açıldıkça sayfa devamlı oynayacağından böyle yaptım. Umarım beğenmişsinizdir. Arkadaşlarım bu yama için çok çaba sarfediyorlar.

1 teşekkür mesajını onlara çok görmeyin lütfen

• quote:

Resimleri tek bir mesajda koymak istemedim. Yeni görüntü açıldıkça sayfa devamlı oynayacağından böyle yaptım. Umarım beğenmişsinizdir. Arkadaşlarım bu yama için çok çaba sarfediyorlar.

1 teşekkür mesajını onlara çok görmeyin lütfen

Alıntıları Göster
    arkadasım bu yamada selcuk üniden kac tane oyuncu facesi mevcut bu konuda bizi bilgilendirisen sevinirim ?zira brian boddicker in face si olması lazım bence sayı krallığında 2. durumda su anda ayrıca dixon ve dartez in faceleri olursa mükemmel olur gercekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Thrzgn

arkadasım bu yamada selcuk üniden kac tane oyuncu facesi mevcut bu konuda bizi bilgilendirisen sevinirim ?zira brian boddicker in face si olması lazım bence sayı krallığında 2. durumda su anda ayrıca dixon ve dartez in faceleri olursa mükemmel olur gercekten

Alıntıları Göster
    valla guzel bısı gelicek gıbı gozukuyo ama sankı saha kenarındakı yesıllerın bıraz kotu olmus gıbı gelıyo
    AMD Ryzen 5 3600 // G-SKİLL AMD 2x8 16Gb 3200mhz // MSI B450M pro M2. V2 // Xigmatek Aurora 120mm Sıvı Soğutma // Asus Strix GTX980 O.C //Corsair N.W.M.E M.2 480Gb // Thermaltake V200TG // Gamepower 27" 144Hz 1Ms //Corsair K70 Rapidfire Mechanical Keyboard // Logitech G510 // Logitech G230 // Creative Rage Tactic 3D

• quote:

Orijinalden alıntı: qaradavut

valla guzel bısı gelicek gıbı gozukuyo ama sankı saha kenarındakı yesıllerın bıraz kotu olmus gıbı gelıyo

Alıntıları Göster
    quote:

kamikaze482222

Bulabildiğimiz tüm oyuncu resimleri oyuna ekleniyor.

quote:

qaradavut

GF 4 mx440 ekran kartı ile minimum detayda çekilmiş ekran görüntülerinde oyuncu ve sahalarda çatlamalar açıklıklar belli oluyor. Fakat detaylar arttıkça bu sorun ortadan kalkacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

kamikaze482222

Bulabildiğimiz tüm oyuncu resimleri oyuna ekleniyor.

quote:

qaradavut

GF 4 mx440 ekran kartı ile minimum detayda çekilmiş ekran görüntülerinde oyuncu ve sahalarda çatlamalar açıklıklar belli oluyor. Fakat detaylar arttıkça bu sorun ortadan kalkacaktır.

Alıntıları Göster
    Umarım oyun resimlerdeki gibi değildir.Ekran kartından kaynaklarnıyor büyük bi ihtimalle.Oyunu ne zaman bu hale getirebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustano23

Umarım oyun resimlerdeki gibi değildir.Ekran kartından kaynaklarnıyor büyük bi ihtimalle.Oyunu ne zaman bu hale getirebiliriz?

Alıntıları Göster
    çok çok teşekkürler.Tam olarak ne zaman download'a verilecek?

Orijinalden alıntı: KENSHIN

çok çok teşekkürler.Tam olarak ne zaman download'a verilecek?

Alıntıları Göster
    Yılbaşından önce TBL07 download'a sunulacak.

• quote:

Yılbaşından önce TBL07 download'a sunulacak.

Alıntıları Göster
    süper

Orijinalden alıntı: AIR JORDAN

süper

Alıntıları Göster
    Helal Olsun

Orijinalden alıntı: Marmarali

Helal Olsun

Alıntıları Göster
    Çok güzel görünüyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Orijinalden alıntı: arf*

Çok güzel görünüyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    ne diyeyim sana hocaam emeğinize sağlık ...bekliyoruuz 4 gözle

Orijinalden alıntı: go_spurs_go

ne diyeyim sana hocaam emeğinize sağlık ...bekliyoruuz 4 gözle

Alıntıları Göster
    peki merak ettiğim bi şeyler var oyun ea yayınlamış olduğu düzeltme yamasının üzerinemi kurulu olarak yapıldı malum nba live 07de cpu bütün hucumlarda point gardları öncelikli olarak kullanıyor ve 4-5 numaralara hiç top inmi,yorduuuu ayrıca oyuncular yorulmuyor ve oyuncu değişikliği fouıl prob. olmadığı takdirde olmuyordu yine sürekli pgler içeri dalıp pas vermekten bi haberdiler

umarım bu hatalar oyunda söz konusu olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: go_spurs_go

peki merak ettiğim bi şeyler var oyun ea yayınlamış olduğu düzeltme yamasının üzerinemi kurulu olarak yapıldı malum nba live 07de cpu bütün hucumlarda point gardları öncelikli olarak kullanıyor ve 4-5 numaralara hiç top inmi,yorduuuu ayrıca oyuncular yorulmuyor ve oyuncu değişikliği fouıl prob. olmadığı takdirde olmuyordu yine sürekli pgler içeri dalıp pas vermekten bi haberdiler

umarım bu hatalar oyunda söz konusu olmaz

Alıntıları Göster
    Bu oyunun malesef kendi hatası, TBL07 oyun ayarlarını değil sadece skinsleri değiştirme ile elde edilen bir dosya grubudur. Az 1 zaman kaldı çıkmasına.

• quote:

Bu oyunun malesef kendi hatası, TBL07 oyun ayarlarını değil sadece skinsleri değiştirme ile elde edilen bir dosya grubudur. Az 1 zaman kaldı çıkmasına.

Alıntıları Göster
    2 gündür nba liver tr ye giireymiyorum siz giriyormusunuz

Orijinalden alıntı: AIR JORDAN

2 gündür nba liver tr ye giireymiyorum siz giriyormusunuz

Alıntıları Göster
    Modellemeler süper yaw ama nba var Türkiye ligi de zevk vermez yaw :D

Orijinalden alıntı: mcsabri

Modellemeler süper yaw ama nba var Türkiye ligi de zevk vermez yaw :D

Alıntıları Göster
    oyun resmi yama üzerine değil v1.0 sürüm üzerine kuruluyor. ancak bir uzakdoğu sitesinde oyunun yapay zekasını baya bi değiştiren bi yama çıkarıldı. tbl'yi onunla denedim. guard eskisi gibi çok fazla kasmıyor direk oyunu sete falan çeviriyor. yamada onu kullanır mıyız bilmiyorum ama oynanabilirliği hiç sevmemiştim şimdi gerçekten keyif vermeye başladı.

bu görüntüleri aldığımız ekran kartı fi tarihinden kalma bi mx440. şu an oynadığınız grafikler şu an nasılsa tbl çıkınca da hiçbir fark yaratmayacaktır.

soru üzerine söyleme ihtiyacı duydum arkadaşlarım her takımdan mümkün olduğunca fazla face yapmaya çalıştı ancak büyük bir vakit kaybı yaratıyor haliyle bu da yamanın süresini uzatacaktı o yüzden belli başlı bazı oyuncular yapıldı. örneğin selçuk'ta boddicker ve dixon'ın yüzleri mevcut ancak dartez yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sophomore

oyun resmi yama üzerine değil v1.0 sürüm üzerine kuruluyor. ancak bir uzakdoğu sitesinde oyunun yapay zekasını baya bi değiştiren bi yama çıkarıldı. tbl'yi onunla denedim. guard eskisi gibi çok fazla kasmıyor direk oyunu sete falan çeviriyor. yamada onu kullanır mıyız bilmiyorum ama oynanabilirliği hiç sevmemiştim şimdi gerçekten keyif vermeye başladı.

bu görüntüleri aldığımız ekran kartı fi tarihinden kalma bi mx440. şu an oynadığınız grafikler şu an nasılsa tbl çıkınca da hiçbir fark yaratmayacaktır.

soru üzerine söyleme ihtiyacı duydum arkadaşlarım her takımdan mümkün olduğunca fazla face yapmaya çalıştı ancak büyük bir vakit kaybı yaratıyor haliyle bu da yamanın süresini uzatacaktı o yüzden belli başlı bazı oyuncular yapıldı. örneğin selçuk'ta boddicker ve dixon'ın yüzleri mevcut ancak dartez yok.

Alıntıları Göster
    hocam şu yapay zekayı arttıran yamayı özelden yollarmısın..

quote:

Orjinalden alıntı: sophomore

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.