Şimdi Ara

!!!!!! SÜPER YENİ RESİMLER EKLENDİ 22' Viewsonic VG2230WM !!!!!!!!!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TN PANEL 16.2 milyon Renktir zaten 16.7 olsa tn olmaz ayrıca TN+FİLM ile 16.7 milyon renk emulasyonu sağlanıyor aynı olay TN+FİLM Viewsonic dede var ayrıca Viewsonic Samsungdan iyi bir lcd monitör üreticisidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jankat®

Dostum 2'side güzel monitör Samsung'da dünkü çocuk değil yani (Bakınız: Samsung LCD TV'ler)

yaw cengaver bi arkadas su monitorlerin duzgun karsılastırılmasını uygun bi topic altında yapsa olmaz mı yaw ??
    ortam kızıştı hafiften herkes biribirine bok atıyor...üstelik benım gibi cahallar da bilgi sahibi olmus olur...
  • ya arkadaşlar yabancı bir sitede 22" monitörleri oylamışlar bi bakın isterseniz.
    http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1120864
    samsung 225 bw iyi oy almış. ben viewsonic almıştım acaba hatamı yaptım
  • ey gidi zamanlar. yıl 1997 o zaman lcdlerin adı bile geçmiyor monitör alırken markaya bakan kimse yok göstersinde ne olursa olsun derdik. o zamanalr parayı hem peşin hemde yüksek öderdik 2048 dolara p100 8 mb ram 1 gb hddd almıştım.

o zamanlar ve daha sonraki yıllar 2000 lere doğru mac dergileri elime gelmeye başlamıştı bilirsin mac çiler öyle her monitörü kullanmaz testleri yapılırdı dergi tarafından. teste giren monitörlerde her defasında aynı idi viewsonic, sony, iiyama, nec ve apple kendi monitörleri. Bu monitörler arasında ne philips nede diğerlerinin esamesi bile okunmazdı.

Lcd olunca ne değişti sadece bizlerde alabiliyoruz. değişen bu oldu kalite anlayışı gene değişmedi. Mesela doğru renk verebilmek yoksa backlight varmı gölgelnme oluyormu gibi sorunlar gene ikinci plan.

Ben bu doğrultuda çok memnun kaldığım viewsonic va1912w mi 22 lik viewsonic ile değiştireceğim.
  • Arkadaşlar bende artık ViewSonic VG2230WM ailesine katılmış bulunmaktayım, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

Mutluyum, gururluyum, sizlere, emeği geçen herkese çok çok teşekkürler....

Monitörden çok anlayan bir insan değilim ama araştırma yapamayı çok sevdiğim için uzunca bir zaman sonrasında karar kıldım: ViewSonic!!!

Ürünü İzmir Bornova KİPA içerisindeki BİMEKS!ten 636YTL 10 Taksit olarak aldım, almak isteyenlerin bilgisi olsun son bir adet kalmıştır! Kalan monitör teşir üründür ve ölü pikseli vardır. Bu olü piksel görünmüyor monitörü ellerinizle yoklarsanız ortaya çıkıyor... Forum Bornova Bimekste de bir adet vardır, ben oradan getirttirdim!!!

Arkadaşlar izmir de heryerde Samsung 225BW aradım ama stokta kimse bulundurmadığı için de deneme, görme şansım olmadı... Bir çok firma getirebileceklerini söyledi ama ölü piksel garantisi vermedi, deneme sonrasında bile o ürünü alma zorunluluğunuzun olduğunu söylediler, yoksa ellerinde kalırmış satamazlarmış!!!

Tüm günümü telefonla bayi aramakla geçirdim, birde tüm bayileri gezerek bu zamanımı harcasam vay benim halime!!! Fiyatlar inanın çok değişkenlik gösteriyor!!! Hangisine inanmak gerektiğine kararkılmış değilim, elbette ucuz olanına diyeceksiniz ama ucuz et hep yavan olmuştur; UCUZDA HİZMET BİR KOCAMAN SIFIR (0) !!!

Anlayacağınız sağlam iş yapan pek yer göremedim, pek çok bayiide ise 19'' den yukarı model yok!!!

Ben bu aldığım modeli yerinde inceledim ve de ölü piksel garantisi aldım.(Bir süreliğine!)

Şimdi bu yazıyı sizlere yeni monitörümde yazıyorum, çok etkileyici.... Teşekkürler herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wazdew -- 18 Aralık 2006; 22:47:47 >

• Dostum,
    o son ürün 22" i ben aldım Bimeks den.
    Yalnız yanımda test prg götürdüm, test ettik ölü veya yanık (color) renkli pixel çıkmadı.........
    saat 16:30 da koştum, çünkü sabahtan arayıp konuşmuş öğrenmiştim.
    deneyimler ve fotolar şurada;
    http://forum.donanimhaber.com/m_11067226/tm.htm
    selamlar
  • Bende program götürmüştüm yanımda Forum Bornovadan getirttiğim ürün sağlam çıktı, inşallah da sağlam devam eder...

Teşir ürünün sağ üst köşesinde, en köşeden dört parmak aşağısında küçük bir noktada sadece kırmızı yanan bir piksel var. Ben baktığımda kabak gibi görülüyordu artık şansımıza mı desek sonra oradaki çalışanalar o naktaya dokundular ve yok oldu analamadım gitti bariz ölmüştü...

Sen herhalde tekrardan getirilen ürünü aldın...

Bir sorun olmasın da...

Hayırlı olsun...

• Güzel monitör, yalnız bir monitörün fotoğraflarına bakarak görüntü kalitesi hakkında fikir sahibi olamayız.
  • test programı nereden bulabiliyoruz ?
  • işte NTEST adresi;
    http://www.construnet.hu/nokia/Monitors/TEST/monitor_test.html
    zip dosyasını açıp ntest.exe tıklıyorsun
    kolay gelsin
  • sanki bedava ekmek dağıtılıyor
    millet koşarak sonuncusunu filan kapıyor
    ne iş bu ya
  • @eliminator çerez parasına nasıl olsa

Üründen gerçekten çok memnunum sistemi manyak tamamladı tam bir multimedia pc oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

sanki bedava ekmek dağıtılıyor
    ne iş bu ya

peki bu notebook a ne verdin arkadaşım?
    Processor : Intel CoreDuo2 T7200 (2.0 ghz)

Memory : 2x512 DDR2 (533 Mhz)

Hard Disk : 100 Gb (5400 rpm)

M.Card : Nvidia GeForce 7600 (256 Mb)

Dvd Writer : Super Multi Drive (double layer)

Wireless Lan : 802.11.a.b.g (bluetooth 2.0+edr)

bizim verdiğimiz sanırım bunun 1/4 ü......

selamlar

• Dün Ankara ankamall bimeks ten ben de aldım viewsonic 22" monitörü. Piksel hatası kontrolü yapmanıza olanak var almadan önce. izlenimlerimi aktarayım; (teknik performans değerlendirmesi hariç)
    Kutuyu ilk açtığınızda monitörle birlikte gelenler gayet yeterli. tüm bağlantı kabloları mevcut, hatta farklı elektrik sistemine uyumlu bir power kablosu bile çıktı kutudan. Tüm kablolar özenle paketlenmiş bağlantı noktaları küçük kapaklarla kapatılmış zarar görmesinler diye açıkçası çok hoşuma gitti. Benim diyen birçok marka bu kadar ayrıntılı düşünmüyor tüketiciyi. Monitörün tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti. Ergonomik açıdan sağ-sol dönüşler ve yukarı-aşağı (pivot) hareketi gayet iyi yapılmış. ayrıca küçük bir tırnak yardımıyla monitörü oturuş konumunuza göre 30-40 cm kadar yükseltebiliyorsunuz bu da çok iyi düşünülmüş. Kontrol tuşları monitörün sağ yanına konmuş. Elinizin alışması biraz zaman alıyor ama alıştıktan sonra o da pek sorun yaratmıyor. Ayrıca Power düğmesi estetik düşkünlerinin çok hoşuna gidecek. (mavi renkli). Denediğim oyunların hiçbirinde tepki süresiyle ilgili bir sıkıntı yaşamadım, görüntü gayet akıcı. görüntüde renk kalitesi gayet güzel, birçok oyunun atmosferi karanlık olduğu için parlaklık konusu beni en çok tedirgin eden konuydu ama o konuda da gayet başarılı bir ürün. aldığıma çok memnunum, isteyen arkadaşlar buradan yazarlarsa istedikleri açıdan resimlerini çekip gönderebilirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: onbes

quote:

sanki bedava ekmek dağıtılıyor
    ne iş bu ya

peki bu notebook a ne verdin arkadaşım?
    Processor : Intel CoreDuo2 T7200 (2.0 ghz)

Memory : 2x512 DDR2 (533 Mhz)

Hard Disk : 100 Gb (5400 rpm)

M.Card : Nvidia GeForce 7600 (256 Mb)

Dvd Writer : Super Multi Drive (double layer)

Wireless Lan : 802.11.a.b.g (bluetooth 2.0+edr)

bizim verdiğimiz sanırım bunun 1/4 ü......

selamlar

ne alakası var ya, her şeyi çok ciddiye alıp niye böyle kendinizi kasıyorsunuz ??
    benim notebook'um min 2-3 yıl götürür beni ve iş için kullanıyorum, özel kullanımım için zaten notebook kullanmam, kendi pc'mi kullanırım. Benim vurgulamak istediğim şey ürünün sanki hiç kalmayacak gibi bir telaş içerisinde, şurada sadece şu kadar kalmış, ben sonuncusunu aldım vs gibi söylemlerdi.
    yine de yanlış anladıysanız kusura bakmayın artık

• Monitörün büyüklüğünü göstermek için Marlboro kutusu koyman çok akıllıca bir hareket.bence nobel ödülünü aceleyle orhan pamua verdiler .kesinlikle sen almalıydın. k?ro
  • sebebini açıklayayım... biz samsung 225bw yi kaçırdık ve 1 aydır gelmesini bekliyoruz.. o yüzden biterse bi daha zor gelir korkusu var..
  • Bugün Bursa'daki Teknolojix mağazasında baktım bu monitöre. Gerçekten büyük, resimlerde ne kadar büyük olduğu tam anlaşılmıyor. Benim baktığım monitörde Win XP ekran koruyucusu vardı, hazır siyah renkte yakalamışken backlight'a bakayım dedim ve rahatsız edici bir durum göremedim. bu monitör çok iyi görünüyor, almak lazım bi tane
  • quote:

ne alakası var ya, her şeyi çok ciddiye alıp niye böyle kendinizi kasıyorsunuz ??
    benim notebook'um min 2-3 yıl götürür beni ve iş için kullanıyorum, özel kullanımım için zaten notebook kullanmam, kendi pc'mi kullanırım. Benim vurgulamak istediğim şey ürünün sanki hiç kalmayacak gibi bir telaş içerisinde, şurada sadece şu kadar kalmış, ben sonuncusunu aldım vs gibi söylemlerdi.

Dostum, bilmediğin konuda işte bu,
    Samsung 225 almak istedim,
    ama; dur bi forumları okuyayım, iyimi kötümü, ucuzu nerede bulunur derken, birden piyasadan kalktı,
    eğer bununla ilgili (13 sayfa) başlığı okursan göreceksin ki bir çok kişi, vızır vızır hala arıyor.......

Viewsonic de öyle, ilk duyulması çok olmadı ama, izmirdeki 3 adet bimeks den sadece ikisinde (2+3 adet) 5 adetti, ben alırken sonuncusunu aldım...........
    ve sanırımki bundan sonrada biraz zor bulunacak..............

Ayrıca bende bu lcd yi iş için kullanıyorum (sendeki notebooktan da fazla sürede)

Anlaşıldımı?
    Takip etmediğin için konudan uzak kalmışsın, o yüzden sana garip gelmiş, alakasızca görüş bildirmişsin.

selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: onbes

quote:

Dostum, bilmediğin konuda işte bu,
    Samsung 225 almak istedim,
    ama; dur bi forumları okuyayım, iyimi kötümü, ucuzu nerede bulunur derken, birden piyasadan kalktı,
    eğer bununla ilgili (13 sayfa) başlığı okursan göreceksin ki bir çok kişi, vızır vızır hala arıyor.......

Viewsonic de öyle, ilk duyulması çok olmadı ama, izmirdeki 3 adet bimeks den sadece ikisinde (2+3 adet) 5 adetti, ben alırken sonuncusunu aldım...........
    ve sanırımki bundan sonrada biraz zor bulunacak..............

Ayrıca bende bu lcd yi iş için kullanıyorum (sendeki notebooktan da fazla sürede)

Anlaşıldımı?
    Takip etmediğin için konudan uzak kalmışsın, o yüzden sana garip gelmiş, alakasızca görüş bildirmişsin.

selamlar

aleykümselam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.