Şimdi Ara

TTNET YAZLIK İNTERNET KAMPANYASI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
4
Favori
5.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi TTNET’liler yaz boyunca da internete çok avantajlı fiyatlarla sahip oluyor.

TTNET’li, yaz tatilinin tadını doyasıya çıkarıyor. Siz de hemen TTNET Satış Noktaları’na gelin, yazlık internetin tadını çıkarın.

Yazlık İnternet hizmetinden TTNET'e yeni abone olacak tüm bireysel yeni müşteriler ve mevcut taahhütsüz TTNET Hazırnet paketindeki müşteriler , 31 Aralık 2016 tarihine kadar yararlanabilir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yazlik-internet-kampanyasi.aspx TTNET YAZLIK İNTERNET KAMPANYASI...

Yalın internet hizmeti ile kampanyadan yararlanıldığı durumda Yalın İnternet Aylık Erişim Ücreti (tüm vergiler dahil ULTRANET/HİPERNET paketleri için aylık 15 TL, TTNET FİBERNET paketleri için aylık 18 TL) paket ücretine dahildir. TTNET Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus tüm vergiler dahil peşin 8 TL devre hazırlama ücreti TTNET faturasına yansıtılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 9 Ekim 2016; 19:46:43 >

• Buna 150 vereceginize gidip binet ya da fixnet alınır, 50 ~60 liraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 gün önce YALIN ULTRANET LİMİTSİZ paketine abone oldum. aylık 88 liraya gelecek bağlantı ücreti hariç. bu ay 88 lirayı ödesem kullanacağım kalan 2 aydada 99 liralık pakete geçebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

14 gün önce YALIN ULTRANET LİMİTSİZ paketine abone oldum. aylık 88 liraya gelecek bağlantı ücreti hariç. bu ay 88 lirayı ödesem kullanacağım kalan 2 aydada 99 liralık pakete geçebilir miyim?

akk kac?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

14 gün önce YALIN ULTRANET LİMİTSİZ paketine abone oldum. aylık 88 liraya gelecek bağlantı ücreti hariç. bu ay 88 lirayı ödesem kullanacağım kalan 2 aydada 99 liralık pakete geçebilir miyim?

akk kac?

50
  • Akk si 50 gb olan 65 tl ye gelmiyor mu? Benmi yanlış hesapladım

• Bedava 2 yıllık dururken buna kim para verir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet internet önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türk telekom ve ttnet mi,Allah yazdıysa bozsun,bunların şerrinden korusun inşallah
  • Bekliyordum iyi oldu. Herkesin ayrı bir düşüncesi var bunu kim alır demek yanlış, farklı seçeneklerin olması her zaman iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cazip bulmadım
  • Seçilen paketin süresi sonunda abonelerin hattı dondurulacak, gelecek yıl aynı dönemde yeniden aktif hale getirilerek yürülükteki ücretten faturalandırılacaktır. Bu maddeye dikkat. Kan emiciler

• ttnet ve vestel forumda en nefret edilen firmalar, bunlardan fırsat paylaşan tepki çekiyor

• Bende dayanamayıp bağlattım hattım pazartesi günü açıldı bağlantı ücreti ile 92 lira
    Yarın arayıp konuşacağım detayları yazarım
    Olmadı cayma hakkımı kullanıp tekrar başvuracağım yazlık internete
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam zaten imzamda #VestelAlmaAldırma var
    Hat pazartesi günü açıldı ama adsl ışığı yanmıyordu aradım yanmaya başladı hatalı port uyarısı vermeye başladı bugün tekrar aradım adsl ışığı yine gitti
    Ne arayan ne soran var
    İmzaya TTneti ekleme vakti geldi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Bende dayanamayıp bağlattım hattım pazartesi günü açıldı bağlantı ücreti ile 92 lira
    Yarın arayıp konuşacağım detayları yazarım
    Olmadı cayma hakkımı kullanıp tekrar başvuracağım yazlık internete

tamam hocam sizden haber bekliyorum nasıl olsa taahhüt vermedik iptal edelim desek 48 lira bağlantı ücreti var böyle bir firma olamaz

• 16 Mbps 50gb akk 2 ay 99 3 ay 149

yazıyor ya, mesela 2 aylığı aldım. 99 tl aylık mi veriyoruz yoksa 2 ay toplam 99 tl mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

16 Mbps 50gb akk 2 ay 99 3 ay 149

yazıyor ya, mesela 2 aylığı aldım. 99 tl aylık mi veriyoruz yoksa 2 ay toplam 99 tl mi?

Toplam

• Serciey kullanıcısına yanıt
    Peki telefonsuz bağlatabiliyor muyuz?

• _Sezgin_ Evet yalın oluyor. Fiyatları bi inceleyin. Fiyatlar telefonlu ve yalın olarak yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sezgin_

Peki telefonsuz bağlatabiliyor muyuz?

Yazdığı gibi 15tl ekstra ücreti var.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.