S.A ARKADAŞLAR YAZLIĞA TTNET YAZLIK İNTERNET PAKETLERİ ALMAK İSTİYORUM YALIN EVDE TELEFON HATTI YOK YALIN LİMİTSİZ İNTERNET ALABİLİRMİYİM BİLMEDİĞİM KONU
YALIN ADSL DE TELEFON HATTINA İHTİYAÇ DUYULMUYOR MUŞ DOĞRUMUDUR AŞAĞIDA EKLİYORUM TTNET YAZLIK İNTERNET PAKETLERİ
Yalın ULTRANET LİMİTSİZ 16 Mbps'ye kadar Limitsiz 50GB TL 3 AY TL 194
yalın dedikleri şey standart telefon kablosu üzerinden sadece data sinyali gönderimidir.yani yine eve telefon hattı için çekilen o kablo çekilecek.ama sadece internet sinyali gelecek..
evinizde hali hazırda telefon kablozu çekili ise bu süreç hızlanır.ama yok daha önce hiç telefon veya internet kullanılmadıysa önce t.telekom ekipleri size port tahsis edecekler ve evinize kadar standart kablo çekecekler.daha sonra ise yalın internetinizin aktif olmasını bekleyeceksiniz.
yani totalde bu işlemlerin tamamlanıp,interneti kullanmanız ortalama 15 gün civarıdır. ( bölgeden bölgeye değişir,1 haftada biten yerler var,25 gün bekleyenler var )
quote:
Orijinalden alıntı: Xtracer
yalın dedikleri şey standart telefon kablosu üzerinden sadece data sinyali gönderimidir.yani yine eve telefon hattı için çekilen o kablo çekilecek.ama sadece internet sinyali gelecek..
evinizde hali hazırda telefon kablozu çekili ise bu süreç hızlanır.ama yok daha önce hiç telefon veya internet kullanılmadıysa önce t.telekom ekipleri size port tahsis edecekler ve evinize kadar standart kablo çekecekler.daha sonra ise yalın internetinizin aktif olmasını bekleyeceksiniz.
yani totalde bu işlemlerin tamamlanıp,interneti kullanmanız ortalama 15 gün civarıdır. ( bölgeden bölgeye değişir,1 haftada biten yerler var,25 gün bekleyenler var )
yazlık site 460 hane var yeni aldığım için bilemiyorum ama telefon hattı kutusu var telefonda var yan binalarda
tcell vın kullandım çok çekiyor aynı paraya en azundan sınırsız bu bu yalın paketi seçerim seneye nasıl iyimi bu paket
detaylarda yazıyor 3 ay 194 tl 50 gb akkli fiyatı nasıl
tcell vınn kullandım bu yaz çok çekiyor vınn kullanmaya değmez ttnet yazlık paketleri en azından sınırsız aynı paraya
bende yazlık bir sitede yaşıyorum.geçen ay bi komşum bahsettiğin paketten aldı.tabi işlemin başlangıcından bitişi 15 günü buldu. paket gayet iyi,dediğin gibi vınn dan çok daha iyi.vınn ın tek esprisi her yere götürüyor olabilmen,onun haricinde çöp.
fiyat olarak ta gayet iyi,aylık 65 tl civarına geliyor ki,mevcut yalın internet alsan 2 yıllık taahhüt vermek şartı ile o paraya tekabül ediyor. sitende telekom alt yapısı sağlıklı şekilde mevcut anladığım kadarı ile.işini azda olsa kolaylaştırmak adına bi tavsiyede bulunayım sana..
başvurunu yaparken,internet üzerinden ya da 444 0 375 mh den yapma.bölgende ki en yakın ttnet ofisine git bizzat yap.saha elemanlarını tanıyorlar genelde.direkt olarak vereceğin adrese yönlendirirler.