Şimdi Ara

sorun bende mi yoksa adsl'de mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kasım 2003'ten beri adsl kullanıcısıyım ekime kadar sınırsız 256 kullanırken şuan ttnet kampanyasından faydalanarak şubata kadar 1mbit 6gb limitli-limitsiz kullanıyorum ben böyle bir isim buldum kendimce :) lakin şöyle bir sıkıntı var. mesela bugün saat 18.00 itirabiryle yaptığım hız testlerinde yurtdışı download hızım seatle,wa 7.8 kB/sn, new york city 11.5 kB/sn yurtiçi ise 20 kB/sn olarak ölçtüm. bu sadece bugünün problemi de değil yoğun olan saatlerde hep böyle. size sorum şu bu gerçekten ttnin yurtdışı kapasitesi yeterli olmadan herkese 1mbit hat sağlamasından mı kaynaklanıyor (gerçi yurtiçide düşük çıkması bunu biraz çürütüyor ama) yoksa bizim hızımızı bu saatlerde geri çeken oto bir sistem mi var kıllanmaya başladım doğrusu çünkü tam gece saat 12 itibariyle tekrar 1mbit hızına yakın ölçümler alabiliyorum.

• ben alıştım artık.. son 2-3 aydır böyle.. gece 12.30 gibi düzeliyor.. altyapı yetersiz kesinlikle
  • ayağını yorganına göre uzatmalıydı bu TT
  • aynen ölçümlerim devam ediyor ve hızlarda düşüş var gittikçe daha da düşer bu gidişle
  • Yok abi yok gündüz 1mbit kullandığını zannedenler yanılıyor yok öyle bişey
  • net şuan itibariyle yavaş artık buna bir çözüm bulsalar iyi olacak gün geçtikçe adsl kullanıcısı artıyor ama altyazpı yetersiz şu fiberoptik kabloları döşesinler artık + birde fiyatları düşürsünler onlara kocaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 16 Aralık 2006; 16:05:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bende mi Sorun var Forumdamı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.