Şimdi Ara

Her yıl editliyorum. 5. Sene editi geldi !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni editleri aşağıya doğru yazıyorum bakalım

Her yıl.güncelleme yapacağım. Konudaki herkesi konuya çağıracağım.

4. seneye geldik ama hala katılmak isyeten varsa buyursun yazsın

18 ağustos 2015 :

1) Kilo : 69,5

2) Sakal : çenede çok az bir miktar var. Yanlarda da sadece favori.

3) Boy : 173 cm civarı. (18 yaşından sonra boy uzar mı diye test ediyorum. )

4) Hikaye yazdığım bir blogum var henüz pek okunmuyor. 3 bölüm çıkarttım.

5) Aylık gelir 10 kuruş falan. Ama onu da çekmeye üsendigim icin 0.

6) Hedef : Üniversitede cok çalışıp yatay geçiş yapip başka üniversiteye gecmek istiyorum. (Güzel before / after olur bundan. )

7) Para biriktirip pc almak istiyorum. 1200 lira kadar eksigim var. . (9 ay sonrası icin. )

8) Forumda mesaj sayısı 28.

9) Asosyal bir insanım.

10) Günde 10 saat forumda takılıyorum.

11) Forumda tanınma oranınım %17.

İsterseniz siz de yazabilirsiniz. yılda bir hortlatmayı düşünüyorum.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

7 Temmuz 2016 :
    Tam olarak 1 seneyi doldurmayı bekleyemedim. Başlıyorum.

1) Kilo : 74,5, şişmanım.

2) Sakal : Çenede ve yanlarda az bir miktar var.

3) Boy : 175 civarı

4) Blogda 47 yayın paylaşmışım , 8k tıklanmış. 1 sene sonra adsense ile para kazanmaya başlarım umarım.

5) Aylık gelir 10 kuruştan 0'a düştü. İşi bıraktım.

6) Hedef : Bu konudan hiç bahsetmeyelim , seneye hedef aynı.

7) 1 kuruş para birikmedi. Eski pc idare ediyor ama.

8) Forumdaki mesaj sayısı 676

9) Hala asosyal bir insanım.

10) Günde 3 saat forumda takılıyorum. İşte ben buna iyi gelişme derim.

11) Forumda tanınma oranım %40 civarında

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

11 eylül 2017

1) Kilo :70. Çok az kiloluyum denebilir. Ama bir aya kadar spora başlayacağım.

2)Garip şekilde çıksa da sakalım var artık bence.

3)Boy: Hala 175 civarı. Gözlemlerime göre 18 YASINDAN SONRA BOY PEK UZAMIYOR. Forumun en çok sorulan 3. sorusu falandı sanırım bu.

4) Blog en son 10bin tıklanmaya ulaşmıştı, sonrasını bilmiyorum. Zaten bıraktım yazmayı, çok da önemli değil.

5)İşe yeniden başladım. Aylık gelirim yaklaşık 15 lira oldu. Gelecek yıl aynı editi yaparken 100 lira falan olmasını bekliyorum.

6)Bu sene sınıfı finale falan kalmadan geçtim. Bu sene de hedefim yine sınıfı ortalama bir notla bitirmek. Yatay işini hem istemiyorum hem de yapamıyorum zaten.

7)Para biriktimeye ciddi ciddi yeniden başlayacağım. Ama bilgisayar için değil.

8) Mesaj sayım 1033. Bunu neden yazıyorum bilmiyorum. Herhalde birkaç seneye yazmayı bırakırım.

9)Emin değilim ama galiba pek de asosyal değilim sanırım.

10)Günde 1 saat durmuyorumdur artık herhalde. Henüz 3~4 yıldır buradayım ama ben bile eskiyi arıyorum artık.

11)Böyle saçma bir istatistik mi olur ya bu ne? Bilmiyorum belki de yeni konu açmaya üşeniyorumdur.

12)2 yılın ardından artık daha az saçma bir şey de yazayım. 2017 başlangıcından şimdiye kadar(11 eylül) 22 kitap okumuşum. Ayda 2-3 kitap okuyorum yani şu an. Umarım daha da yükseltirim.

Seneye görüşmek üzere

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

26 Ağustos 2018

Başlamadan önce birkaç şey söylemek istiyorum. Çünkü altta yazdıklarım yeterli olmayabilir. Belki yazının sonunda da bir şeyler yazarım.
    Şu 4 yıl içinde ilk defa bu kadar boş bir yıl geçirdim. Hiçbir yeri gezmedim, toplasan belki 10 kitap anca okumuşumdur. Biraz film izledim ama bu kadar boş bir sene içinde hiçbir şey ifade etmiyor bence.
    Sınıfı geçmekte epey zorlandım. Daha ilk komiteden düşük alınca tee o kasım ayından beri sınıfta kalma korkusuyla bütün seneyi geçirdim. Hani stresli bi gün, stresli bir hafta geçirirsiniz falan ya, ben ciddi ciddi stresli bir yıl geçirdim. Her bir şeylerler yapmak istediğimde sınıfta kalma korkumdan dolayı yapamadım. Ha onu yapmak yerine ders de çalışmadım çoğu kez. Sadece boş boş durdum.
    Kötü bir yıldı.
    Kesin bir şekilde mutsuz olduğumu söyleyebilirim. Etkisi hala devam ediyor, hala aktivite yapmakta zorlanıyorum. Umarım yeni senede böyle şeyler yaşamam. Siz siz olun derslerinize dikkat edin emi

1)71 kiloyum. Kilo aldığımı sansam da aslında bunca yıldır kilom neredeyse hiç değişmemiş. He evet, spora tabiki 1 ay sonra başlamamışım.

2)Normal insanlar kadar sakalım var artık. 22 yaşında mıyım ne. Ama asıl bahsetmek ise sakal konusunu neden bu kadar umursadığım. Çok mu önemliydi, sakalım oldu da ne oldu, bir yıl hakkında yazdığım birkaç şeyden biri sakalım mı olmalıydı?

3)Boyum hala aynı. Artık bunu yazmayacağım.

4)Blog'u kaldırdım. Yazarken eskisi kadar keyif almıyordum çünkü. Çok istersem yeniden yayınlamaya başlarım, ama sanmıyorum.

5)Para mara yok. Çalışmadım bile hiç. İlk defa bir yıl bu kadar boş geçti. Bir okul nelere sebep oluyor yav

6)Bütünleme ile son anda geçtim. Daha fazla bundan bahsetmek istemiyorum

7)Para biriktirmiştim aslında ancak planda olmayan harcamalar çıktı ve 3 aylık birikimim tamamen sıfırlandı. Ben de sonra devam etmedim. Bu yine para biriktirmek istiyorum, 1000₺ fena olmaz, bakalım.

8)1052 mesaj.

9)Asosyallik tam olarak ne demekti onu bile unuttum. Üzerine düşündüğüm bir konu değil artık.

10)Foruma girmeyi bıraktım sayılır. Günde 50 mesaj attığım günlerden birkaç haftada bir foruma girdiğim günlere geldim.

11)-

12)Bu yıl 10 kitap okumuşum. Bunların 4 tanesini bu ay okumuşum.

13)Artık yeni bir uğraşım var, müzik.
    Önce gitarla başladım ve iyi kötü bir şeyler öğrendim. Sonra ise elektronik müziğe geçtim. Hem ana müziği hem de akoru aynı anda koyup biraz müzik yapabiliyorum. Umarım kendimi daha fazla geliştiririm.

Özetle bu seneden beklediğim birkaç şey var. Notlarını yüksek tut, hobilerine zaman ayır, mutlu ol.

Ve son bir şey daha var. İlk defa bu konuyu açmış olduğum için bu kadar mutlu oldum. Geçmiş yılları hatırladığınızı sansanız da aslında hatırlamıyorsunuz. En azından ben öyleyim. Hatırlamak güzel.

Seneye yine uğrarım

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yazmadan önce bu konuyu açmış olmaktan çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum. 3 4 yılda kendimi ciddi ciddi geliştirmişim. Mükemmel bi insan olmaktan çok uzağım tabi ama ileriye doğru gidiyor olmak muhteşem bir şey. Bazı şeyleri aştığımı görmek beni mutlu etti.

1) 63 kiloyum. İyi kilo verdim ve aylardır aynı seviyedeyim sanırım tekrar kilo almayacağım. Kas yapmaya da çalışıyorum ama çok kararlı ilerlemiyorum, şu an 30 şınav çekebiliyorum bakalım 100 falan olacak mı

2) Sakalım var. Sakalımı seviyorum. Bunun için 22 yıl beklemek istemezdim ama geç olması hiç olmamasından iyidir. Bundan tekrar bahsetmeyeceğim.

3)3. Sınıftayım ve 14 gün sonra final var. Umarım finalden geçerim. Olmazsa bütten geçerim gibi geliyor. Sınıfta kalmam ya muhtelemelen.

4)Gelir melir yok. Hadi abi hadi sen okulunu bitir önce.

5) Neredeyse hiç kitap okumadım ama 90 film izlemişim bu yıl. İyi ya.

6)Asosyal falan değilim. Forumda neredeyse hiç vakit geçmiyorum. Bunlar güzel şeyler.

7)Mutluluk konusuna gelirsek geçen seneki kadar değilim ama yine de mutsuzum.

8)Önceki yazdıklarımı okudum da, sanırım artık vaktimin ne kadar dolu geçtiği pek umrumda değil. Yok hobiymiş, yok şurayı gezmekmiş, yok şunları yemekmiş falan pek ilgimi çekmiyor. Böyle daha güzel gibi geliyor ama emin değilim.

9)Yine de 3 tane istediğim şey var. Şey, şey ve şey. Bunlardan birinci olan şeyi umarım seneye okul açılınca ilk birkaç haftada hallederim. İkinci ve üçüncü şeyi ufak bi ihtimalle bu yaz, okul bittikten sonra ise muhtelemelen hallederim. Hadi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 5 Haziran 2019; 14:5:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• allah akıl fikir versin

Eklemeyi unutmuşsun.

Hedef:unutmamak mümkün değil ama hatırlamamak mümkün.onu hatırlamıycam başka kişilerin hesaplarından eklemiyxem(kabul etmiyor) stalklamıycam.

Üniversitede ortalamamı yükselticem.dili kullanmaya kullanmaya paslandı şu kız olayı kafamda silinsin dile yüklenicem.inşaat mühendisi olarak okurken çalışmayı artık zorlayacağım.belki bir kez uzaktan kızı görmeye okuluna gidicem denk gelir miyim diye tipi çok değişmiş merak ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bugün betten 6 dolarlık silah kaybettim hepside stickerlıydı
    Jim carrey what is love 10 saatlik dinliyorum şu an
    Stajda 5 gün çalışıp maaş almamak çok koydu sıcakta
    Bu yıl puroya başladım nisan-mayıs gibi sadece zevk için arada puro içeceğim diyordum kendime daha sonra arkadaş ağzıma mentollü sigarayı verdi oo güzelmiş dedim hayatta sigaraya bulaşmam sadece puro içerim diyen ben haziranda normal sigaraya başladım ama favori sigaram djarum-blacktir
    Ayda en fazla 2 paket sigara içiyorum seneye değişebilir?
    Zippo çakmak almayı planlıyorum
    Alkole başlamışım lan bu yıl :D
    Bu yıl değişikti sabahlayıp okula gittiğim günleri hatırlıyorum
    Bu dönem sahilden okula gitmeyi düşünüyorum erken kalkıp
    Sınıfımdaki en zıt arkadaşla can dostu olduk bu çok şaşırttı beni ama hala egoistliği devam ediyo bakalım daha 3-4 gün önce barıştık kendini toplayamamış yine aynı adamım benim yine de seviyorum onu
    Pantera dinleyerek gitara başlamıştım ama kursu bıraktım kimbilir ara verdim belki yeniden başlayabilirim
    Steame geri dönüm bu yıl ilk defa nisanda girip oyun oynamışım :P
    He gta5i çıktıktan 1 yıl 3 ay sonra ps3te oynadım bitirdim güzeldi
    Cs go cidden bağımlılık yapıyo
    Tütün güzeldir
    İnsanlar mutlu olsun
    Bazı arkadaşlardan kazık yemişim ardından yalnızlığı normalmiş gibi yaşamaya başlamışım bu yıl
    Bisiklet alcaktım alamadım kışa kaldı artık, bi sahil turu yaparım
    Yeni yıl yeni dönem yeni insanlar
    Sınıfta kalacaktım hocalar ne hikmetse geçirmiş yada ben geçtim bilmiyorum notlara baktığım yoktu
    Staj maaşı da güzelmiş kendi paran kıymetli oluyo cidden
    Aklıma yeni geliyo daha kedimizin olduğu o kadar mı unutmuşum ben seni canım benekciğim nerdesin şimdi kim bilir bizimkilere ne inat edip eve sokmuştum :(
    Hafızayı silmenin yolu yok anılar unutulmuyo giden bıraktığıyla gidiyo
    En kötü ne yaparız biliyor musun bi sigara daha yakarız gerçekleşmeyecek hayallerimize
    6 ay sonra bunu okurken neler olmuş olacak kim bilir vesselam
    edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tRuthing -- 18 Ağustos 2015; 4:03:42 >

• Verirse editlerim.

7 temmuz 2016 editi : Vermedi.

11 Eylül 2017 editi : Hala vermedi

26 Ağustos 2018 editi: Vermedi

5 haziran 2019 editi: valla açıkçası bilemiyorum hocam vermiş de olabilir vermemiş de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 5 Haziran 2019; 14:6:58 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 19 Ağustos 2015; 5:39:35 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

boyum 1.63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 10 Ocak 2016; 14:53:25 >

1) Kilo : 74,5

2) Sakal : Çenede ve yanlarda az bir miktar var.

3) Boy : 175 civarı

4) Blogda 47 yayın paylaşmışım , 8k tıklanmış. 1 sene sonra adsense ile para kazanmaya başlarım umarım.

5) Aylık gelir 10 kuruştan 0'a düştü. İşi bıraktım.

6) Hedef : Bu konudan hiç bahsetmeyelim , seneye hedef aynı.

7) 1 kuruş para birikmedi. Eski pc idare ediyor ama.

8) Forumdaki mesaj sayısı 676

9) Hala asosyal bir insanım.

10) Günde 3 saat forumda takılıyorum. İşte ben buna iyi gelişme derim.

11) Forumda tanınma oranın %40 civarında

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.